Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 7°C Még több cikk.

Kutyája mentette meg a megvert lányt

A fiatal nőt barátja többször bánatalmazta, az utolsó alkalommal azonban már a lány pitbull kutyája is megelégelte a dolgot. Lerángatta gazdájáról a férfit, majdnem ez lett a veszte.
Jamie Kraczkowskit rendszeresen verte a barátja. Az erőszakos férfi többször bántotta a lányt, utolsó alkalommal már Jamie pitbullja, Isis is megelégelte a dolgot - írja az epochinspired.com.

"A barátom már a fejemet ütötte be a falba, Isis ekkor ugrott rá.  A lábánál fogva rángatta le rólam" - mesélte Jamie.

Ekkor azonban még nem volt happy end a történet vége, Jamie barátja ugyanis kihívta a rendőrséget. Azt állította, hogy a kutya támadta meg őt.


A lány vallomása alapján a rendőrök végül úgy döntöttek, hogy a kutyát nem kell elaltatni, Jamie azonban törvényt szegett. A michigani kisvárosban ugyanis 2013 óta tilos volt pitbullt tartani.

A fiatal nő megelégelte az általa igazságtalannak vélt törvényt és mindent megtett azért, hogy érvénytelenítség. Harca végül sikerrel járt, idén tavasszal ugyanis visszavonták azt.

A helyi tisztségviselők korábban azért vezették be a törvényt, meg túl agresszívnek vélték a pitbullokat. Jamie harcának köszönhetően azonban belátták: a kuytákkal sokszor semmi baj sincs, gazdáig vadítják el őket.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szellem ijesztegeti a brit múzeum dolgozóit - fotó

Az éjszaka készített felvételen a múzeum műtárgyai között egy jól kivehető nőalak tűnik fel. A kép… Tovább olvasom