Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Kelemen Annáról készíti diplomamunkáját Cinthya Dictator

A fiatal lány úgy döntött, hogy olyan ismert személyiséget állít kamerája elé, akinek nem a külsejét, sokkal inkább a lelkét szeretné megmutatni.
– Tizenhét éves voltam, amikor elolvastam Anna első könyvét. Már akkor tudtam, hogy ő a legérdekesebb nő a magyar celebvilágban. Rendkívül összetett személyiség, és ebből a nézők csupán a felszínt ismerik. Ő nem egy termék, sokkal inkább egy elkallódott művész, aki egyáltalán nem olyan, mint amilyennek láttatja magát. A tervezett képsorozattal szeretném megmutatni a lelke mélyét, és egy őszinte Annát akarok megörökíteni – magyarázta a Borsnak Cinthya, akinek ötletét egyetemi tanárai is örömmel fogadták.

– Anna egyszer azt mondta, a fiatalkori önmagát látja bennem. Nagyon sok mindenben különbözünk, de egyvalami közös: mindketten a televíziózás termékei lettünk, és ezt a helyzetet fel kell dolgoznunk, és tudnunk kell helyesen kezelni. Annának is több arca van, ahogy nekem is, de nem mindegyiket láthatják a nézők – vallotta őszintén Cinti, aki szeretné kiszabadítani Annácskát a hozzáragadt sztereotípiák sokaságából.

Nemcsak Cinthyának jutott eszébe megörökíteni hazánk egyik legvitatottabb szőkeségének személyiségét. Áprilisban Nánási Pál már készített egy smink nélküli, meztelen sorozatot Annáról. A cél akkor is naturális, letisztult Annácska volt, aki smink, műkörmök és persze ruha nélkül állt kamera elé.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Taylor Swift két újabb Madame Tussauds múzeumban kapott viaszfigurát

Az énekesnő figurája ezentúl a washingtoni és a hollywoodi viaszmúzeumban is látható lesz. Tovább olvasom