Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Krémmel kezelték a kisfiú agytumorát

A kisfiú édesapja magán kívül van a dühtől, amiért fiának betegségét korábban vírusként diagnosztizálták. Végül kiderült, a szörnyű tüneteket agytumor okozza.
A kis Stewartnak négy hónapja rendszeresen vérzett az orra. Amikor édesanyja a múlt évben először orvoshoz vitte a problémával, a szakember azt mondta, a fiúnak csupán "túl sok" vére van - írja a Mirror.

Később a fiút már az iskolából is hazaküldték rosszullétei miatt. Teljesen kábult volt és folyamatosan vérzett az orra, szenvedett a hányástól, hasmenéstől és hallucináció is voltak.

Stewartot újra kórházba vitték, ahol az orvos vírusfertőzést állapított meg és egy krémet írt fel az orrára kezelésként. A tünetek nem múltak, így az aggódó apa egy másik kórházhoz fordult. Itt kiderült, a fiúnak agytumora van.

Stewart tíz napja fekszik a kórházban ahol folyamatos vizsgálatoknak vetik alá, hogy megállapítsák, mennyire súlyos az állapota. Jelenleg szteroidokat és nyugtatót kap.

- Ez nyilvánvalóan egy nagyon nehéz időszak a betegnek és a családjának is, de gondolunk rájuk és lélekben velük vagyunk. Többet az orvosi titoktartás miatt nem mondhatok - üzente a hibát elkövető kórház szóvívője.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mégsem Boleyn Anna van a híres portrékon?

Nem biztos, hogy Boleyn Anna portréit őrzi a londoni National Portrait Gallery. Tovább olvasom