Kisalföld logö

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -8°C | 2°C Még több cikk.

Kegyetlen módon végzett magával a nemi erőszakoló

Felgyújtotta magát egy 57 éves román férfi a Vaslui megyei Deleşti község közelében, aki néhány héttel ezelőtt megerőszakolt egy testi és szellemi fogyatékkal élő lányt.
A 26 éves áldozatot két év alatt kétszer erőszakolták meg, első alkalommal a saját apja becstelenítette meg - írta a manna.ro.

Az öngyilkos férfi a lakásához közeli mezőn vetett véget életének. Samoilă Sahaidac fiaival hagyta el otthonát, hogy egy mezőgazdasági területet megtisztítson az elszáradt növényzettől. "Az egyik fiú, aki a közelben dolgozott a mezőn, kiáltásokat hallott, és meglátta a füstfelhőt apja körül. Mire apjához ért, az már holtan feküdt", számolt be az esetről a Vaslui megyei rendőrkapitányság sajtószóvivője, Mihaela Ştraub.

A törvényszéki szakorvosok megállapították, hogy a férfi halálát szénmonoxid-mérgezés okozta, az égési sérülésekbe több mint bizonyos, hogy nem hal bele.

Samoilă Sahaidac ellen július közepétől indítottak eljárást nemi erőszakért. A rendőrség közölte, önként jelentet meg a rendőrségen, de négy nap fogság után után kénytelenek voltak szabadlábra helyezni, az áldozat ugyanis visszavonta a feljelentést.

A férfi a lány lakásán fényes nappal követte el rémtettét. A 26 éves lány egyedül tartózkodott otthon, amikor a férfi bement a lakásba. A rendőrségi jelentések szerint az agresszor nem volt alkoholos befolyás alatt. Kihasználta, hogy a lány nem tud védekezni, megerőszkolta, majd elhagyta a lakást.

A nőre, akit két év alatt másodszor erőszakoltak meg, egyik lánytestvére talált rá. Florentina Roman elmondta, testvére zokogva számolt be arról, hogy Samoilă Sahaidac megbecstelenítette.

"Egy órával azelőtt Samoilă eljött hozzánk, hogy kaszát kérjen tőlünk. Azt mondtam neki, hogy nincs, és elment. Maria a házban maradt, és pedig elmentem a szomszédokhoz. Mikor visszatértem, láttam, hogy sír, és elmesélte, mi történt. Bement hozzá, betörte a televíziót, aztán megerőszakolta", számolt be az esetről Florentina.

A rendőrséget az édesanya értesítette. Amikor Sahaidac meghallotta, hogy a rend őrei a nyomában vannak, elrejtőzött a településkörnyéki kukoricásban. Nem sokra rá viszont előmerészkedett, és mindent bevallott a családnak. Másnap önszántából jelentkezett a rendőrségen.

Az áldozat családját a férfi rokonai megpróbálták pénzzel, pontosabban tízezer lejjel rávenni, hogy vonják vissza a feljelentést. Pár napra rá ez sikerült is. Nem kizárt, hogy Sahaidac a szégyen miatt lett öngyilkos.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vizsga közben kezdett vajúdni, de átment

Vizsga közben "jött rá" a szülés egy 29 éves jogászra az Egyesült Államokban, de vajúdási fájdalmai… Tovább olvasom