Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 1°C Még több cikk.

Kirúgták Gubík Ágit!

Egy elhamarkodott döntés okozta a színésznő vesztét a sorozatban Gubík Ági felelőtlen döntésével veszélybe sodorta kolléganőjét, sőt, Czapkó Antal halálát okozta.
Persze csak a Hacktion világában, ahol a színésznő által megformált mindenre elszánt és határozott Gréta, meg is kapta büntetését: az osztag eddig háttérbe húzódó, rejtélyes Főnöke személyesen jelent meg, hogy lefokozza. A forgatás sok régi emléket hozott elő, hiszen a színésznőnek a való életben is többször újra kellett kezdenie karrierjét.


Gubík Ági karaktere, Gréta, egészen mostanáig megfontolt és felelősségteljes döntéseket hozott, ám eddigi szakmai sikereit felülírta, hogy halálos kimenetelű túszdrámába keverte beosztottjait. A Czapkó Antal által megformált Alfa és a kalandvágyó matematikus, Maya (Tóth Eszter) bevetése a bosszúszomjas sorozatgyilkos ellen végzetesnek bizonyult, és a kommandós halálával ért véget.


Az IVO munkáját eddig a háttérből irányító rejtélyes Főnök (Gáspár Sándor) a sorozat indulása óta most először mutatta meg magát: leváltotta Grétát, helyére pedig az Andrást megformáló Hujber Ferencet nevezte ki. Gubík Ági karakterének így nemcsak a lelkifurdalással, hanem az újrakezdéssel is meg kell küzdenie. Ez utóbbi a színésznő számára egyáltalán nem ismeretlen helyzet.


"Teljes újrakezdést jelentett, amikor Magyarországra költöztem. Szerencsére a főiskolán fokozatosan haladtam előre, és folyamatosan fejlődtem, ahogy egyre több szerepet kaptam. Már az elejétől kezdve filmeztünk is, és akármilyen bénának éreztem magam, ha tudattalanul is, de mindig jól sikerültek a felvételek" - emlékezett vissza Gubík Ági. – „Később persze már színtársulatokba kellett bedolgoznom magam, ami szintén egy teljes újrakezdés volt: új színészként nem mondhattam a rendezőnek, amikor mellékszerepet bízott rám, hogy már főszerepeket is eljátszottam. Végül a sok munka meghozta a gyümölcsét, így most már részt vehetek egy olyan sorozat készítésében is, mint amilyen a Hacktion."

A tragikus veszteség után a hackerek csapata újult erővel veti magát a nyomozásba: bosszút akarnak állni Alfáért, miközben meg kell menteniük Mayát, akinek továbbra is egy hajszálon múlik az élete.
Sikerül kiszabadítani a hebrencs matematikust, vagy újabb áldozatot követel a kiberháború? Kiderül a Hacktion következő részeiből.
Hacktion - Minden hétfőn 21.40-kor, új epizódokkal a Magyar Televízió műsorán.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Összorosz jégkorong fesztivál, Vlagyimir Putyinnal a jégen

Az Összorosz jégkorong fesztiválon az amatőr csapatok között rendezett mérkőzésen jégre lépett… Tovább olvasom