Kisalföld logö

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 25°C Még több cikk.

Jótékonysági naptáron szereplenek a motoros csajok

"2012-ben is számold a napokat vagány motoros csajok társaságában" - olvasható a szlogen a csajokamotoron.hu-n.
Jótékonysági naptár
A4-es méret (20x30 cm)
14 oldalas naptár, ünnepnap jelölésekkel.

A modellek igazi, dögös, motoros csajok.

A győri Reál Motor kereskedésben és a City Bike motorosboltokban meg lehet tekinteni és vásárolni a csajos naptárokat!
A 2011-es jótékonysági naptár sikerén felbuzdulva - amelynek bevételéből egy árvízkárosult családot támogattak - fórumunk tagjai idén sokkal nagyobb fába vágták a fejszéjüket a csajokamotoron.hu lelkes tagjai. Fejükbe vették ugyanis, hogy a 2012-es jótékonysági naptárral a Magyar Mentőmotor Alapítványt támogatják.

2011 januárjában a Honda márkaklubok szövetségének évadnyitó rendezvényén motoros társak között halt meg Hiller Árpád, akihez a nagy forgalom miatt nem ért ki időben a mentő. Baleset esetén minden perc óráknak számít, ezért a szakképzett segítség gyors megérkezése életet menthet. Mivel egy motoros mentő a legnagyobb forgalomban is gyorsan, időnként forgalom elől elzárt területeken keresztül is képes eljutni egy baleseti helyszínre, lehetséges, hogy a sérültön is segített volna egy mentőmotoros.

Mivel a Fórum tagjai között személyes ismerősei is voltak a baleset áldozatának, megszületett a döntés, hogy a Csajokamotoron.hu tagjai a 2012-es Jótékonysági Naptár elkészítésével a mentőmotorosokat támogatják majd.

A naptár modelljei a tavalyi évhez hasonlóan a fórum tagjai közül kerültek ki, és ingyen vállalták a szereplést, ahogy a fotós, Csömör Hermina is, aki a tavalyi naptár fotósa is volt. A projekthez boldogan csatlakozott anyagi támogatással és tárgyi eszközökkel a Honda Hungary csapata, a M+P Security, a Sabina.hu, és több magánszemély is, így a tagok közreműködésének köszönhetően jelenleg 1000 db naptár előállításához minden adott: helyszín, fotós, modellek, motorok, ruhák, nyomdaköltség.

Jótékonysági naptár a Magyar Mentőmotor Alapítvány javára. A cél egy Lifepack 15 kombinált EKG/defibrillátor megvásárlása.

További részletek a naptárprojektről itt>>

A4-es méret (20x30 cm)
14 oldalas naptár, ünnepnap jelölésekkel.

A modellek igazi, dögös, motoros csajok.

Olvasóink írták

  • 1. tlaci821 2011. december 13. 17:45
    „Akit érdekel és még jótékonykodni is szeretne, az a naptárakat megtekintheti és megvásárolhatja a City Bike motorosboltban a Szent Imre út 104 alatt illetve a Reál Motor Győr Hold utca 12 alatt található üzletében!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Comedy Central leégeti Charlie Sheent

Szilveszterkor egyedülálló műsorral jelentkezik a Comedy Central! Tovább olvasom