Kisalföld logö

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 16°C | 26°C Még több cikk.

Kockahasat villantott az X-Faktor győztese - fotók!

"Még mindig szeretek enni, ez nem változott, de az, hogy az edzés az életem része lett, abból már nem engedek" - mondta Tóth Andi.

Közel 5 hónappal a műsor vége után, nemhogy eltűnt Tóth Andi, hanem mindenhonnan ő néz vissza ránk. Sokszor mondta a ma már 16 éves nagyváradi lány, hogy ő nem fog eltűnni még úgysem, hogy a maga útját járja, és milyen igaza lett.

Megjelent első videóklipje, színházi szerepet kapott a Nyomorultakban, melynek próbái már gőzerővel folynak, készülnek saját dalai és külsejére is kiemelt figyelmet fordít.
"Vivivel, a Power Plate edzőmmel heti háromszor találkozunk és nem hagy ellustulni. Még mindig szeretek enni, ez nem változott, de az, hogy az edzés az életem része lett, abból már nem engedek.

Mindennap fél óra erről szól, és nem bánom, mert minden percét élvezem. Újra kockás a hasam, ennek örülök a legjobban!" Andi napjai perce pontosan be vannak táblázva, aminek nagyon örül, hiszen már Budapestet is megismerte.

"Sokat közlekedem egyedül, így lassan azt mondhatom, hogy ismerem az utcákat, például a színházi próbákra sétálni szoktam, ami szintén formában tart"- nevetett a 16 éves sikert sikerre halmozó énekesnő.
hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem áll bíróság elé az anya, aki lefejezte a gyermekét

Az asszony 3 hónapos gyermekével végzett március közepén. Elmeállapota miatt nem állhat bíróság elé. Tovább olvasom