Kisalföld logö

2017. 06. 29. csütörtök - Péter, Pál 21°C | 31°C Még több cikk.

Kolbászt töltenek és pálinkáznak a sztárok

Friss hurkát, kolbászt, pecsenyét enni fehér kenyérrel és mindezt jóféle szívderítővel leöblíteni.

Ez a jó Laci betyár igazi világa, amelyet most megmutat villabeli lakótársainak: Tóth Gabit, Gáspár Győzőt, Gáspár Beát, Voksán Virágot, Benkő Dánielt és Iszak Esztert a betyár elhívta egy hamisítatlan budapesti disznótorosra. Egyedül a vegetáriánus lantművész huzakodott a meghívás hallatán…Laci betyár meghívta újdonsült barátait, a ValóVilág4-béli villatársait egy pálinkázással egybekötött disznóvágásra. Betyár elhatározta, hogy a hírességeket nemcsak mulatni invitálja, hanem bevonja a munkálatokba is: megtanítja nekik, hogyan kell hurkát és kolbászt tölteni. Tóth Gabi, Gáspár Győző, Gáspár Bea, Voksán Virág és a VIVA új műsorvezetője, Iszak Eszter részese lehet egy igazi magyaros lakmározásnak, pálinkázásnak. Egyedül Benkő Dániel adott ultimátumot a jó Laci betyárnak: akkor megy el hozzá, ha mindent megtesz azért, hogy hús híján is jól érezze magát.„Csókoltatom a betyárt, de üzenem neki, hogy már nem ölök állatot! Hatvan évig vágtam disznót, pár éve azonban vegetáriánus vagyok. Ám elfogadom a meghívását, hogy demonstráljam, egy disznótoroson hús nélkül is lehet jót enni! Csak készítsen elő nekem és Döme kutyámnak sok répát, lila hagymát, finom sajtokat, kelkáposztát vagy céklát, no és ne feledkezzen meg a jóféle pálinkáról sem!" – reagált a különc lantművész a maga, sajátos stílusában.

Laci betyárt becsülettel fogadták a többiek a villában, most ő invitálja magához nagy szeretettel ideiglenes lakótársait, szemet hunyva azok rigolyái felett.„Tiszteletben tartom Dániel döntését. Ha nem eszik húst, hát nem eszik. Lesz neki bőven étel és ital. Fogópálinkával indítjuk a napot, és bízom benne, Győzike sem utasítja vissza a szívmelengetőt, ledönt abból legalább egy kupicával, megtörve ezzel több évtizedes alkoholtilalmát." – árulta el a Kárpátia pálinka arca, a jó Laci betyár.

Olvasóink írták

  • 3. hunter111 2010. december 12. 10:36
    „Ez aztán a hír.Sztárok?Nektek.Főleg az az idióta húrpengető barom.Én meg fingottam és szartam is,ezt miért nem írjátok meg barmok.Aki ezeket nézi meg sztárnak nevezi ugyanolyan barom.Kenyeret és cirkuszt a népnek.A cirkuszt folyamatosan megkapják.És ki az a bajszos barom?Gratulálok a cikkhez.Hahahaha.”
  • 2. toto72 2010. december 11. 17:07
    „KI ez ....!!????”
  • 1. Jandex 2010. december 10. 20:13
    „A vikit miért nem hívta meg? /biztos "ezüsthajóval" ment volna!/”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zséda hisz a fiatal tehetségekben

Minden eddigit felülmúló, globális online tehetségkutató verseny indult december 1-én Avon Voices… Tovább olvasom