Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Kalandparkban lazítottak a Comet-gömb várományosai

A kemény felkészülést maguk mögött hagyva, vidám csapatépítőre vállalkoztak a VIVA Comet legjobb férfi előadói.
Fluor, Király Viktor, Puskás Peti, SP és Varga Viktor gumiabroncsokon átkúszva, köteleken lógva, mászva bizonyították be, hogy nemcsak a zenei életben, hanem egy rendhagyó kiképzésen is megállják a helyüket. A Tordasi Csárda és Kalandpark Komplexumban tartott bátorságpróbán azonban Fluornak nemcsak csapattársaival, hanem a magassággal is meg kellett küzdenie.

Puskás Peti hatalmas tó fölött csúszkált, SP kötélről kötélre kapaszkodva haladt át az akadálypályán, Király Viktor a fémhordókból álló alagúton kúszott át villámgyorsan, Fluor fapallókon ugrált keresztül, Varga Viktor pedig ujjnyi vékony köteleken egyensúlyozott. Aggodalomra azonban semmi ok, a VIVA Comet legjobb férfi előadói nem álltak be egy vándorcirkusz társulatába, csupán a tordasi Kalandparkban fújták ki magukat, és lazítottak egyet a közelgő díjátadó előtt.

Hazánk kedvenc előadói úgy döntöttek, pár órára hátat fordítanak a kemény felkészülésnek illetve a díjátadóval járó izgalmaknak, és egy jókedvű csapatépítőn próbálják ki magukat. A vidám akadályversenyen a fiúk teljesen felszabadultak és lelkesen versengtek egymással. Fluornak azonban nemcsak csapattársaival, hanem saját félelmeivel is szembe kellett néznie, a magasban ugyanis kiderült, a magabiztos énekes bizony tériszonnyal küzd.

Galéria!


„Mindannyian élveztük a csapatépítést és tényleg új oldalukról ismertem meg a srácokat. Király Viktor és Peti igazán bevállalósak voltak, Varga Viktor pedig elképesztő technikával teljesítette a pályákat. Tomi pedig… hát, a végén rajta kifogott a magasság – mesélte SP, aki szintén remekül teljesített a kalandparkban. „Sajnos, nem tudtam leküzdeni tériszonyomat, így amíg a többiek a magasban lógtak, én a gyerekpályát teljesítettem"- tette hozzá nevetve Fluor, aki reméli, rajongói kitartanak mellette, és továbbra is szavaznak rá a díjátadóig.

A tériszonnyal Puskás Petinek is meggyűlt már a baja, ám a belevaló énekes pár méterrel a föld fölött még biztonságban érzi magát, sőt, igazi akrobataként csúszott át egyik partról a másikra egy hatalmas tó fölött.

„Remekül éreztem magam, jót mókáztunk a fiúkkal" – mesélte Peti. „Annak külön örülök, hogy gond nélkül teljesíteni tudtam az akadálypályákat, hiszen a nagy magasságtól én is irtózom. Egyszer majdnem bevállaltam egy bungee jumping-ot, de miután húsz percig lenézni is alig-alig mertem, inkább feladtam az egészet" - árulta el nevetve az 5. Comet-jelölését begyűjtő énekes, aki most kiköszörülte a bátorságán esett csorbát.

A sikeres feltöltődés pedig épp kapóra jött, hiszen a június 10-i VIVA Comet díjátadóig még rengeteg munka vár a férfi előadók legjobbjaira.

SP, Király Viktor, Fluor és Varga Viktor is különleges fellépéssel készül a nagyszabású gálára, ahol Lola, Tóth Gabi és a Children of Distance is megtáncoltatja majd a közönséget.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alekosz kisemmizi VV Olivért

A barátságot nem lehet kifizetni, ezért egy fillért sem ad a honoráriumaiból legjobb haverjának az… Tovább olvasom