Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

K. Tamás: Nem vagyok felelős a lányok haláláért

A West-Balkánt 90 napra bezárták, a halálos parti szervezőit viszont kiengedték a fogdából. A bírósági döntésnél már csak az váltott ki nagyobb felháborodást, hogy a buli főszervezője, K. Tamás kijelentette: őt semmilyen felelősség nem terheli.

Kedden Sz. Győzőt, tegnap pedig a három lány halálával végződő west-balkános buli további négy gyanúsítottját helyezte szabadlábra a Pesti Központi Kerületi Bíróság. Köztük a 21 éves K. Tamást, a Noise Night Life nevű bulisorozat szervezőjét – aki tulajdonképpen összehozta a West-Balkánban szombaton tartott bulit -írja a Bors.

K. Tamás kirendelt ügyvédje, Koltai Zsuzsanna szerint nem álltak fenn az előzetes letartóztatás feltételei, és nincs megalapozott gyanú ügyfele bűnösségére vonatkozóan.

– A védencemhez tartozó hat biztonsági őr feladata a DJ-k és a felszerelések védelme volt, a portaszolgálatot és a helyszín biztosítását a West-Balkán szolgáltatta – mondta lapunknak az ügyvéd. – Ügyfelem nem érzi magát felelősnek a történtekért, ő nem tudta, hogy a szórakozóhelynek nincs engedélye, illetve hogy mekkora a valós befogadóképessége.

A teljes cikket olvassa el itt.

Olvasóink írták

 • 10. Mike-Mouse 2011. január 20. 21:35
  „Ugyanúgy ha kutyát ölnek kínoznak csak ejnye bejnyét kapnak! Pedig neki is ugyan annyi joga van élni mint nekünk!!”
 • 9. hungary 2011. január 20. 15:00
  „Itt tartunk ha egy kutyát megölsz akkor 6 meg 10 év de az ember halál van akkor érdekes senki nem felelős hogy a csába-pi???????”
 • 8. Mike-Mouse 2011. január 20. 11:38
  „Természetesen részvétem a szülőknek a gyerekek miatt de én már nem értem ezt az egészet miért kel ekkorára felfújni hogy minden nap minden órában ez megy. A híradókban is folyton csak a két lányról látni a harmadikkal mivan? Ő nem értékes annyira hogy szót említsenek róluk. Na meg ugye a kábítószer amit a 17 éves lány vérében kimutattak!
  Itt valami készül megint ebben az országban hogy ezt ennyire felkapták.”
 • 7. HarconaMarcos 2011. január 20. 10:39
  „Laza, legszívesebben én is felrugdosnám azt a kiskocsogot, de ha ő arra szerződött, hogy biztosítsa a zenét, akkor neki tényleg az volt a dolga és felelőssége.
  Ha -mondjuk- egy Zorán koncerten a túlpörgött tömeg letapossa magát pogózás közben, vagy a ruhatárnál akkor sem az előadó, vagy az ő managere a hibás, hanem aki a rendezvényt szervezi.
  Az egy másik kérdés, hogy a tulajdonosok teljesen nyilvánvalóan, szándékosan és rosszindulatúan kijátszottak kb. minden szabályt. Kedvencem, hogy a 30 millából 600 ezer volt a jövedelem. Jja, vendéglátás 2,5%-os haszonnal szokott működni. :-/”
 • 6. LAZA 2011. január 20. 09:47
  „Nem tudom................
  Ezidáig úgy tudtam(akkor ezek szerint rosszul),hogy a törvények és jogszabályok nem ismerete NEM mentesít a felelőségre vonás alól.
  Véglény,nyomoronc,drogos,stb.stb,stb,
  Nem túl kedvező jelzők egy hirportál kelléktárában.
  Többször mondom magamnak ezt azért mégse!
  Aztán az élet mégiscsak bizonyítja,hogy Talán? Mégis.Mit lehet mondani akkor amikor egy valaki azt nyilatkozza ország világ előtt,hogy a rendőrőket kell majd felelőségre vonni a Letartóztatásokért! Tessék?
  Hogyan? Talán még a szerencsétlenül járt fiatalok szüleit is amiért elengedték a gyerekeiket?
  Mindenkit csak a szervezőket Nem!
  Jogállamiság?Ez egy nagy kalap sz.r!”
 • 5. arrabonem 2011. január 20. 09:27
  „A moderátori aktivitás ellenére fenntartom, hogy a cikk főszereplője pontosan az ami a retus áldozata lett. Fantázia birodalma határtalan és cenzúra nélküli.”
 • 4. annobon 2011. január 20. 09:03
  „Ha egy kiskatona békeidőben meghalt, mondjuk egy hadgyakorlaton, akkor az összes elöljáróját felelősségre vonták, akkor is, ha éppen mondjuk szabadságon volt...”
 • 3. sicc 2011. január 20. 09:02
  „Hát igen itt tartunk ! Ez Magyarország ! Senki nem vállalja semmiért a felelősséget, sem a politikusok ,sem az emberek! Erkölcsi nullák !”
 • 2. Hunicum 2011. január 20. 08:04
  „Ezek nem rendezvény-szervezők! Csak ezek a senkiháziak képzelik magukról a 8 általánossal a hátuk mögött!”
 • 1. matula4 2011. január 20. 07:52
  „"Kedves" Ügyvédnő! Védencének talán a buli szervezése előtt meg kellett volna győződni a feltételekről, vagy talán ez a legmellékesebb? Mindegy mi, mekkora, hol- csak szóljon??? Ha meg baj van akkor senki nem felelős?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Feldarabolta a 17 éves Lacit a banda

Borzalmas bűntény rázta meg Kunszentmártont: egy többfős társaság tőrbe csalt, majd feldarabolt egy… Tovább olvasom