Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Koós János képtelen meglátogatni Bajor Imre sírját

Kereken egy éve halt meg Bajor Imre. Az énekes egy év alatt sem tudta feldolgozni, hogy elvesztette az egyik legjobb barátját.
Ahova csak betette a lábát, vidámság töltötte meg a teret, mindenkihez volt egy-két jó szava, persze az is inkább egy pikírt poén formájában. Mégsem haragudott soha senki Bajor Imrére, a társaság középpontjára, aki egy éve már csak az égben nevettet. És bár hosszan tartó betegsége után, ahogy mondani szokás, neki már könnyebb, barátai és rokonai még mindig nem dolgozták fel a halálát.

– Én a temetésen, mint minden mástól, akit elvesztettem, elbúcsúztam Imitől. Az évfordulón sem mentem ki a temetőbe, mert azt gondolom, nem attól lehet csak valakire szeretettel gondolni, hogy a sírjához kimegyünk. Viszont így is mindennap velem van. A könyve ott hever az íróasztalomon, a fényképe ott lóg a falon – mondta a Borsnak Koós János, aki nem csak a színpadon volt Bajor Imre társa, Fülén a szabadidejüket is együtt töltötték.

Gálvölgyi János egy meglepő módját választotta a felejtésnek: a színész videóit nézi.

– Csak közhelyeket tudnék mondani – sóhajtott nagyot Gálvölgyi. – Nincs olyan nap, hogy ne gondolnék Imrére. Szombatonként ismétlik a Pasikat, az összes részt megnézem, olyan, mintha még mindig élne. Úgy tartja a mondás, hogy akire mindig gondolnak az emberek, az örökké élni fog. Imre is örökké fog élni! – magyarázta a színésztárs.

Borsonline.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csak az indulhat a választásokon, akinek van otthon vécéje

Legalábbis Bihar indiai államban. A szigorítás célja, hogy javítsák a higiéniai viszonyokat. Tovább olvasom