Kisalföld logö

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 16°C | 26°C Még több cikk.

Julia Stiles tagadja a gyengéd szálakat

Julia Stiles egy interjúban kijelentette, hogy nagyon szereti a Dexter sorozatot, amelynek szereplőgárdájához ebben az évadban csatlakozott, de tagadta, hogy a tévéfilmben romantikus viszony szövődne közte és a sorozatgyilkos főhős között.

˝Nem tudom, de nem mondanám˝ – bizonytalanodott el az ezzel kapcsolatos kérdésre. Majd nyomban hozzátette: a két ember mindenképpen lelki társa egymásnak, mert a nő tudja, hogy ki Dexter, és úgy fogadja el őt, valamint azt is, amit tesz.

A Dexter című sorozat pszichopata címszereplője éjjelente azokat  a sorozatgyilkosokat vadássza le, akik után nappal a miami rendőrség  szakértőjeként kutat.
A Dexter című sorozat pszichopata címszereplője éjjelente azokat a sorozatgyilkosokat vadássza le, akik után nappal a miami rendőrség szakértőjeként kutat.

Stiles Lumen Pierce-t alakítja, akit egy brutális sorozatgyilkos karmai közül mentett meg Dexter. A színésznő elismerte, hogy az előző évadban játszó nyomába lépve nincs könnyű dolga. ˝De én nő vagyok, és ez segít˝ – árulta el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A diákok a tornaórán kívül legfeljebb egy alkalommal sportolnak

A diákok többsége a heti 2-3 testnevelés óra mellett legfeljebb egy alkalommal mozog. Tovább olvasom