Kisalföld logö

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 16°C | 27°C Még több cikk.

Kitették Bajort a Heti Hetesből: teljesen összeomlott a színész

Összecsaptak a hullámok Bajor Imre feje felett. Legutóbbi nyilatkozata egy depressziós, a halál gondolatával játszó embert tükröz. A Heti Hetesből elküldték a megkeseredett nevettetőt.
Mi történt Bajor Imrével? – kérdezte az utóbbi időben mind több tévénéző. A humor nagyágyúja már rég nem az egykor megszeretett, életvidám Kicsihuszár: arca annyira felpuffadt, hogy alig lehet ráismerni, ráadásul hallgatagon gubbaszt a Heti Hetesben. Hogy a színész nagy bajban van, az egy minapi riportból is kiderül: a Tabu tévének egy megfáradt, megkeseredett ember nyilatkozott - írja a Bors.

– Nem készülök még a halálra. Majd előtte egy évvel. Ja, akkor már el is kellene kezdenem – mondta fanyarul viccelődve Bajor. Szinte végig az elmúlásról beszélt, s arról, hogy már csak egy álma maradt: elutazni egy karibi szigetre, és soha többé nem térni vissza.

A Heti Hetes stábja is érzékelte, hogy a Kicsihuszár nem képes kimászni a gödörből, ezért bizonytalan időre kihagyják a műsorból.

– Úgy látom, hogy pihenésre és segítségre van szüksége, hogy rendbe jöjjön. Imrének rengeteg problémája volt az elmúlt években, amelyek nagyon megviselték. Öt-hat évet öregedett egy év alatt. Sok visszajelzés érkezett a nézőktől, hogy már nem a régi. Úgy vettük észre, elfáradt, de nem a műsorban, hanem az életben. Néhány hét pihenésre szorul, ezért a következő adásban már nem lesz látható – nyilatkozta lapunknak Ónodi György, a Heti Hetes producere. – Azt szeretném, hogy ha Imre úgy jönne vissza, hogy ne a mostani elveszett emberre emlékezzünk, legyen az, aki volt. Nemcsak mi várjuk vissza, hanem a Rádiókabaré, az Operettszínház és a Mikroszkóp Színpad is – tette hozzá.

A teljes cikket olvassa el itt.

Olvasóink írták

 • 10. háté 2010. szeptember 30. 19:40
  „arca annyira felpuffadt, hogy alig lehet ráismerni, ráadásul hallgatagon gubbaszt a ...
  Tipikus alkoholista tünetek.
  Amennyi hazudnak annyit öregszenek, jönnek majd szép sorjában.

  --több mint 10-éve nem nézem ezt, a szennyet.
  Akkor verebes, válaszolt egy nézőnek, hogy a 2-3-éves fia, vissza nem térítendő állami támogatást kap idegen nyelv oktatására!
  Ezt azért kérdezték meg tőle, mert állandóan mocskolta azt a kormányt, akitől a támogatást kapta!
  Azt mondják, a kukacos gyümölcsnek: hullik a férgese?”
 • 9. AntiFricc 2010. szeptember 30. 16:10
  „Valaki még nézi ezt? Rém unalmas műsor, kiégett szereplőkkel. Miért erőltetik?”
 • 8. Imcsi 2010. szeptember 30. 14:36
  „7.!
  Csak nem ilyen sorrendben!”
 • 7. kolombela 2010. szeptember 30. 13:36
  „Az alkohol öl, butít és nyomorba dönt.”
 • 6. Szabra 2010. szeptember 30. 13:17
  „Már a Heti Hetesbe is betört a rasszizmus ??????”
 • 5. Csetneky 2010. szeptember 30. 10:23
  „Minden bizonnyal teljesen hülyére itta magát. Bár nem volt szerencsém látni, mivel ezt a remek műsort nem kísérem figyelemmel.”
 • 4. kleopatra 2010. szeptember 30. 10:02
  „Balatonfüred sétány, a Müvész Ur hófehér öltönyben, hófehér kutyát sétáltat, illetve a kutya sétáltatja a Müvész Urat, még a felesége is elment mellőle olyan égő volt!”
 • 3. AHA 2010. szeptember 30. 09:00
  „Te jó ég! Tart még ez a műsor?”
 • 2. spot 2010. szeptember 30. 08:58
  „Nincs ezen mit szépíteni, leépült, kitették. Írtak hozzá egy mézes-mázos elköszönőlevelet, ami inkább Bajor múltjának szólt. Korábban kellett volna és akkor nem ilyen megverten távozott volna.("köszönhetően" Gálvölgyinek,ha vki látta) Ez a Gálvölgyi is egy mocsok lehet.”
 • 1. Dr.Bagira 2010. szeptember 30. 08:18
  „Valóban Imi szereplésén észre lehetett venni, hogy valami nincs rendben! Nagyon korrekt a producer nyilatkozata, bízom benne, hogy a sok barát és mindazok, akiket hosszú évek alatt felvidított a Kicsihuszár, nem hagyják elveszni a sűlyesztőben! Jó regenerálódást és mielőbbi visszatérést kívánunk művész úr!
  Kisalföldnek pedig ismét "gratulálok" a "kedves" megfogalmazásért: "kitették"!
  Nem ártana egy kicsit több emberi érzés az újságírók részéről sem!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hajdú Nikolett az év modellje

A magának legnagyobb nevet kivívó modellverseny döntőjében, tizenöt lány közül kellett kiválasztani azt, aki képviselheti hazánkat. Tovább olvasom