Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 9°C | 11°C Még több cikk.

Korda György Klárikára íratta minden vagyonát

Azt mondta, halála előtt az a legfontosabb elintéznivalója, hogy Klárikának hosszú és gondtalan életet biztosítson. Lánya azonban semmit sem kap.
Balázs Klári és Korda György szerelme legendás. A minap is szeretetteljesen nyilatkozott a táncdalénekes a Storynak arról: halála előtt az a legfontosabb elintéznivalója, hogy Klárikának hosszú és gondtalan életet biztosítson. Ezért egy tollvonással oda is ajándékozta minden vagyonát a szeretett nőnek - idézi fel a Bors.

Korda a végrendelkezéskor sajnos nem tett említést a sokáig eltitkolt lányáról, aki Kiss Kati táncdalénekesnőtől született 1978-ban. Bár sokáig nem tartották a kapcsolatot Kanadában élő lányával, ha Korda György eltávozna, a gyermeke is részesedhet a milliárdos örökségből.

Az összes magasra rúghat, cak a két ingatlanja, a Korda-villa és a Velencei-tó partján lévő házuk összértéke megközelíti az egymilliárd forintot.

– Az örökösödési törvények alapján minden leszármazottnak jár az úgynevezett köteles rész, ami az elhunyt vagyonának 25 százalékát jelenti. Ebben az esetben ugyan a végrendelkező minden vagyonát még halála előtt átruházta feleségére, ezután a gyermek nem juthatna hozzá az őt megillető köteles részhez. Ám abban az esetben, ha ajándék, nem pedig adásvétel jogcímen történt meg a vagyon átírása, megtámadható a döntés, és polgári per során megkaphatja a leszármazott a jussát – tájékoztatta a Borsot dr. Berényi András ügyvéd.

Az ügyben sem Korda György, sem Klárika nem kívánt megszólalni.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

90 millió forintért kelt el az Apple egyik legelső komputere

Az őskomputert a cég egyik alapítója, a 3 éve elhunyt Steve Jobs saját maga adta el 1976-ban egy… Tovább olvasom