Kisalföld logö

2017. 12. 11. hétfő - Árpád 4°C | 14°C Még több cikk.

Karsai Zita és Király Viktor is szurkol a magyar csapatokért

Király Viktor, Karsai Zita, Brasch Bence lelkes támogatói lettek a hip-op világbajnokság magyarországi döntőjének, így amerre, járnak lelkesen ösztönzik a tehetséges fiatalokat, hogy próbálják ki magukat május 5-én, hiszen, ha bizonyítanak, kijuthatnak a Las Vegas-i világversenyre.
Először mérettetnek meg Magyarország legjobb hip-hop táncosai Las Vegasban, a világ egyik legrangosabb utcai táncversenyén, a World Hip Hop Dance Championship-en. Az America’s Best Dance Crew alkotói által megálmodott hip-hop világbajnokságon csak az vehet részt, aki dobogóra áll a hazai döntőn, melyet május 5-én rendeznek.


A jó hírt, hogy végre Magyarország is csatlakozott a legjobbak közé, a sztárok is örömmel fogadták, sőt teljes mellszélességgel támogatják a táncos csapatokat.

Király Viktor örömmel fogadta a hírt, hogy végre kis hazánk is felnőtt a nemzetközi színvonalhoz, melyet ez a táncverseny jelképez a hip-hop tánc világában.

„Amerikában minden valamirevaló tánccsapat célja, hogy elinduljon ezen a táncversenyen, amelyet végre hazánkban is megrendeznek"- jegyezte meg az énekes.


Karsai Zita szívügyének érzi az esemény a támogatását, hiszen nagyon ritka az olyan táncverseny, ahol a világ legjobbjaival mérhetjük össze tudásunkat.

„Sajnos a külföldi fellépéseim miatt nem leszek a verseny időpontjában Magyarországon, de lélekben az indulókkal leszek, akik először vesznek részt egy ilyen rangos eseményen. Nagyon szurkolok nekik, hiszen nem csak a versenyhelyzet miatt izgulhatnak, hanem az újdonság miatt, amit egy ilyen első éves magyarországi döntő jelent" - mondta Zita.

A technikai igazgató nagyon bizakodó a versennyel kapcsolatban.
„Sok táncos jön el az eseményre mind versenyzőként, mind pedig nézőként. Az utóbbi táborba olyanok is beülnek, akik most csak érdeklődőként vesznek részt, de jövőre már biztosan elindulnak"- tette hozzá Barta Viktória a Hip-Hop International Hungary technikai igazgatója.

Az esemény magyar szervezői és Brasch Bence, a verseny nagykövete a Hűvösvölgyi Gyermekotthonba is ellátogatott, hogy a meghívja a kicsiket a látványos döntőre. A lelkes gyerekek szeretettel fogadták a látogatókat, főképp az énekest. Mint kiderült, az otthon kis lakói nagyon lelkesednek a hip-hop táncért, tánctanár is jár hozzájuk, így boldogan vették az invitálást május 5-ére, a Soroksári Sportcsarnokba.

A nemzetközi verseny célja: megtalálni és támogatni azokat a tehetséges fiatalokat, akik méltán képviselhetik az országunkat a minden évben Las Vegasban megrendezett World Hip Hop Dance Championship Világbajnokságon.

World Hip Hop Dance Championship program

12.00-12.20 Verseny megnyitása, zsűri bemutatása, információk, szponzorok felsorolása
12.30-12.40 Junior csapat bemutatója
13.00-13.40 Varsity kategória versenye - 7 perc/csapat
13.50-14.10 Varsity kategória eredményhirdetése
14.30-16.30 All Styles Battle - 16*3 perc legjobb 16-ig, 8*4 perc legjobb 8-ig, 4*4  a legjobb 4-ig 2*5 a legjobb 2-ig és 1*5 perc döntő
16.30-16.50 Eredményhirdetés
17.00-18.45 Adults kategória - 7 perc/csapat
19.00-19.30 GÁLAMŰSOR + a Felnőtt kategória eredményhirdetése


2012. május 5. Soroksári Sportcsarnok
(selejtezők 12:00 órától, döntő kb.18:00 órától – az esemény előreláthatólag 20:00-ig tart)
http://www.hiphophungary.hu/

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jack Hunter akcióban

Egy igazán kalandvágyó, sármos férfi dobogtatja meg hamarosan a női nézők szívét a Universal… Tovább olvasom