Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szórakozás > Két kecske szeli a habokat az óceánon

Két kecske szeli a habokat az óceánon

Dana McGregor imádja a kecskéit, mindenhova magával viszi őket, beleértve a szörfözést is.

munkatársunktól - 2012.07.13. 10:19
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
A férfi nemrég eldöntötte, hogy egy szörfös barátjával, Mark Galel szörfdeszkára dobja szőrös barátait és megnézi, vajon hogy kezelik a hullámokat a négylábú kedvencek. Mark egyébként korábban próbálta már kutyával, de úgy érezte az snassz, így nagyon örült a kecskéknek. A kecskék pedig jók vizsgáztak így Oregon Beach strandolóinak nap mint nap abban az élményben lehet részük, hogy két kecske bukdácsol a Csendes-óceán hullámai között.

Goatee a kecskemama és kicsinye Pismo pedig úgy szelik a habokat, mintha csak szörfdeszkára születtek volna. Goatee kezdetben Dana McGregor kertjében dolgozott, mit egy áltagos házikecske, de a férfi hamar rájött, hogy a kecskelánnyal beszélgetni is lehet. Nemsokára már együtt sétáltak a tengerparton, így jött aztán a közös szörfözés ötlete.

Mikor megszületett Pismo, Dana nem akarta a kicsit sem kihagyni a remek mókából, így csakhamar a kecskefiú is a szörfdeszkán találta magát. Pismo igazi tehetség, remekül egyensúlyoz és imádja a hatalmas hullámokat, nem úgy, mint anyja, aki néha hamarabb megunja a mókát, és inkább kiúszik a partra.

Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 1. ISU 2012.07.13. 10:57

Állatkínzás.
Őt kellene annál a bizonyos szervinél kötéllel vontatni.Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...