Kisalföld logö

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 19°C Még több cikk.

Kiszivárgott a CNN a világvégére tartogatott videója

A videó alatt az állt: HFR till end of the world confirmed. Azaz nem szabad lejátszani, amíg nem erősítették meg felülről a világvégét.
Előkerült CNN a világvégére tartogatott, a nyolcvanas évek technológiájára optimalizált búcsúdala, a Turner Doomsday Videója - írja a 444.hu.

A felvételen egy rezesbanda játssza Nearer My God to Thee című számot, amit állítólag a süllyedő Titanicon játszott a zenekar.Ted Turner, amikor 1980-ban megalapította az első 24 órás hírcsatornát azt mondta: "Nem hagyjuk abba az adást, amíg véget nem ér a világ. Adásban leszünk, és bemutatjuk a világvégét élőben, és ez lesz az utolsó adásunk… a Nearer, My God, to Thee-t játsszuk majd, mielőtt befejezzük az adást."

Sokan azt hitték, hogy viccelt, pedig 1988-ban és 2001-ben is írtak arról, hogy a videó létezik. Most a Jalopnik szivárogtatta ki a felvételt, amit egy korábbi CNN-es gyakornok talált meg az intranetes adatbázisban.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előkerüt Bereczki eltitkolt szeretője

Rebeccáról Bereczki szombaton még úgy beszélt, mint egy futó kalandról. A csinos modell viszont határozottan kiállt a kapcsolatuk mellett. Tovább olvasom