Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Közös meditáció Soma Mamagésával

Dec. 21. - Ez a nap a téli napéjforduló ideje, minden kultúrában.
Összefogás-bizalom-szeretet – közös meditáció Soma Mamagésa irányításával

Szeretettel invitálok mindenkit december 21.-én 17 órától egy közös meditációra a Kossuth térre, a Kossuth szobor elé "Összefogás-bizalom-szeretet" címmel és céllal.

Ez a nap a téli napéjforduló ideje, minden kultúrában, évezredek óra ezen a napon ünnepelték azt, hogy a sötét hónapok után növekedni fog a fény. A mi keresztény kultúránkban ezt az időszakot az advent előzi meg, ami egyfajta belső számadás-számvetés időszaka is. Az ember úgy
tud örülni igazán a fénynek ( itt a lélek fényére is gondolok), ha előtte szembenéz a sötéttel, és megéli azt.Nos, a sötéttel egyre többen kell hogy szembenézzünk, hiszen nap, mint nap ott van körülöttünk a bizalmatlanság, irígység, kétségbeesés,félelem, szeretetlenség, stb...formájában. ( Valójában minden negatív érzés a félelemből ered.) A félelemnek ( azaz minden negatív érzésnek)
egyetlen "ellenszere" van: a szeretet. A szeretet, vagyis a másik feltétel nélküli elfogadása és megértése , ami képes feloldás hozni..Mivel olyan sok szorongást látok a világban ( ráadásul elég sokan vannak a világvége hívők is - akik félreértelmezik a maya jóslat korszakváltásáról szóló elméletét) , úgy gondoltam ( pontosabban erre kaptam elhívást), hogy ezen a napon jó lenne egy közös szeretet meditációban részt venni.

Mivel ekkor már hűvös van, egy 30 perces vezetett meditáció a cél, ami alatt halk meditációs zene szól. Az a tervem, hogy mandala formába rendeződjünk.

A rendezvény célja a szeretet ébresztése, megélése, hogy ezáltal a
bizalom, belső béke, a pozitív érzések erősödjenek.

A rendezvényre érkezőktől azt kérem, hogy rakjanak magukra egy(nap)sárga kendőt, sálat, vagy sapkát, szóval sárgálljunk, mint egy napraforgó mező!

Áldott ünnepeket, vidám szilvesztert!
Kossuth tér
2012. december 21.17.00

Olvasóink írták

  • 1. Jandex 2012. december 21. 06:52
    „"A rendezvényre érkezőktől azt kérem, hogy rakjanak magukra egy(nap)sárga kendőt, sálat, vagy sapkát, szóval sárgálljunk, mint egy napraforgó mező!"
    A hátsótokba meg egy tollseprőt és kukorékoljatok!:)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megszületett Claire Danes első gyermeke

A 33 éves sztár hétfőn egy kisfiúnak adott életet. A gyermek apja, Danes férje, Hugh Dancy brit… Tovább olvasom