Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Katusék a Vízipókban - fotók

Vannak az ember életében mérföldkövek, amik vagy ezért vagy azért sokat számítanak. Előfordulnak olyan fontos események is, amelyekről tudjuk, hogy jelentősek, de az igazi értelmüket csak akkor ismerjük meg, amikor már csak emlékezünk rájuk.
Ilyen esemény volt a Katus testvérek életében a gyerekkor, amikor együtt játszott Tamás és Attila. Együtt csúszdáztak, strandoltak vagy éppen vízi pisztollyal „ölték" egymást, mindehhez pedig a papájuk, Miklós szeretettel asszisztált, tudtuk meg Katuséktól a zalakarosi Vizipók-csodapók Gyermekvilágban.

Katusék a Vízipókban
Mindennek persze jó pár éve, de gyermeklelküket nem veszítették el. Katus Attila, aki többek között az óta Zalakaros egészségturisztikai nagykövete lett először hozta Karosra unokaöccsét, bátyját annak párját és az édesapját is, hogy újra együtt pihenjen a család egy kicsit.
„A rekkenő hőségben rögtön bevettük magunkat a gyerekvilágba, hiszen a számos lehetőség közül, mi más vonzott volna minket a legjobban – mosolyog Attila – gyerekkorunk óta imádjuk a vizet Tomival. Igaz akkor még nem volt ennyi lehetőség, akkor még egy csúszdának is nagyon örültünk…- emlékszik."


A három generációs Katus família gyerekként ugrált a vízben, csúszdázott, lövöldözött és sportos múltukhoz híven egy két aerobic gyakorlatot be is mutatott a medencében kitartva a vízből a legfiatalabbat, Donátot.

„Megtréfáltuk a fiamat, amikor Atival „véletlenül" vízbe ejtettük. – emlékszik Tamás. – ő persze revansot vett, de csak rajtam, hiszen a nagybátyja sérthetetlen. Amikor a vízi ágyúhoz került rögtön rám irányította."

A nap sztárja a gyerekbirodalomban mindenképpen a 71 éves Katus Miklós volt, aki nem egyszer tűnt el a szem elől. Hol a csúszda tetején, hol a víz alatt, hol pedig az ágyú mögött találtak rá, ő volt az, aki a leginkább élvezte a vízi világ adta lehetőségeket a 38 fokos trópusi melegben Zalakaroson. Katus papa még arra is vállalkozott volna, hogy pályára lépjen a Médiaválogatott strandfoci meccsén, ha nem lett volna meg a csapat. Hátizsákjában lapult a focicipője, de mezítláb is rögtön bevethető lett volna, ha a fiatalok kidőlnek a sorból.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az olimpiai faluban Abaházi Csabát hallgatják - fotók

A Class FM elhozza az ötkarikás játékok legizgalmasabb pillanatait, a sportolókhoz pedig eljuttatja… Tovább olvasom