Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Király Linda Himnusz-bakijáról beszél mindenki

Király Tamás felvásárolta azoknak a videóknak a jogait, amelyeken lánya, Király Linda évekkel ezelőtt belesült a Himnuszba.
Ezzel sikerült újra napirendre hozni a témát a világhálón.

A jogszabályokat és a pénzét hívta segítségül Király Tamás, hogy eltüntesse az internetről lánya több mint tíz évvel ezelőtti bénázását. Sokan emlékezhetnek rá, Linda egy kosármeccs alkalmával énekelte a Himnuszt, de elvétette a szöveget - írja a Bors.

A Comment:com hozzájutott egy levélhez, amit az apuka az egyik videomeg­osztó portálhoz juttatott el: „Tisztelt Indavideo, Mi, a Crown Music Bt., mint az alábbi linken található videó 2014. február 4-től online felületeken történő felhasználásának egyedüli jogtulajdonosa, kérjük a videó azonnali eltávolítását az oldalukról. http://indavideo.hu/ video/Kiraly_Linda_ -_Himnusz Amennyiben kérésünknek nem tesznek eleget, a hatályos jogszabályok alapján jogi útra fogjuk terelni az ügyet. Együttműködésükben bízva, Király Tamás, ügyvezető."

A Bors megkereste Király Tamást, hogy megkérdezze, miért érezte szükségesnek eltüntetni a kínos videókat az internetről.

A teljes cikk >>

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fődíjat nyert Prágában az Ítélet Magyarországon című dokumentumfilm

Hajdú Eszter dokumentumfilmje kapta a One World elnevezésű, emberi jogokkal foglalkozó prágai nemzetközi dokumentumfilm-fesztivál idei fődíját. Tovább olvasom