Kisalföld logö

2017. 03. 26. vasárnap - Emánuel 4°C | 11°C Még több cikk.

Kállay-Saunders András megbirkózik Takács Nikolas-szal

Az ország két legnagyobb tehetségkutató versenyében tűntek fel, most azonban ugyanabban a kategóriában indulnak a győzelemért.

Kállay-Saunders András a Megasztárban tűnt fel és bűvölte el mindenkit, Takács Nikolas pedig az X-Faktor döntőseként vette le a nézőket a lábukról. A TV2 és az RTL Klub tehetségei most a Glamour Woman of the Year a legsármosabb férfi kategóriájában mérettetik meg magukat.

Az immáron Magyarországon is hagyománnyá vált Glamour Woman of the Year díjátadó gáláin megszokhattuk, hogy a hölgyek különböző kategóriákban való elismerése mellett az erősebbik nemet is díjazzák. A legsármosabb férfi kategóriájáért idén két olyan ember is verseng, akik rajonganak a divatért és annak ellenére, hogy csak nem régóta ismerhette meg őket a közönség, tehetségükkel máris mindenkit elvarázsoltak. Kállay-Saunders Andrást és Takács Nikolast, a két konkurens kereskedelmi csatorna tehetségkutatójában feltűnt énekest egyaránt meglepte a jelölés híre.„Bevallom őszintén, nem kísértem figyelemmel a Glamour Woman of the Year gáláit Amerikában, ahol nagy hagyománynak számít ez a díjátadó, és egyáltalán nem számítottam rá, hogy jelölnek erre a díjra, de nagyon jó érzés." – árulta el Kállay-Saunders András, aki mindig odafigyel a külsejére. „Próbálok mindig szépen felöltözni, ha kimegyek az utcára. Nem megyek minden nap ruhát vásárolni, de fontos az öltözködés. Nem vagyok márkafüggő, nem muszáj, hogy igényes legyen az adott darab, a lényeg, hogy jól álljon nekem." – tette hozzá a Megasztárban feltűnt tehetséges énekes.
"Nagyon meglepett ez a jelölés, mert soha nem gondoltam volna, hogy ebben a kategóriában kerülök a lehetséges nyertesek közé. Szubjektív, hogy kinek, ki tetszik, kit tart sármosnak. Boldog leszek, ha én nyerek, de ez inkább egy kedves gesztus, hogy engem is számításba vettek ebben a kategóriában."- mondta a tekintélyes kalapgyűjteményéről is ismert énekes. „Persze jólesik a jelölés, hiszen odafigyelek az emberek visszajelzéseire, de bízom benne, hogy a jövőben elsősorban a zenei munkásságom lesz előtérben" – árulta el az X-Faktor döntőse.

Olvasóink írták

 • 14. Hyppolit 2011. február 01. 08:26
  „...én már csak annak a cikkírónak a nevét szeretném megtudni, aki úgy érezte, hogy erre a Kállay-kettősre egyáltalán bárkinek is igénye van.Mindenesetre ahhoz gratulálok neki, hogy ilyen igényes témákat talál...”
 • 13. annobon 2011. január 31. 08:30
  „Nofene! Tán csak nem indulnak a birkózó-világbajnokságon? :)”
 • 12. Hancock-83 2011. január 30. 07:02
  „Szép ez az ország, nincsenek magyarok akiket lehetne nevezni, külföldről hozzuk ezeket a...
  Ennyire mért kell ennek az országnak nylani a külföldi országoknak?
  Mit akarunk ezzel elérni?”
 • 11. sivatag66 2011. január 30. 02:54
  „Ezek KIK ???????????????????????????????”
 • 10. Mankapunka 2011. január 29. 14:52
  „Na,a 2 magyar megbírkózik iten-e.”
 • 9. Hyppolit 2011. január 28. 10:28
  „gondolat1234!
  Teljes mértékben egyetértek veled, jó érzés, hogy vannak -köztük Te is-, akik teljesen reálisan, és helyén kezelik ezt a felfújt történetet.Ami felháborít az az, hogy a népbutítást felsőfokon végzik, és ezért (is) devalválódik az átlag értelmi szint.Legalábbis itt Mo-n. Mert volt hasonló vetélkedő a németeknél is, ahol Dieter Bohlen volt a zsűrielnök, de a szűk magyar agy ezekből csak a "hoppodárét" vette át, és ezért ez a végeredménye a silány és érdekcentrikus kiesősdis "vetélkedőnek".Ismét levontam a konzekvenciát:soha nem érjük utól Európát...”
 • 8. gondolat1234 2011. január 28. 09:56
  „Hyppolit: Egyszerűen nem kell ezzel az egész marhasággal foglalkozni. El kell kapcsolni a tévét, nem kell szennylapokat olvasni és akkor nem tudsz az ilyenekről... Én ezt teszem, jó, néha azért bele-belenézek és elszörnyedek a sok butaságon amit összehordanak a lapok ezekről a "sztárocskákról".
  Ami viszont joban fáj, az az, hogy ennek az egésznek mekkora népbutító ereje van és a sok hülye beveszi ezt az egészet. Amekkora marketinggépezet dolgozik ez mögött az egész mögött, gondolom hétről-hétre, napról-napra, percről-percre meg van tervezve, hogy és mi történik a "sztárokkal" mindenféle vésztervekkel együtt, ha esetleg leáldozna a csillag, majd kifutnak kb 2-3 év után és utána a jön a következő adag. A nép meg bekajálja és dől a pénz... Szánalmas, de amíg van rá vevő, nem lehet ezzel mit tenni..”
 • 7. fióka 2011. január 28. 09:26
  „Na kezdődik a csillagok háborúja chubbaka és arthur összecsap:)”
 • 6. sziszi85 2011. január 28. 08:53
  „A jelöléssel én sem értek egyet. Szerintem elég durva dolog két huszonéves srácot jelölni "az év legsármosabb férfija"- díjra. Sajnálom,hogy Nikolas óriási tehetségét így próbálják eladni. Jobban járt volna,ha nem a kereskedelmi csatornák "tehetségkutató versenyén" kezdi el pályafutását, így elég komolytalanná válik az emberek szemében.
  De a tehetsége előtt meghajolok,csak tudni kell bánni is vele!”
 • 5. Hyppolit 2011. január 27. 17:23
  „Hunikum!Vettem a reag.-ot.Nekem egyszerűen "fizikai" fájdalmat jelent még az is, ha a fotóikra pillantok. A nyomulós, olykor intonáció-hibás éneklésükre -miközben Patakis keménységű tánclépéseikkel súgárzik róluk az "akárhogyissztárakaroklenni" dilemma-ebben az életben nem leszek vevő.”
 • 4. Hunicum 2011. január 27. 16:21
  „Hyppolit!

  Minden mondatoddal egyet értek!
  Az év hangja, az hiányzott már csak innen! ;)”
 • 3. Hyppolit 2011. január 27. 14:54
  „"Tehetségükkel mindenkit elvarázsoltak"-idézem. Szánalmas BOLHACIRKUSZ!Kik ezek?1.Tehetség: nem attól az vki, hogy a média ezerrel tolja mindenki "képernyőjébe".2.Mindenkit:ez eleve valótlan állítás!!Kiváncsi lennék, hogy pl. a Váci utcán száz megkérdezettből hány Kállay-rajongó van? 3.elvarázsoltak:ez a legdurvább! Aki papírra vetette fentebb eme szót, annak a szó értelmezésével súlyos gondjai vannak!Még az általános átvitt értelemben is.Gyomorforgató, ahogy ezzel a pár tiszavirág-életű "sztárnak" kikiáltott pár utcaemberrel nyomul a média.”
 • 2. poppilla 2011. január 27. 13:52
  „Nikolas a nyerő!!!”
 • 1. empathia 2011. január 27. 08:22
  „Kállay-S András meg sem közelíti Nikolaszt sem tehetségben, sem kinézetben...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

18+Előkerültek VV Gigi fojtogatós szexvideói - fotók

A villalakók közül többen már eddig is sejtették, hogy Gigi nem az a rendszerető jókislány, mint… Tovább olvasom