Kisalföld logö

2018. 03. 23. péntek - Emőke -5°C | 7°C Még több cikk.

Kozsó az intenzív osztályon küzd az életéért

Az énekest levették a lélegeztetőgépről, továbbra is az életéért küzd egy vidéki kórház intenzív osztályán. Családtagjai az ágya mellett szorítanak.
– A család mindenkit arra kér, hogy tartsák tiszteletben Kozso magánszféráját, és ne zaklassák őket sem az elkövetkezendő napokban. Ahogy biztosat tudnak majd mondani az állapota felôl, megteszik majd. Addig is mindenki imádkozzon a gyógyulásáért – kérte a Bors megkeresésére Kozsó hozzátartozóival egyeztetve Mára Krisztián, az I Love Retro menedzsere, aki kérdésünkre hozzátette: Kozso az intenzív osztályon küzd az éle­téért.

A népszerű énekes önként vonult be egy vidéki kórházba, hogy egy olyan betegséggel operálják meg, amellyel már régóta harcolt. Korábban több kórházban is járt vele, de mivel a beavatkozás nagy kockázattal járt, nem szívesen vállalták el a műtétet. A vidéki szakkórház egyik elismert professzora azonban igen, noha tisztában volt vele, a tudása sem lehet garancia a teljes gyógyulásra.

A zenésztársak, barátok és rajongók ma szentmisét is tartanak Kozsóért. A belvárosi Szent Mihály-templomban este gyülekeznek majd, hogy erőt és hitet adjanak az énekesnek a teljes gyógyuláshoz.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Minden nap elhunyt nejével ebédel a gyászoló bácsi

Hogy ne érezze magát egyedül, mindenhova magával visz egy közös fotót kettejükről, még ebédelni is.… Tovább olvasom