Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Kórházban fekszik Koós János

Egy fővárosi egészségügyi intézet sebészeti osztályán kezelik pár napja Koós Jánost.
A Bors értesülései szerint a 77 éves énekes a körülményekhez képest jól van, amit az is mutat, hogy – a betegtársai legnagyobb örömére – énekléssel, viccmeséléssel igyekszik színesíteni a szürke kórházi hétköznapokat. A Bors úgy tudja, hogy a híresség nem igényelt különleges bánásmódot, az osztályon egy kétágyas betegszobában fekszik, amihez külön fürdőszoba tartozik, de egyébként együtt használja a közös helyiségeket a többi beteggel. A kórházi kosztot viszont nem bírja, abból általában nem kér.

– Nagyon közvetlen fickó, bár ide senki sem vágyik önszántából, most örülök, hogy itt vagyok, mert testközelből láthatom a művész urat – mesélte a Borsnak Koós János egyik betegtársa. – Sokat dúdol, és mindenkibe önti a lelket. Jó ember! – teszi hozzá a Borsnak egy fürdőköpenyes bácsika.

Koós János egészségügyi állapotáról keveset tudni, mert nem szívesen beszél erről, a Borsnak most is megköszönte ugyan az érdeklődést, de nem kívánt nyilatkozni.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Berki Krisztián: durva dolgokat is láttam az Éden Hotelben

Berki Krisztián megosztó személyiség, de neki mindegy, hogy éppen ˝ellenség˝ vagy ˝szuperhős˝. Az Éden Hotel első férfi műsorvezetője lesz. Tovább olvasom