Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Kiszállt a Tankcsapda gitárosa, Cseresznye

A zenekarban eltöltött tizenkilenc évnyi közös munka után távozik a Tankcsapda gitárosa Molnár Levente Cseresznye.
A távozás oka az együtt töltött évek alatt megfáradt emberi kapcsolat, amiről a legnépszerűbb hazai rockzenekar alapítója Lukács László így nyilatkozott: „Cseresznyével közel húsz évet dolgoztunk együtt. Rengeteg sikert éltünk át, de sajnos az elmúlt időszakban már azt éreztem, hogy ez a kapcsolat nagyon elfáradt, nem találjuk a közös hangot. Egy párkapcsolathoz tudnám hasonlítani, amikor már túl gyakran jönnek a hullámvölgyek, és ha ezek egyre csak sűrűsödnek, elgondolkodik az ember a jövőt illetően. Talán lehetne még így is egymás mellett dolgozni, de ez már nem lenne őszinte, sem a rajongók sem pedig egymás felé. A Tankcsapda viszont nem erről szól. Jelenleg is születnek új dalok, készülünk az új lemezre, rengeteg elképzelésünk van, ezért be kellett látnunk, külön utakon kell mindezt folytatni. Szeretnénk ez úton is köszönetet mondani neki, és csak a legjobbakat kívánjuk Leventének a jövőben."Cseresznye gondolatai a válásról: „Igazából még mindig felfoghatatlan nekem ez az egész, reggel, ha felkelek, végig kell gondolnom, hogy csak álom volt vagy mi…na szóval, ahogy a házastársak szokták mondani Laci kiszeretett belőlem. Persze nem semmi 20 évet egymás mellett lehúzni, ennyi idő alatt nagyon sok minden jó, rossz történik egy kapcsolatban, örülés, összeveszés, bulizás stb. Nagyon sok mindent átéltünk együtt, ez már nem elvehető. Úgy gondolom, hogy az az egység, egységes kép, ami a Tankcsapdát képviselte, sőt egyik meghatározója volt, megbomlott. Egy nagyobb pihenő és itt a lelki dolgokról beszélek elsősorban, ráfért volna mindenkire. Mivel nem volt alkalmam elbúcsúzni a közönségtől, barátoktól, ismerősöktől ezt most teszem meg. Szóval nagyon köszönök mindent, örülök, hogy részese lehettem a shownak, itt nőttem fel köztetek, tőletek lettem „valaki", konkrétan Cseresznye. Szóval nagy köszönettel tartozom mindenkinek, akik mellettünk voltak és segítették a zenekar pályafutását, végigkísérték a fejlődésünket. Nagyon nagy dolog, hogy egy kis debreceni zenekarból ide jutottunk ahol ma tart a Tankcsapda, és ezt nélkületek, a közönség nélkül nem tudtuk volna elérni, sziasztok! Részemről R.I.P."

A Tankcsapda december 29-én a Főnix Csarnokban teltház előtt búcsúztatta a 2011-es évet. A zenekari munkát januárban már az új dalok írásával folytatják, április elején pedig újra turnéra indulnak. Azt, hogy ki lesz Cseresznye utódja, egyelőre nem lehet tudni, Lukácsék keresik az új gitárost.

Olvasóink írták

 • 7. zsukov 2012. január 17. 15:27
  „Na bubunbb...”
 • 6. Tündenéne 2012. január 17. 10:17
  „Lukács a lelke a dolognak, amíg ő marad, addig lesz TCS. :)”
 • 5. mekkmester 2012. január 17. 07:46
  „majd jön helyette Meggy a tanksapkába!”
 • 4. Lendvai_Ildi_néni 2012. január 16. 20:10
  „2. steak75

  ennyi erővel befejezhették volna amikor a Labi kiszállt (kidobták). akkor Cseresznye se lenne. vagy bármelyik dobosnál.”
 • 3. Tündenéne 2012. január 16. 18:04
  „1. Szilágyi_Zsolt 2012.01.16. 17:30

  Na, azért ez mégsem olyan párkapcsolat, csak ahhoz hasonlítja :)”
 • 2. steak75 2012. január 16. 17:56
  „A kezdetektől szeretem a Csapdát, de ha már idáig jutott a dolog. együtt kellene befejezni is, mert így kerek, vagy korrekt!”
 • 1. Szilágyi_Zsolt 2012. január 16. 17:30
  „"Egy párkapcsolathoz tudnám hasonlítani, amikor már túl gyakran jönnek a hullámvölgyek, és ha ezek egyre csak sűrűsödnek, elgondolkodik az ember a jövőt illetően."

  Ja. Pontosan emiatt a mentalitás miatt olyan sok a különköltözés, válás a párkapcsolatokban is, mert egyszerűbb "elgondolkodni a jövőt illetően" (azaz páros lábbal rúgni ki a másikat), mint megpróbálni megjavítani azt, ami elromlott, Uram bocsá´, megelőző, "karbantartó" jelleggel időt és energiát fektetni abba, hogy eleve el se romoljon.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Peller Mariann apácának állt

Ismerős arc bukkan fel tavasszal a Csillagvirág Klinikán. Tovább olvasom