Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Két tárat lőtt élettársába - enyhítették büntetést

Három évvel enyhítette a bíróság annak a férfinak a fegyházbüntetését, aki több lövéssel csaknem megölte az élettársát. W. Sándor az asszony fiát és annak új barátját is súlyosan megsebesítette 2006. októberében a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszaroffon, amikor egy féltékenységi vitában tüzet nyitott rájuk.

Tizenötről 12 évi fegyházbüntetésre mérsékelte a Debreceni Ítélőtábla a Tiszaroffon élő W. Sándor büntetését a napokban - írja a szoljon.hu. A helyi internetes lap tudósítása szerint a Tiszaroffon 2006. őszén történt lövöldözés hátterében W. Sándor féltékenysége áll.

A lap szerint a férfi büntetésének enyhítését egyebek mellett azzal indokolta a táblabíróság, hogy az egyik életben maradt áldozat, volt élettársa megbocsátott W. Sándornak.

A szoljon.hu által idézett vádirat szerint W. élettársa Tiszaroffon egy sörözőben dolgozott. Kapcsolatuk megromlott, a nő elhatározta, elköltözik a férfitól. A lövöldözés V. Katalin munkahelyén kezdődött: W. Sándor és Cs. Ferenc, a nő új barátja itt vitatkoztak össze, majd a későbbi elítélt a mindig magánál tartott két pisztollyal kétszer meglőtte a férfit. A menekülő Cs-t W. Sándor egyszer még hátba lőtte. A nő új barátja autóval próbálta folytatni a menekülést, W. ekkor kétszer belelőtt az autóba - ekkor sérült meg vállán V. Katalin kocsiban ülő fia.

A helyi internetes lap beszámolója szerint a lövöldöző férfi az ugyancsak menekülő V. Katalint is üldözni kezdte. A tiszai kikötőnél utolérve őt bántalmazta, majd a szemtanúk rimánkodására elengedte. Az asszony a helyi körzeti megbízotthoz futott, akinek elmondta a történteket és megkérte, hogy menjen a sörözőhöz, mert ott nagy baj van.

Teljes cikk >>

Olvasóink írták

 • 2. MTT 2008. december 11. 14:40
  „Na bumm, -megérdemelte a két tárat,- aki ekkora marha, hogy utána megbocsájt, annak lehet hogy hármat kellett volna????”
 • 1. ideals 2008. december 10. 19:46
  „Most akkor hogy van??? - feltehetőleg hirtelen felindulásban tartotta magánál a fegyverét? Volt rá engedélye? MIndjárt kettőre is??
  Ez milyen indok??? : "..hogy az egyik életben maradt áldozat, volt élettársa megbocsátott W. Sándornak." - mégcsak nem is a jelenlegi élettárs bocsátott meg.

  Hát. Ha valaki lelövi a volt férjemet, akitől én elváltam mondjuk 20 éve, és ugyan nem láttam x ideje a volt férjemet, de a gyilkosának úgymond "megbocsájtok" még tán szabadlábra is engednék?? - így kell ezt!
  12 év múlva kiszabadul, és befejezi, amit elkezdett.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szerda esti kegyes halál: Öngyilkosság a Sky tévében

Szerda este olyasminek lehetünk tanúi, aminek még soha: a Sky televízió Craig Ewert, gyógyíthatatlan… Tovább olvasom