Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Kis híján öngyilkos lett a NOX sztárja

Nagy Tamás végső elke­seredésében gyógyszerekkel tömte tele magát. Ha elvált felesége véletlenül nem megy fel a lakásba, már nem élne.
A NOX feloszlásával Nagy Tamás élete egy pillanat alatt száznyolcvan fokos fordulatot vett. Az addig biztos családi, anyagi hátterű, ünnepelt táncos lába alól kicsúszott a talaj - írja a Bors.

– Úgy érkezett a lavina, hogy egy perc alatt elsodort. A NOX idején százezer ember előtt is gond nélkül léptem fel, aztán a semmiből jött egy olyan pánikroham, hogy az utcára sem mertem kimenni gyógyszerek nélkül, amelyekre nagyon hamar rá is szoktam – emlékezett Nagy Tamás.

Ő volt a csapat koreográfusa és énekese, ünnepelt híresség, háromgyermekes családapa, majd minden átmenet nélkül ott állt munka nélkül, anyagi problémákkal, devizahitelekkel. Felesége is elhidegült tőle, és beadta a válókeresetet.

– Csak kevesen tudják, hogy tavaly öngyilkosságot kíséreltem meg. Akkor még nem költöztem el otthonról, és a volt feleségemnek köszönhetem az életemet, aki valamiért visszajött a lakásba, és azt látta, hogy ott fekszem öntudatlanul.


A sztár utolsó emléke, hogy egymás után kapkodja be a gyógyszereket, az ébredési utáni első pedig dr. Zacher Gábor, aki az ágya mellett ül.

– Amikor kijöttem a kórházból, a szeretteim úgy leszidtak, hogy alig mertem a szemükbe nézni. Most kezdek kijönni a sokkból, az öngyilkossági kísérlet után egy év kellett, hogy összeszedjem magam.

Nagy Tamás úgy érzi, most már jó irányba halad az élete. A nagy családi házat otthagyta a gyermekeinek és volt feleségének, akivel normalizálódott a viszonya.

Az utóbbi időben végre ismét beindult a karrierje is, szeptembertől általános iskolásoknak tanít majd néptáncot, dolgozik a Csárdáskirálynő című operettben és édesanyákat oktat az általa kifejlesztett NOX-táncra.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem tárgyalja a Sherlock Holmes-művek szerzői jogi ügyét az amerikai legfelsőbb bíróság

A chicagói bíróság úgy értékelte: nem volt ok arra, hogy a jogok lejárta után meghosszabbítsák a művekre az amerikai szerzői jogi rendelkezéseket. Tovább olvasom