Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Kislányával ment a kihallgatásra Stohl

Láthatóan meggyötörve érkezett a rendőrségre pénteken Stohl András, akit súlyos bűncselekményekkel gyanúsítanak. A színész meglepetésre gyermekét is magával vitte a gyanúsítotti kihallgatásra.

Egy héttel ezelőtt Stohl András súlyos balesetet okozott. Most már biztosan tudni, hogy a színész részegen és kábítószer hatása alatt ütközött neki két autónak, melyekben két utas is megsérült, majd azt közölte: olyan bűnt követett el, amit talán soha nem lehet megbocsátani.

Pénteken úgy látszott, Stohl Andrást valóban mélységesen meggyötörte tettének súlya, amellyel saját életét is keresztbe törte - írja a borsonline.

Nemcsak a lelkiismeret-furdalással kell szembenéznie, hanem azzal is, hogy munkái nagy részét egy hét alatt elvesztette, miközben két családot kell eltartania. Ez látszott rajta, amikor tegnap reggel 9 óra körül egy kék ingben, farmerban kilépett háza udvarára, ahol elszívott egy cigarettát. Legközelebb háromnegyed óra múlva, immáron átöltözve, de szintén búskomoran bukkant fel újra, de akkor már kedvesével, Ancsikával együtt. Miután kinyílt a ház kapuja, a hölgy kitolatott az utcára, majd Stohl is beült a kedvese mellé, s elindultak Dunakeszi irányába.

Húsz perc elteltével kijött a rendőrségről Ancsika, beültette kislányát a hátsó ülésre, és elmentek. A rendőrség közlése szerint Stohlt gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértést okozó járművezetés ittas vagy bódult állapotban és kábítószerrel való visszaélés bűntett miatt. Ugyanis a toxikológus szakértő megállapította, hogy vérében és vizeletében tiltott pszichotróp anyag volt, tehát nemcsak alkoholt, kábítószert is fogyasztott a baleset éjszakáján.


A cikk teles terjedelemben ide kattintva olvasható.

Olvasóink írták

40 hozzászólás
12
 • 40. Mankapunka 2010. május 21. 21:33
  „ááááááááááááááááááááááááááá”
 • 39. maraton 2010. május 16. 19:54
  „lásd: császár előd, aki 100000-ért gyilkolhatott (ezúton részvétem a rendőr családjának)”
 • 38. maraton 2010. május 16. 19:50
  „Az a baj, hogy sztárügyvéd sztárbucit sztárgázsiért kihúzza a sztársz.arból....”
 • 37. RickCartman 2010. május 15. 19:39
  „Ancsika és a kislány....jaj, meg kell a színek szakadni...csupa jóság ez a buci, szerintem ártatlan...igazságot bucinak, az érző szívű arany embernek, most!”
 • 36. soproni 2010. május 15. 18:45
  „Akinek két családról is gondoskodnia kell,annak még fontosabb,hogy a viselkedésével ne ártson a gyerekeinek és olyan példát mutasson nekik,amiért büszkék lehetnek az apjukra. Szomorú,ha egy gyereknek szégyenkeznie kell az apja viselkedése miatt.Neki talán ez lesz a legnagyobb büntetése,amit meg is érdemel.”
 • 35. yoros 2010. május 15. 18:31
  „Vadbarom.
  És a gyerekeinek mit fog majd mondani?”
 • 34. hozsuzs 2010. május 15. 17:40
  „...a szemem előtt az a vállrándítás és széttárt karok vannak, amik az egyik riporter kérdését követték: "tanult az esetből?"...beérett a gyümölcs, leszüretelheti Buci a termést!”
 • 33. Álmodozó 2010. május 15. 17:08
  „Szegény Stohl -t én úgy sajnálom. hogy minden éjjel vizesre sírom a párnámat. Vajon hogy bírja ki. hogyha nem lesz jogosítványa és netalán még be is kell vonulni a börtönbe. HA igazából eljut addig az ügy,ismerve a magyar igazság szolgáltatást.”
 • 32. Mankapunka 2010. május 15. 16:52
  „Ezt a gyökérnek először el kellene törni a lábát,hogy ki tudja nyilvánítani az együttérzését az öreg úrral.

  Nem kell ide irogatni,hogy mással is megtörténhet,mert vele már 3-szor megtörtént.Ez már nem a véletlenek sora.

  Seg..yukat be kellene már tömni,hogy többet ne szólaljon meg.”
 • 31. Mankapunka 2010. május 15. 16:22
  „piskóta

  És "egyépként",hogy vagy mostanság????”
 • 30. suellen 2010. május 15. 16:08
  „Szegény gyerek nem tehet róla, h ez a szarházi az apja.De pont háromgyerekes apaként egy kicsit felelősségteljesebben is viselkedhetne. Ha öngyilkos akar lenni, hát kösse fel magát, ha igy látja jónak, de másokéletét nincs joga veszélyeztetni.”
 • 29. georgbob 2010. május 15. 15:32
  „Ha tudnátok hányan teszik ugyanezt névtelenül az utakon...”
 • 28. háté 2010. május 15. 15:31
  „Szerintem, elhúzza a csíkot a sitt elöl!
  Irány zsidónia.

  Drogos,-alkoholista féreg.”
 • 27. Truder 2010. május 15. 14:33
  „Stohl azt hiszi, hogy minden jó műsorban szerepel egy kutya, de minimum egy gyerek? Ha ettől reméli, hogy valaki megsajnálja...téved.”
 • 26. SzMam 2010. május 15. 14:30
  „Stohlnak, mint (agyilag is) felnőtt embernek már kellene rendelkeznie annyi felelősségérzettel, hogy drogosan-piásan nem ül volán mögé. Szegény bácsinak most tönkretette a megélhetését, és a családjának is. De meg is halhatott volna valaki miatta! Amúgy meg nem azért kell lesittelni Stohlt, mert "példát kell mutatni", hanem azért mert megérdemli! Mindenki viselje tettének/tetteinek következményeit! Stohl már kapott pár pofont az élettől, miért nem tanult belőle?”
 • 25. szocdem 2010. május 15. 14:24
  „Szánalmasak a hozzászólások.

  Senki nem tesz említést arról hogy a baleset károsultjait KÁRPÓTOLNI KELLENE amit "orosz munkatáborból" "kötélről" meg hasonló heylekről képtelen lenne...

  A vonatkozó büntetőtörvény épp ezt a célt szolgálja: eltakarn ia társdalom ostobaságát amivel az eseméyeket szemléli. Nagyon durva büntetést szab, csak hogy fogódzód adjon az ítélet azoknak, akik szeretnék az önnön nagyszerüségüket hírdetni valamivel. Pl. azzal hogy "bezzeg ők nem okoznak balesetet se részegen se józano" (kocsijuk sincs mer nincs rá pénzük, de ez senkit nem zavar a szónoklatokban)

  Stohlnak kártérítést kell(ene) adnia a károsultaknak - nem csak a kocsikért, hanem mindenért, ami lehet egy szakadt zsebkendő, vagy egy lekésett baráti találkozó, egy elmulaszott családi esemény, stb.
  A büntetőjog azonban ezzel nem foglalkozik, a károsultaknak meg kell majd elégedni annyival, hogy sok vérvágyó polgár "szolidáris" velük (pedig nem ez a szolidaritás) esetleg fizet majd valamit a biztosító is ha nincs egy hiba sem a 172 példányban benyujtandó kárigényben...

  Tragédia emberek ami itt folyik. Ébredjetek már fel!”
 • 24. nightfall 2010. május 15. 14:18
  „Lesz egy kis időm,majd sajnálam ezt a médiabuzit !”
 • 23. c77 2010. május 15. 14:06
  „Börtönbe vele. Miért? Fizessük a tv-t stb, ami ugye járhat neki. NEM! MUNKATÁBOR neki orosz földön!!!!!!!!”
 • 22. Lehel54 2010. május 15. 13:26
  „Mielött elkezdett drogozni+tökrészegen autót vezetni,mások életét veszélyeztetni+...akkor nem jutott eszébe a kislány??? Az a kutyát se érdekelne,ha csak saját egészségét rongálta volna.
  Undorító ez a manusz.”
 • 21. molyhos_tölgy 2010. május 15. 13:13
  „undorító, hogy a gyereket is felhasználja, hogy magát mentse!! csak vágnák sittre!!”
40 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Metallica lezúzta Budapestet

A világ talán legnagyobb rockbandája 1999-ben jutott el hozzánk utoljára. Pénteken ismét Budapesten… Tovább olvasom