Kisalföld logö

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 4°C Még több cikk.

Krizbai Teca kapcsolata mégis csak diákszerelem?

Az újságok azt írták, hogy Teca és párja hamarosan összeházasodnak, de a 15 éves látássérült énekesnő még csak diákszerelemnek hívja a kapcsolatot és kiforratlan szerelemről mesél.

Krizbai Teca vasárnap este a Madách színházban énekelhetett a Jézus Krisztus Szupersztár tapsrendjében. A lehetőséget még annak idején Szirtes Tamás ajánlotta fel a látássérült fiatal énekesnőnek, aki örömmel énekelte el Mária Magdolna dalát a színház közönsége előtt. Tecát óriási tapsvihar és szeretet fogadta a világot jelentő deszkákon, az előadás után a Tabu Tv riportere is beszélgethetett a Csillag Születik sztárjával.

"Én annyira meghatódtam, hogy még a könnyem is kicsordult. Nem köszönöm megköszönni Szirtes Tamásnak a lehetőséget, mert egy élmény volt itt énekelni. Nagyon izgultam, de amikor elkezdtem énekelni, elállt az izgalmam. Nem gondoltam volna, hogy 15 évesen én egy ilyen helyen fogok énekelni!" - mondja csillogó szemekkel a Tabu Tv riporterének Krizbai Teca.

"A Csillag Születiket ugye csak egy valaki nyerheti meg, a többiek pedig csalódottak lettek. Én ezt a csalódást enyhítendően gondoltam, hogy az egyik nem győztesnek felkínálok egy ilyen lehetőséget. Ez a lány egy élethivatást kapott a műsor révén, ezért azt gondoltam megerősíteni, hogy érezze meg egy valóságos színház atmoszféráját." - magyarázza a tabutv.hu videójában Szirtes Tamás.

Krizbai Teca reméli, hogy a későbbiekben is lesz majd még lehetősége színházi színpadra lépni, de előtte még rengeteg teendője van úgy a fellépések mint a magánügyek terén. "A párom sajnos nem tudott elkísérni, mert Hajdúsámsonban van, de lélekben itt volt velem. Tomi is sok erőt adott nekem, még előtte hallhattam a hangját. Nagyon köszönöm, hogy ő van nekem!" - meséli a tabutv.hu vid eójában a fiatal énekesnő.

Több újságban is megjelent, hogy Teca és Tamás hamarosan házasságra készülnek, ám a Csillag Születik sztárja már másképp vélekedik. "Hát ezt azért mi még így nem terveztük el, csak beszéltünk erről. Á, addig sok víz lefolyik még a Dunán... Ez egy diákszerelem, a kapcsolat elmélyülése még nagyon messze van!" - zárja rövidre Krizbai Teca, akinek teljesen megváltozott az élete az RTL Klub tehetségkutatója óta.

"Nem mehetek úgy el sehová, hogy nem állítanak meg. Ha eltervezünk egy fél órás valamit, abból lesz másfél két óra... nagyon élvezem, én erre vágytam!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel az énekesnő.

A Tabu TV videóját itt tekinthetik meg! 

Olvasóink írták

  • 1. buggyant 2011. június 29. 06:20
    „Semmi bajom vele, szép a hangja (mint sokaknak), csak valakinek eszébe juthatna már rányomni egy fekete szemüveget, még a NAGYOK is megtették, és nem véletlen. Stevie Wonder, Ray Charles... aztán az a gyönyörű szép lány, akinek nem jut eszembe a neve, aki a Vakvagányokban játszott, hát miért kell a hullámzó üres szemgolyót nézni mikor ő van a porondon?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vérző torokkal szállították kórházba Demcsák Zsuzsát

A műsorvezetőt kórházba szállították hétfő éjjel, meg kellett operálni. Tovább olvasom