Kisalföld logö

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 11°C | 21°C Még több cikk.

Klausmann Viktor megmentette kolléganőjét

A STORY4 csatornán futó Túrakommandó című műsor Mátrai kiruccanásának vége, egy kicsit kalandosra sikerült.
A Mátrafüreden tartott túrázás során az egyik műsorvezetőnek, Kosztyu Mariannának (Manya) egy óvatlan mozdulat során megsérült a bokája. A dolog pikantériája mindössze annyi volt, hogy mentésére a Kékes-Kutató Mentő Alapítványtól Klausmann Viktor, a műsor korábbi sztárvendége sietett - a stáb nem kis meglepetésére.

Nagyon sűrű két napon voltunk túl. Gyakorlatilag bejártuk a Mátra teljes déli és északi oldalát is. Valószínűnek tartom, hogy a fáradság is közrejátszott akkor, amikor az egyik erdei túránk során rosszul léptem.. Egy belenyílaló fájdalmat éreztem a bokámban, és jeleztem a stábnak, hogy innen két lábbal nem fogok tudni azonnal tovább menni. Amikor Viktorék megérkeztek, azt hittem hirtelen, hogy egy ’kandi kamerában’ vagyok, nem tudtam ugyanis, hogy ők „civilben’ ezzel foglalkoznak. El kell ismerni, hogy nagyon profik, szinte azonnal érkezett a segítség.. jó tudni, hogy ilyen van a Mátrában. – mondta Kosztyu Marianna (Manya)

- Hallottam róla, hogy a Túrakommandó stábja a Mátrában forgat, de nem gondoltam volna, hogy majd épp hozzájuk fognak riasztani. Nekünk a hasonló rutin feladat, hiszen nem egyszer hívnak ki minket túrázókhoz, síelőkhöz. Örülök, hogy ez esetben nem történt komoly baj – nyilatkozta Klausmann Viktor, mint a Kékes-Kutató Mentő Alapítvány vezetője.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Telefonálj ingyen a Facebookon!

Magyarországon is bekapcsolta a Facebook a Messenger ingyenes mobiltelefonálást lehetővé tevő… Tovább olvasom