Kisalföld logö

2018. 04. 21. szombat - Konrád 11°C | 24°C Még több cikk.

Király Viktor a Megasztár. Dávid autót kapott Friditől

A közönség szavazatai alapján a Megasztár 4 döntőjét Király Viktor nyerte. Friderikusz gavallér volt: a másodiknak is dobott egy autót, mondván, ne legyen elkeseredve.


Finálé- Dávid vs. Viktor

22.23: A végeredmény: A MEGASZTÁR: Király Viktor

22.19. Az állás 51 vs. 49 %

Kommentelőink este tíz órától arra panaszkodnak, hogy Dávidra nem tudnak szavazni.
Ön tudott, írja meg!


22.10: újabb közös dal, búcsúzós, sírós. Zsűri: Eszenyi elérzékenyült a búcsú miatt. Mester védekezett, "nincsen bunda". Fenyő: "Bármi megtörténhet." Friderikusz: "szerintem megnyerte Viktor." Fridi a másodiknak a saját lóvéjából felajánlott egy autót, "csak hogy a második annyira ne legyen elkeseredve." Eszenyi is felajánl.

Tudósítónk szerint Győrben a városháza előtt se kivetítő, se ember.
21.50: Szavazás: most Viktor vezet, tíz százalékkal.

21.43: párbaj II. Az Éjfél című dal a Macskákból. Zsűri: Mester rájött a fiúk közötti különbségre, de értelmesen elmondani nem sikerült, csak az derült ki, miért nem ment színésznek. Friderikusz: "Dávid, saját műfajodban sem voltál annyivel jobb." Eszenyit nem hallottuk, nem bánjuk.

21.30: párbajoztak a felek. A zsűri ítél: Fenyő külön megdícsérte Dávidot. Friderikusz látta a különbséget: "Viktor kész előadó, Dávid egy gyerekkórus tagja." Mester: angol nyelvleckére küldte Dávidot. Eszenyi halkan szerelmet vallott mindkét fiúnak, majd mindkettőnek gratulált.

21.17: Jujj, jujj, itt a Linda is! Félidőnél a szavazás: Viktor: 43,4% Dávid 56,5%

21.10: Viktor Joe bácsi számával jött. Rúzsa Magdi segített be. Eszenyi szerint gyönyörű volt. Még mindig az intelligenciáról beszél. Fenyő: "a mai este legjobb produkciója." Mester szerint ez a világon mindenhol. "Belehalok, ha nem a Viktor nyer." Friderikusz is dícsért.

"Jó ez a zsűri na. Megmondják a tutit, ahogy köll, oszt ebből tanujj. És nem unják már állandóan mindig ugyan azt mondani. Na, megjátsszuk, hogy belehaljon a Mester?"
20.59:
Dávid Oroszlánkirályból (Elton John), angolul, no musical. A bárányok hallgatnak. Caramell besegített. Fenyő szerint kevesebb több lett volna. Mester Tamás Caramellt dícsérte. Friderikusz úgy látta, megint hamis volt, botrányosan - tette hozzá. "Caramell legyőzőtt." Eszenyi akarásról és nyögésről és Caramellről.
 

20.41: Konkurencia: az RTL-en Csonka András táncolt Keleti Andreával.
20.30:
Dávid és a Lehetsz király. Zsűri: Mester már világsztározik, Fenyőnél Viktor a nyerő. Friderikusznál megint Dávid, Eszenyi szerint Dávid erőteljes, Viktornak a magas hangjait dícséri, intelligensnek tartotta az előadását. A szavazás állása: 44,6% vs. 55,4%

20.25: Billie Jean, Király Viktortól. MJ előadásában sem rossz, de jobban bírjuk a The Bates feldolgozását:
20.22: Dávidnak Lehetsz király a Viktornak a Billie Jean jutott. Az elődöntők alapján nem lesz nehéz dolguk. Mily kegyes volt a közönség, és szerencsés, aki tudott szavazni.

20.12: Szóljon hangosan az ének, azoktól, akik kiestek, és mi ezeken az embereken jókat röhögtünk. Együtt a színpadon. Aki nem szeretne hangosan nevetni, az addig olvasson a Mártásos Megákról egy kritikát >>

Félő ez volt a műsor legegyedibb, legvidámabb és legemlékezetesebb produkciója egyben. Csak Misi hiányzott Kapuvárról:

20.06: Tessék választani!

Melyik dalt szeretnéd újra meghallgatni a Megasztár 4 Fináléjában Király Viktortól?
Billie Jean
I don't wanna miss a thing
You are not alone

Melyik dalt szeretnéd újra meghallgatni a Megasztár 4 Fináléjában Fekete Dávidtól?
Fény
Lehetsz király
Szerelem első vérig

20.00: a szavazás állása 60-40%. A "jó hír", hogy a megasztár weboldal leállt, azt írja:

Service Unavailable"Bírom, ahogy percenként elharsogja Tilla műsorvezető, hogy 2008 legjobb hangja címért megy a show. S vajon a Karsai tánc centrum reklámját hányszor halljuk a szájából?"
19.52: Király Viktor a Don't stop me now-val nyitott. Fenyő Miklós azt mondta jó volt, ahogy Dávidnak se mondott többet. Friderikusz megállapította, belefulladt a mélyekbe. Mester szerint Viktor is hamis, fejlődni kell. Eszenyit a hideg rázta.

19.42: sikolyok közt lépett színpadra Fekete Dávid. Máté Péter: Várni kell című számát adta elő. Eszenyi Enikő Most valami furcsa, szőke friurával) szerint "ez aztán kezdés volt".  Friderikusz Sándor megállapította, hogy hamis volt. Mester Tamás, valami fal áttöréséről beszélt.

19.40: a neten is szavazhat a rajongó, arról, hogy melyik döntös milyen számot énekeljen.

19.30: a TV2 nem bízta a véletlenre, fél órával előbb kezdett, mint a konkurens csatorna táncosai. Pedig az RTL még rá is gyúrt, kirúgta Medveczkyt. A díva (?) olyannyira megharagodott, hogy állíólag ő lesz a Megasztár díszvendége - na, lesz itt nemulass!

Dávidnak és Viktornak a showműsor alatt nyolc-nyolc dalt kell előadnia, más-más műfajban.

Fej-fej mellett

A Megasztár szombat esti döntője előtt kezd elfogyni Fekete Dávid előnye és hangja. Míg az eddigi fordulókban jelentősen több szavazatot kapott ellenfeleinél, addig a Bors értesülései szerint jelenleg minimális a különbség a két fiúra eddig érkezett sms–ek száma között.
 
A szakma képviselői szerint egyértelműen Király Viktornak, a közönség szerint Dávidnak kellene győznie. Legalább is eddig így volt, ám a múlt szombat óta tartó voksolás érdekes fordulatot hozott. Értesüléseink szerint jelenleg mindössze 150 sms különbség van a két énekes között, azt sajnos nem sikerült megtudnunk, kinek a javára.Viktor most kizárólag a felkészülésre koncentrál.

– Megfogadtam, hogy a döntő előtt nem olvasom az újságokat és nem nézem az internetet – kezdte Viktor. – Nem szeretném, ha elvonná a figyelmemet, mert most teljes energiámat a felkészülésre fordítom.
Nincs olyan dal, amitől különösebben félnék, mindegyiket a legjobb tudásom szerint fogom elénekelni. Ebben nagy segítségemre van az énektanárunk, Csík Sanyi, akitől rengeteg hasznos tanácsot kapok.
Most lelkileg is erősnek érzem magam, bízom benne, hogy ez majd az előadásomon is meglátszik – mondta Viktor.

Vele ellentétben Dávid energiáját felemészti a róla szóló hírek feldolgozása.

– Nagyon nehezen viselem lelkileg az ellenem indított lejárató hadműveletet – ecsetelte Dávid. – Ez a hangszálaimra is kihat, a próbákon nem tudtam úgy énekelni, ahogy akartam.
Emellett a Tom Jones számtól is nagyon félek, mert angolul kell énekelni, és abban nem vagyok valami jó. Az a sok ember tartja bennem a lelket, akik eddig rám szavaztak.
Forrás: Bors.hu


Ki lesz az év hangja?


A mennyben és a pokolban is járt a győri Fekete Dávid szeptember 29-e óta, amikor eldőlt: bekerült a Megasztár 4 döntőjébe. A TV 2 tehetségkutató show-műsora szombaton a végéhez ér, eldől, hogy Dávid vagy Király Viktor lesz 2008 hangja.

„A maratonfutó és a leendő megasztár keveréke vagy; ne vedd figyelembe se a jó, se a rossz kritikákat; csak te érzed valamiért, hogy nem megy…" Végigszaladtunk az elmúlt negyed év fontos eseményein, s az idegenvezetőnk ezúttal Fekete Dávid lesz.

- Időpont: szeptember 29. Idézet Fekete Dávidtól a bemutatkozó kisfilmjében: „Félek, hogy nem látják meg bennem azt, ami még bennem rejlik."
- Azt éreztem, hogy csak egy esélyem lesz, és szerettem volna mindent megmutatni. Lüszivel énekeltem részletet a Rómeó és Júliából, s tetszett a zsűrinek. Én már akkor tudtam, hogy a musical lesz a stílusom a műsorban, végül is ezzel a számmal nyitottam ki az ajtót.

- Időpont: október 18. Az első döntő, ismét Rómeó és Júlia. A bemutatkozó kisfilm Dávidról és Krisztiánról közösen szól, mondván, barát lett a győri és a szegedi fiú. Eszenyi Enikő a szám után azt mondja Dávidnak: „Lehetsz király!"
- Nagyon örültem annak az estének, számomra az egyik legsikeresebb döntő volt. Jó és rossz dolgok egyaránt történtek azóta velünk, hiszen Krisztiánnal az utolsó döntő után, amikor ő esett ki, valóban megromlott a kapcsolatunk. Szerencsére azonban nem annyira, mint amennyire a sajtóból tűnhetett. Néhány napja odamentem hozzá, s annyit mondtam neki, „Krisztián, mondd el, mi a baj, mert én soha nem akartalak bántani, és szerintem nem is bántottalak. De ez az állapot egyikünknek sem jó." Megbeszéltük a dolgokat, s azt hiszem, tisztáztunk is mindent. Én nem vagyok haragtartó, Krisztián pedig továbbra is a barátom. Remélem, ő is újra így látja.

Videó >>

Csak az egyik maradhat
Csak az egyik maradhat


- Időpont: november 8. Dávid a Hírnév című számot énekli. Eszenyi ismét dicsér: „A maratonfutó és a leendő megasztár keverékét láttuk." Ráadásul Friderikusz is rátesz egy lapáttal: „Benne vagy a három legesélyesebb Megasztár-jelöltben."
- Igen, akkor éreztem először, hogy a zsűri komolyan számol velem. Próbáltam minden estére a legjobb tudásom szerint felkészülni, de sokat számított, hogy milyen dalok közül választhattunk. Minden estére négy számból kellett egyre ráböknünk, s volt, amikor azt mondtam, csak ezt ne… De ez később jött.

- Időpont: november 15. Bizony, a mélypont csak később jött el, mert előtte még ott volt Dávid talán legjobb döntője, a duettest.
- Akkor minden összejött, volt idő gyakorolni, tudtunk kivételesen pihenni is, mert a programok miatt erre nem nagyon jutott idő. Duplán is nagyon jó emlék nekem ez az est: Szinetár Dórát megismerhettem, aki kedves és közben profi musicalénekes. Olyan, amilyen én is szeretnék lenni. A Macskaduettben pedig Krisztiánnal nagyon jó volt együtt játszani – szándékosan mondom, hogy játszani, mert az végre színészet volt, nem csak éneklés.
(Dávidot már megkeresték musicalszínházak, de velük a tévécsatorna tárgyal, önmenedzselésre ugyanis az énekeseknek sem idejük, sem erejük nincs, amíg nem ér véget a verseny.)

- Időpont: november 23. Az ellenpont. A Hooligans egyik száma után Eszenyi azt mondja: „Kell azért még küzdened… Te érzed valamiért, hogy nem megy." Mester Tamás: „Ne vedd figyelembe a kritikákat! Se a jókat, se a rosszakat."
- Aznap fáradt voltam, egész héten jó, ha öt órákat aludtunk. Akkor bizonytalanodtam el leginkább, ugyanis folyton az a kritika ért, hogy csak musicalt tudok énekelni. Nyilván az én hibám is, de gyerekként németül tanultam, utána pedig nem álltam neki az angolnak, mert tudtam, éreztem, hogy én magyar nyelven tudom igazán kifejezni magam. Szóval sem a popdalok, sem az angol számok nem álltak jól nekem – ha viszont musicalt választottam, akkor jött a kritika… De a közönség kitartott mellettem, s én újra magamra találtam.

- Időpont: december 9. Az utolsó döntő.
- Felemás visszaemlékezni, mert egyszerre örültem és szomorú is voltam Krisztiánért. Utána jöttek az érthetetlen vádak a vallási közösségről, illetve arról, hogy nincs hangom. Nem tudom, ki és miért csinálta, nem akarok összeesküvés-elméleteket gyártani, de a célja nyilvánvalóan az volt, hogy a szavazóimat elbizonytalanítsa. Nekem nem voltak eddig profi énektanáraim, énekes családi háttér sem állt mögöttem. Ahová jutottam, azt önerőből értem el, őszinte szívvel annyit tudok mondani, hogy ha a nézők engem választanak a Megasztár 4. győztesének, akkor még lesz bőven időm arra, hogy a Kapcsolat-koncertre profi énektanárral úgy felkészítsem a hangom, hogy azt mondják: „Hittünk Dávidban, s lám, megcsinálta: százezrek előtt is tud énekelni."
Sudár Ágnes

Krisztián: „New York, New York…"

A szegedi énekesről az a hír terjedt el, hogy pályafutását a tengerentúlon, az Egyesült Államokban folytatja, s már jelentkezett is egy menedzser, aki fantáziát lát a magyar szvingénekesben. Fekete Dávid szurkol a barátjának: „Azt kívánom neki, hogy váljanak valóra az álmai, s ha azokat Amerikában képzelte el, akkor ott. Legyen ő a magyar megasztár az Egyesült Államokban, azzal a stílussal, amit annyira szeret: a szvinggel."

Olvasóink írták

161 hozzászólás
 • 161. agihk 2009. január 01. 15:01
  „Na...elmondom mi a lényeg: Jól figyeljetek mert csak egyszer mondom el! A Viktor megnyerte, énekelhet világsztárral a kapcsoltamon, a jokerszájú képzetlenhangú kapott Sándorunktól egy fárót, a Krisztián fellép ma a nagymágazolival, azok ketten összegyüttek-a szecsődi meg a chien, a lüszike nagyon aranyos kislány, a szonyát meg megnézhetitek milyen jó alakja van, mert pózolt. Oszt má legyen vége ennek a megaszar őrületnek, mert innentől fogva már a javát kiválogatták, nem kerül elő kis hazánkból aranytorok, esetleg 4-5 év múlva. Addig nézzetek más műsorokat, meg művelődjetek, mert átmegyünk gyagyába ettől a sok bulvártól, már aki olvassa.hu”
 • 160. dr73 2008. december 23. 14:20
  „Elemér,
  a hülyeséget írod : - amcsikkal nem kell fórumoznod,mert köztük élsz....! Gondolj bele,ha mi azért nem fórumoznánk győriek,és környékiek ,mert magyarok,azokkal minek hisz itt élünk. Kicsit zavaros és átgondolatlanok a hozzászólásaid....
  Mindig visszatérsz a majmolásra,ezt sem értem!Mindenki úgy él , ahogy az neki tetszik.Az unokaöcsém kint él amcsiba már jó ideje, tudod az igénytelenség és kövérség és egészségtelenség ami az amcsikat jellemzi,hozzánk elsősorban ez jön le.De ami tetszik,azt mindenki megveszi megeszi,itt is ott is és mindenhol.Csak a pénz szab határt mindennek.
  Magam,amerikai autóval járok,de nem azért mert majmolok,hanem mert abban az autóban találtam meg a számításomat.
  Viszont nem cserélném el a paprikás csirkét nokedlivel tejföllel egy hamburgerre :D
  Remélem értjük egymást,és nem magas lóról beszélünk onnan amcsiktól ide.
  Mint írtam már,húznék innen,mint a vadludak és még jó páran,de hogyan?hova?kit hagyunk és mit hagyunk magunk mögött?
  Nem oly egyszerű ez Elemér,mindenkinek meg van a maga gondja baja,nem kell még tetézni a hülye szólásokkal.
  Sokan már figyelmen kívül hagytak,lehet ezt sem vetted észre.
  Üdv”
 • 159. viperetta335 2008. december 23. 10:32
  „Nem értem a Dávid imádókat.Musical részleteket előadni mély átéléssel vagy egyebet énekelni nem ugyanaz.A srác nyilván meg fogja találni a helyét idővel,és még angolul sem kell megtanulnia.Ettől még sok szép estét szerezhet a musical rajongó népességnek.Viktornak sokkal nehezebb dolga van.Egy marha nagy piacra betörni,ahol rengeteg a vetélytárs ,igen nehéz,Király apuka pénze pedig csak itthon tűnik soknak,Amerikában ő is csak kis hal.Jelzem,a lehetőség bárki előtt nyitva áll,meg lehet próbálni az Államokban karriert csinálni,bármilyen téren,szobafestőként,ékszerboltosként vagy dalművészként.Nem feltétlenül kell cikizni azokat,akik bátorkodtak szerencsét próbálni és valamennyire sikerült nekik.Viktor is nyert és Dávid is.Minek ez a hisztéria?Úgyis csak a jövő mutatja majd meg,mire volt ez jó vagy elég.
  Lehet a Király családot fikázni,de tény,hogy nem ismerjük őket.Ha Viktor is egy ismeretlen family sarja lenne,akkor most mivel foglalkoznátok?
  Én személy szerint nem hiszem,hogy Dávid musical színész lesz,mert annyian vannak,mint a fene,a fizetőképes keresletet pedig lefedik a Beretzky-Szninetár páros különféle akciói.Ez egy kis ország,jókor kell lenni jó helyen.Szinetár Dóra már sehol, sem volt rég,amikor szerelembe esvén megvilágosodott,írt gyorsan kismamanaplót,aztán páros fotózkodások tömege után gyorsan kiadták a musical duettek első és második részét,és nem hiszem,hogy tévedek,lesz harmadik és negyedik rész is.”
 • 158. elemér 2008. december 22. 23:01
  „156. hozzászólás dr73

  Amcsikkal nékem nem kell fórumozni, hisz köztük élek. Ha pedig szükségem van online arra, akkor azt én meg is teszem. Az életet megkell vizsgálni, mert aki azt nem teszi az értelmetlen életet él. Mo.-n már régóta nem magyar életet élnek. Amcsi életet majmolnak már 50 éve csak nem tudják.”
 • 157. gelisabeth 2008. december 22. 21:53
  „Jelzem, hogy én is Dávidnak szurkoltam, és elkeseredetten vettem tudomásul, hogy nem Ő a nyertes!
  Én sok SMS-t küldtem, az utolsót. 22.20 perckor!”
 • 156. dr73 2008. december 22. 20:30
  „Elemér,
  nem bántás képpen...de tényleg,
  miért nem ott fórumozol az amcsikkal a metropoliszod közepén?
  Miért itt kell fogást keresned és találnod is a magyar emberek magyar élete közt?
  Nem vagyunk annyira ostobák,mint ahogy azt ott gondoljátok,ti,kedves kint élő magyarok.Hidd el,sokan mi is kimennénk,de nem ez lenne a szórakozásunk,mint neked.
  Békés boldog karácsonyt Mindenkinek.”
 • 155. elemér 2008. december 22. 18:55
  „Téééényleg Karcsika, na ne mondd ? Bárhová kattintok látom hogy eszitek.”
 • 154. buggyant 2008. december 22. 18:07
  „elemér.... ezzel én nem dicsekednék ám.
  úgy érted titeket majmolnak? hát őket minősíti. Mi meg köszi jól vagyunk. hidd el sokan nem eszik ám meg ezt a sok maszlagot amit az amcsik üzleti fogásból próbál megetetni velünk. Amiket flsoroltál hát marhára minőség ám.”
 • 153. elemér 2008. december 22. 16:21
  „A világnak van történelme igaz, de a huszadik század történelmét az amcsik irták. Még a kinaiak is minket majmolnak és nyomják az angolt. Akkor meg minek ide a magyaroskodás ? Megasztár, szombat esti láz és forró kutya mind amcsi találmány.”
 • 152. georgbob 2008. december 22. 13:32
  „b.zoli...gondolom akkor Rúzsa Magditól is vegyük vissza a dicsőséget és talán Bencsik Tamarát is ki kellett volna zárni. Annyiban sántít a hozzászólásod, hogy amennyiben nincs erre vonatkozó kikötés úgy teljesen feleslegesen téped a szád...”
 • 151. Judytka 2008. december 22. 13:21
  „Szerintem Mester igencsak kicsi az igazi világklasszisok között..de lehet,hogy tévedek.
  Győr nem olyan kisváros....az orszég asszem negyedik nagy városa,mért kell metropoliszokhoz hasonlítgatni...semmi értelme.
  Én örülök,hogy itt élek,hisz´ nekünk van történelmünk,nem úgy,mint az "újvilágnak"”
 • 150. georgbob 2008. december 22. 13:11
  „Poltergeist...Még ha igazad lenne!!!! Akkor is örülök hogy nem a fahangú idegbeteg nyert....Gyermekded hülyeségeid pedig neked vannak (összeesküvéselmélet, apuci nagyhatalma stb.). Álljon már ki valaki egy ésszerű magyarázattal és ne csak vádaskodjatok a semmibe...”
 • 149. Stahlkopf 2008. december 22. 12:57
  „Poltergeist 2008.12.22. 10:38 Valo igaz, a korabban kiesettek kozott voltak tehetseges gyerekek, epp ezert erthetetlen, hogyan tudott David egyaltalan idaig eljutni.
  A Kiraly Viktorrol meg nem tusoltak el semmit, mar a valogatasok elott olvasni lehetett az interneten, hogy a Kiraly Linda occse is benevezett. Nem volt itt semmi titok.”
 • 148. b.zoli 2008. december 22. 11:18
  „Ez 1 MAGYAR ország mint a nevében is benne van , akkor miért kell 1 (usa) felé huzo embernek ilyen titulust adni?? Aki nézte tegnap a NAPLO cimü müsort az meglepödve látta (hallotta) a testvérek köztük linda is csak angolul beszélt 1 szava sem volt senkinek magyar . ÉS EZ IRRITÁLÓ !!!!! MAGYAROK VAGYUNK MAGYAR VERSENYZÖKET AKARUNK!!! ÉS PERSZE NYERTES IS MAGYAR LEGYEN! szerintem...”
 • 147. elemér 2008. december 22. 10:53
  „Nagyon üzleti ez a T.V. és a media, beleértve a sajtót is. A jövö az a net-n lessz a mobilnak, rádió, ujság és a T.V.-nek is. Kattint az ember, megkeresi ami érdekli és azt letölti és megnézi. Mikor az ember választhat, akkor majd nem tudják eröltetni azt ami nem megy. Utánanéztem a youtube-n ennek a Megasztárnak. Nékem amit itt egyesek állitanak a volt nagy tehetségekröl az marhaság. Voltak nagy tehetségek is igaz, de nem mindig azok akik nyertek. Kedvencem Krisztián volt, de Viktorral is megvagyok elégedve.”
 • 146. Poltergeist 2008. december 22. 10:38
  „Stahlkopf-->nem nézem,de akaratom ellenére is hallotam pár előadás ,részletet és hátha választani lehetett volna a kettő közt az biztos,hogy Viktor jobb volt,de akiket "kiszavaztak" egy-kettő leverte volna mind a kettőt.És az ,hogy Királyfika ide eljutótt azt hidd el nekem,hogy apuci kitaposta az utat.Azétr baszták ki a jókat,hogy tudták a végén ő lessz és nehogy már akkoe kapjon ki.Inkább elötte szépen elküldték a veszélt jelentő énekeseket,így a végén egyértelmű és ugyanakkor megyugtatónak tűnik,hogy egy fer verseny volt.Szerinted miért tusolták sokáig ,hogy ő kicsoda és milyen kapcsolatban áll a családja a médiával.”
 • 145. Túrabakancs 2008. december 22. 09:20
  „T. pancser!
  Teljesen igazad van! De az sem semmi, hogy a TV2 dec. 24-én este 7-kor /főműsoridő lényegében/ a
  hal a tortán-t adja! Ez számomra sokkoló! Ráadásul a többi kereskedelmi csatornával egyetemben a
  filmek nagy része ismétlés, már tavaly leadták a legtöbbet. Tehát nem is több évvel ezelőtt...
  Szánalmas országnak, embereknek, szánalmas műsorok! Egyébként a Megasztár első két helyezettje
  nem érdemelte meg ezt a titulust, náluk igenis vannak ebben az országban jobb hangú egyének! Tehát
  nem érdemes azon vitatkozni melyiknek kellett volna nyerni, egyiknek sem! Sajnos ez az igazzság.”
 • 144. Stahlkopf 2008. december 22. 09:19
  „pancser 2008.12.22. 08:51 Szeretem az ilyen onjelolt nepmuveloket :) Birnad az izlesdiktaturat mi?”
 • 143. Stahlkopf 2008. december 22. 09:18
  „Poltergeist 2008.12.22. 06:53 Ostobasag. A Viktor nagysagrendekkel jobb enekes, mint a David. A Kiraly apuka meg befuttathatta volna egyszerubb modon is a csemetejet, ha mar ennyire gazdag es befolyasos.”
 • 142. pancser 2008. december 22. 08:51
  „Vszleg a nézettségi adatok minden kereskedelmi csatornán el vannak túlozva. Nézettségük max. 50% összesen, amely nagyjából egyezik a szegényebb rétegekkel, a szegénységet a szellemiekre is értem. Egy bizonyos határon túl ezek a műsorok nézhetetlenek. Ilyen szempontból Aczél György korszaka messze jobb vol a mainál. Akkor a szenny, a színvonaltalan profithajhász műsorok messze kisebb arányban voltak jelen. Azt hiszem, hogy a média kulturális küldetése, nem a kommersz és a szenny terjesztése lenn, hanem az ellenkezője. Mi lesz azokból a gyerekekből akik ezen a mocskon nőnek fel? Szívem szerint ezeket a csatornákat száműzném az európai kultúrából, mert a szabadságnak is vannak határai. Ami a keresztény kultúrkörrel ellenkezik, a bevett emberi normákat sérti, hamis képet fest az ifjúság elé az életről, annak az adónak nincs helye a kínálatban. A "megasztár" is egy szemét, kell a szellemi és anyagi proletariátusnak meg azoknak akik ebből gazdagodnak!”
161 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Utolsó roham: Elárasztják a magyar boltokat a szlovákok

A határ közelében elő szlovák polgároknak egyre inkább megéri a szomszédos országokban bevásárolni,… Tovább olvasom