Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

Jövő héten is szoríthatunk a Strokesért és Bencéért

Szombaton folytatódott az RTL Klub Csillag Születik tehetségkutató műsora, melyben a legjobb 12 előadó mérte össze tudását, és két produkciótól ismét búcsút intettünk. Megyénket képviselte a mosonmagyaróvári énekes, Brasch Bence, és a soproni ütős együttes, a Strokes.

22:20
A megnézett és pontozott 12 kiscsillag után élő bejelentkezésben köszöntötte a nézőket Szujó Zoltán, és vázolta fel Erdei Zsolt profi bokszmérkőzésének esélyeit. A Csillag Születik után ugyanis a nézők Erdei Zsolt mérkőzését figyelhetik élőben az RTL Klubon!

Az összefoglaló után a Valami Amerika sztárjai: Szabó Győző, Pindroch Csaba, és Hujber Ferenc lépett fel, és egy -tőlük eddig sosem hallott- dallal kápráztatták el a nézőket.

Ezek után összesítették az eredményeket, elsőként a Bad Boyz került a legjobb 10 közé. Őket követték: Vásáry André, Veres Róbert, Tabáni István, a Kutyakölykök, Brasch Bence, Csikós Szabolcs, a Strokes, a Szatmár Kamara. Utolsóként Horváth Tamás jutott a legjobb 10 produkció közé.

Jövő héten ismét együtt szurkolhatunk Brasch Bencéért, és a Strokesért!


21:45
Már csak négy előadó maradt mára, elsőként Horváth Tamás folytatta a tehetségkutató műsort. Saját számát mutatta be a közönségnek, és a zsűrinek, ami valóban elképesztőre sikeredett. Fáy Miklós megint nem érezte jól magát, de összességében tetszett a saját szerzemény. Ez a produkció is csak 27 pontot kapott.

Tamás után a Bad Boyz következett a Csillag Születik színpadán. Szirtes Tamás rendkívül hatásos koreográfiának nevezte a produkciót, Hernádi Juditnak nagyon tetszett, sőt még ő is beállt volna a fiúk mellé táncolni. Fáy Miklós bólogatott, Szonja pedig az összmunkát értékelte, és forrónak nevezte a produkciót. Összesen 36 pontot kaptak a fiúk, Szirtes Tamás rekordmennyiségű pontot, tízet adott a Bad Boyznak!

A rossz fiúk után Tabáni István lépett a színpadra, aki a Padlás című musical-ből választott dalával bizonyította tehetségét. A dal végén váratlanul elsírta magát. Nem ő tette egyedül, Ördög Nóra is megkönnyezte a produkciót. A zsűri nehezen szólt Istvánhoz, és egyértelműen tehetségesnek nevezték őt. Összesen 33 pontot kapott.

A nap utolsó produkcióját a Kutyakölykök szolgáltatták a közönségnek. Vicces, táncos műsorukra vastapsot kaptak a közönségtől, és a zsűri is díjazta a produkciót, méghozzá 35 ponttal. Fáy Miklós is rekordot döntött, a kilences számú táblácskát mutatta fel a pontozásnál.


21:00
A rövid szünet után Végvári Eszter lépett a közönség elé, és az Oroszlán király betétdala szólalt meg a színpadon. A musical dal megosztotta a zsűrit, Fáy Miklós passzolta a véleményét, és nem akarta értékelni az előadást. 26 pontot ért a dal összesen!

Eszter után a Szatmár Kamara Táncegyüttes következett. Furcsa bábszínházas előadásukkal a zsűrinél mindössze 19 pontot értek el!

Ezután a másik, megyénket képviselő produkció, maga Brasch Bence következett a színpadon. Dobrády Ákos klasszikusával lépett a közönség elé, mely után biztosan nem jött álom a szemükre. Oroszlán Szonja több mozgásra bíztatta Bencét, Fáy Miklós szívét pedig nem dobogtatta meg a lányok kedvence. Hernádi Juditnak tetszett, míg Szirtes Tamás szerint a mosonmagyaróvári fiatal minden hétre fejlődik valamennyit! Bence a zsűritől 30 pontot kapott.

Veres Róbert MC DC ismét csodálatosan rögtönzött, ezúttal egy számára összeállított videóra. Fáy Miklós nem jutott szóhoz, a többi zsűritag elképesztőnek, és lenyűgözőnek titulálta az előadást. Robi 35 pontot kapott a produkcióra.

20:20
Elsőként Vásáry André lépett a színpadra, és csodálatos olasz nyelvű számmal bűvölte el a közönséget. A zsűrinek is tetszett az előadás, 36 ponttal díjazták a dalt. Ekkora pontszámot még nem adott a zsűri a verseny folyamán.

Másodikként Csikó Szabolcs lépett a színpadra. A pörgő lábak is hamar megnyerték a közönséget, akik vastapssal jutalmazták a produkciót! A zsűri ismét megelégedett volt, csak egy kis bátorságra bíztatták Szabolcsot. 32 pont, ez is magasnak számít a zsűritől.

Harmadikként a soproni Strokes következett! A fellépés előtti kis filmben egy barkácsboltban mutatták a fiúkat, akik épp a ma esti kellékeket gyűjtötték be a ma esti produkcióhoz. Volt vödör, kuka, minden, ami mozgatható, és nem utolsó sorban "üthető". A vicces és látványos produkció hatalmas tapsot kapott. A zsűri alig kapott szót, Fáy Miklósnak ugyan a poénok nem jöttek be, de Oroszlán Szonja nagyon megdicsérte a fiúkat. Hernádi Juditnak, és Szirtes Tamásnak is tetszett az előadás! Ez mindössze 27 pontot ért, a közönségtől némi füttyszó is hallható volt a sorok közül.

A fiúkat Varga Viktor váltotta fel a színpadon. Ismert számmal, mondhatni learatta a babérokat, Oroszlán Szonja szerint ráadásul hatással volt az emberekre. Szirtes Tamás még a zongoristát is megdicsérte. A zsűri pontszáma: 32 pont.

19:40
Elkezdődött a Csillag Születik tehetségkutató verseny mai középdöntője, melyben 12 produkció verseng majd a továbbjutásért. Innentől kezdve hetente két versenyszám búcsúzik majd, a továbbjutóknak így minden hétre új produkcióval kell készülniük.

A verseny kezdetén egy közös szám erejéig, minden résztvevő a színpadon találta. Volt, aki táncolt, volt, aki dobolt, és voltak, akik énekeltek. Ez volt az első olyan megmérettetés számukra, mikor mindannyian a színpadon lehettek. Nem vallottak szégyent, hamar megkedveltették a közös számot a nézőkkel.


Korábban:

A jelenleg 18 éves énekes, a mosonmagyaróvári Kossuth Lajos Gimnázium végzős tanulója. Szombaton a legjobb 12 között bizonyíthatja, méghozzá élőben, hogy helye van a legjobbak között.

VIDEÓ: Brasch Bence a válogatáson:
http://rtlklub.hu/csillagszuletik/videok/72773

–Sokkal jobban érzem magam élő adásban, mint a válogatáson. Ott még nagyon izgultam, nem tudtam, hogy mi fog történni velem. Azóta pedig már alig bírom kivárni az adásokat, azt, hogy élőben énekelhessek –mondta el a kisalfold.hu-nak a mosonmagyaróvári énekes.
Szombattól már kettesével fognak búcsúzni a csillag jelöltek, egészen karácsonyig, így annyira nem lesz könnyű kiesni, mint az előző fordulókban. Egy viszont biztos, most is a nézők szavazati segíthetik a versenyzőket, hisz a zsűri véleménye már nem befolyásolja a továbbjutókat.–Remélem sikerül kihoznom magamból a maximumot, igazából eddig még nem éreztem a versengést a produkciók között, ez mostantól más lesz! Itt már sokkal nagyobb a verseny, és a vele járó tét is. Minden nézőnek meg van a maga kedvence, nem hiszem, hogy zsűri negatív irányban befolyásolná a szavazókat. A nézők véleménye majd mindent eldönt –tette hozzá Bence.

VIDEÓ: Brasch Bence a második elődöntőben:
http://rtlklub.hu/csillagszuletik/videok/74915

A soproni ütős együttes elég meggyőzősen jutott tovább a 30 közül, a nézők szavazatai alapján elsőként jutottak a legjobb 12 közé. A nézők már sokat segítettek nekik, szombaton kiderül, sikerül-e ismét a továbbjutás.VIDEÓ: A Strokes a válogatáson:
http://www.rtlklub.hu/csillagszuletik/videok/73481

–Azt kell mondanom, az előző élő adásban elég magasan volt az adrenalin szintünk, a rutin ellenére, nagyon meg voltunk illetődve a színpadon. Ez azért volt, mert tudjuk, hogy egy hiba elég ahhoz, hogy többet ne lépjünk a Csillag Születik színpadára. Rengeteg a kamera, minden másodperces pontossággal követi egymást, itt már nem szabad hibázni. Ma egy teljesen meglepetésszerű produkcióval készülünk, reméljük minden jól alakul majd –mondta el a kisalfold.hu-nak Horváth Ákos, a csapat egyik tagja.

VIDEÓ: A Strokes az első elődöntőben:
http://www.rtlklub.hu/csillagszuletik/videok/74259

Tehát ma este, 19.30 perctől ismét Csillag Születik az RTL Klub műsorán, színpadon a Strokessal, és Brasch Bencével. A tehetségkutató műsorról a kisalfold.hu online tudósít!

Olvasóink írták

 • 5. Rainbow 2009. november 23. 19:25
  „4. Miért, André dalát még senki nem énekelte el?”
 • 4. lacim6 2009. november 23. 17:27
  „Ez is csak utánzás és semmi egyedi nincs benne, külföldön már rég megcsinálták ezt.”
 • 3. zstoth 2009. november 23. 15:53
  „Én nem szavaznék csak azért emelt szinten senkire, mert soproni. Nem láttam az előző produkciókat, de ez elég harmatos volt. Jópofa, egyszer sok sörrel elmegy, de nem volt kiemelkedő produkció.”
 • 2. plasztikhattyú 2009. november 23. 14:16
  „Mi is, de ennél több kell most nem tetszett, a múltkori sokkal jobb volt.”
 • 1. Rainbow 2009. november 23. 12:45
  „Hajrá STROKES!!!!!!! Veletek leszünk szombaton!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Annamari felnőttként is nevettet

Az ország elsősorban az 1956-ban játszódó Szamárköhögés című film örökmozgó Annamarijaként ismeri.… Tovább olvasom