Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Kéjgyilkos ölhette meg a magyar színésznőt

Dorgai Gabriela lányával nézte végig a Szatmárnémeti Északi Színház társulatának premierjét, mielőtt végzetes útjára indult.
Ha aznap este a lánya Dorgai Gabrielával tart, ha megkéri az egyik kollégáját, hogy vigye haza… megmenekül. A Romániában élő, magyar nemzetiségű színésznőt megerőszakolták és megfojtották, miközben kollégái premiert ünnepeltek.

– Gabriela sosem volt kihívó nő. Annyi biztos, hogy a lányával nézte végig a Kutyaszív premierjét, de a gyerek azután egy másik kolléganőm lányával elment pizzázni. Gabriela még a színházban maradt, azt hitte, visszajönnek a gyerekek, ám végül abban maradtak, hogy a lányok taxival mennek haza. Gabriela nem volt ott a fogadáson. A színháztól másfél-két kilométerre lakott, és gyalog indult haza este tíz óra körül – mondta a Borsnak a színház egyik munkatársa.

A román lapok beszámolói szerint a színésznő lemeztelenített és ütésnyomokkal borított holttestét hétfő délután találták meg a Szamos-parton, alig néhány száz méterre a színháztól. Másnap délután egy arra kerékpározó fiatal lánynak tűnt fel a ciklámenszínű táska és több ruhadarab.

Azonnal hazaszaladt a nagymamájához, együtt mentek vissza, és találták meg a holttestet. Rögtön értesítették a rendőrséget. A gyilkossági nyomozócsoport munkatársai lezárták a környéket, nyomkereső kutyát vetettek be.

– Sajnos gyilkossággal állunk szemben. Pontos tényeket majd csak a boncolást követően tudok ismertetni – nyilatkozta a szatmári Friss Újságnak a helyszínen Pop Marinela főügyész.

Dorgai Gabriela 1990 óta tagja az Északi Színház román társulatának, főleg gyermekelőadásokban szerepelt. Kollégái szerénynek, segítőkésznek ismerték. Dorgai elvált, 14 éves lánya édesapjával élt.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyeurós turistaadót vezetnek be Lisszabonban

A portugál fővárosba repülőn vagy hajón érkező látogatóknak 2015-től egy euró belépési díjat kell… Tovább olvasom