Kisalföld logö

2018. 04. 19. csütörtök - Emma 9°C | 24°C Még több cikk.

Kopaszra nyírta kislánya fejét, majd közzétette a neten

Az új frizurát a kislány akarta, anyja pedig belement. Az volt a célja, hogy a gyerek megjelenését soha ne a társadalom diktálja majd.
Paige Lucas-Stannard férjével és három gyermekével él egy ohiói városban. Nemrég azzal hívta fel magára az internetezők figyelmét, hogy kopaszra nyírta kislánya vállig érő barna fürtjeit, majd az erről készült videót feltöltötte a netre - írja a Mirror.

A kis Aellyn azért akart ilyen frizurát, mert apja és bátyja is kopaszra nyíratta a saját haját. Paige végül rábólintott a dologra. Úgy volt vele, Aellyn előbb-utóbb úgyis elfelejti.

A kislány azonban nem felejtett, Paige pedig végül mégis belement a dologba.


"Figyelmeztettem, hogy a legtöbb ember szerint egy kislányhoz nem illik a kopasz fej, és hogy könnyen lehet, hogy kisfiúnak nézik majd. Mindez azonban nem zavarja, szerinte mindenki olyan hajat hord amilyet akar. Ha pedig kisfiúnak hiszik, majd szól, hogy nem az" - mesélte Paige.

S hogy az anya szerint mindennek mi az üzenete? Az, hogy hogy a gyerek megjelenését soha ne a társadalom diktálja. Paige a videó megosztása óta kapott hideget-meleget, ő azonban nem bánta meg a döntését.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

75 éve nyílt meg az első McDonald´s

Az első étlapon sajtburger, shake, tej, kávé, Coca-Cola, pite és chips szerepelt, a menüt pedig… Tovább olvasom