Kisalföld logö

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 20°C | 30°C Még több cikk.

Kinyomtatva kapta meg a netről rendelt laptopot

A férfi egy pehelykönnyű, ráadásul négyzet alakú dobozt kapott, melyben a gépnek kellett volna lapulnia. Abban azonban egészen más lapult.
Paul Barrington eBay-es liciten nyert meg 300 fontért egy Apple MacBookot. Megörült, hiszen egy ilyen gép új ára 1500 font is lehet. Nem sejtette azonban, hogy csúnya átverés áldozatává vált.

A férfi néhány nap múlva egy pehelykönnyű, ráadásul négyzet alakú dobozt kapott, melyben a gépnek kellett volna lapulnia. Meg is kapta, azonban nem úgy, ahogy szerette volna: a dobozban a MacBook fekete-fehér, nyomtatott képmását találta.


A szörfös az utolsó deszkáját adta el a neten azért, hogy vehessen egy új laptopot, ugyanis esküvői DJ karrierbe szeretett volna kezdeni.

"Természetesen megnéztem az eladó értékelését, és nem találtam semmi gyanúsat. Évek óta az eBay felhasználója volt, az értékelések pedig nem utaltak arra, hogy gond lehet" - mondta el a balszerencsés vásárlásról

Paul természetesen jelentette az esetet az eBay-nél, pár napot azonban még várnia kell hogy megítéljék, jogos a pénzvisszatérítésre.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Élőben lehet nézni a mekis burger bomlását

A McDonald’s 2009-ben vonult ki Izlandról. Az utolsó éttermükben október 30-án adtak el egy… Tovább olvasom