Kisalföld logö

2017. 05. 26. péntek - Fülöp, Evelin 12°C | 21°C Még több cikk.

Joshi Bharat csaló!?

Saját csatornáján osztották ki Joshi Bharatot. A péntek reggeli Mokkában szakértőként megjelent Réz András kijelentette, hogy a sorselemző műsora megrendezett, átlátszó színdarab csupán - írja a bulvaros.hu.

Az esztéta véleménye kiverte a biztosítékot a csatorna vezetőinél, akik azonnal védelmükbe vették a megvádolt Joshit.

Olcsó színjátéknak nevezte Joshi Bharat műsorát Réz András. A filmesztéta ráadásul a TV2 reggeli produkciójában, a Mokkában ragadtatta magát a megdöbbentő kijelentésre. Azért hívták be, hogy véleményt arról, hogy a sorselemző műsorának hétfőn adásba kerülő felvétele tömegverekedéssé fajult.A Mokka műsorvezetőinek legnagyobb megdöbbenésére Réz hosszasan fejtegette, hogy azok a sokszor tettlegességbe torkolló konfliktusok melyeket a nézők látnak, egytől egyig megrendezett szituációk eredményei. Nem kevesebbet állított, mint hogy Joshi és stábja átveri a nézőket. A TV2 vezetőségénél azonnal kiverte a biztosítékot a leleplező elemzés, amelytől azon melegében el is határolódott.

Teljes cikk a Bulvaros.hu oldalán!

Olvasóink írták

26 hozzászólás
12
 • 26. asher60 2009. május 30. 17:08
  „22/Piskota!
  tevedsz!! -en speciel nem lattam,es azt se tudom ki ez a manus!!
  azt viszont igen,hogy szemfenyvesztok-kuruzslok mindig is voltak-vannak-lesznek-(ez utobbi sajnos)-!!!
  ha ez a mokus egy kicsit is hinne egy Istenben,jol tudhatna azt hogy MINDEN valamire valo vallas szigoruan
  tiltja a kuruzslast-varazslast-szemfenyvesztest!!!
  szerintem nem mas az egesz,mint feltunesi viszketegseg,es egy oriasi csalas!!!!!!!!”
 • 25. morcona 2009. május 27. 13:49
  „Nem tagadom,láttam pár adást---véleményt csak így lehetne mondani szerintem--és míg az sms csíkon ajnározták a produkciót és a műsorvezető urat,engem valahogy irritált! Okoskodik,puffogtatja az üres frázisokat,meg sem hallgatja mind a két felet,eleve eldönti ki a jó és ki nem, ugyanazokat a mondatokat ismételgeti és már már annyira szent,hogy az nekem "túmaccs"!

  Mondjuk soha nem fogom megérteni,hogy egyes műsorokra kiteszik a 12-es karikát és ezzel el van intézve! Ezekért a produkciókért nem hogy büntetést,de azonnali műsorszórási jog megvonást kellene alkalmazni,az ORTT-nél alkalmatlan és valószínűleg korrupt emberek dolgoznak!

  Nem hiszem,hogy ne nyílna a bicska más zsebében is az enyémen kívül amikor egy Joshi közben a csíkon futó sms arról szól,hogy "a pár hónapos,pár éves gyerekem megszállottan nézi a képernyőt ha meglátja a Joshit",vagy "anyukámmal együtt ki nem hagynánk egy adást se" írja egy 10,12 éves gyermek!”
 • 24. JÓZSINÉNI 2009. május 26. 20:50
  „Szeretem ezt a műsort! Itt látni,hogy mennyi nyomorult ember van,és mennyi nyomorult sors.Ezt megjátszani már nem kell, ez önmagáért beszél. J. Barat sokszor naívan, jóindulatuan viszonyul ezekhez a megtépázott ,emberekhez.Sajnos számuk csak nőni fog.”
 • 23. ggg 2009. május 26. 14:50
  „hú, leesett...?
  az egész média átb*szás.”
 • 22. piskóta 2009. május 26. 11:16
  „az a szomorú, hogy az itt hozzá szólók mind látták. aki látta nem különb szinvonalú ember mint aki részt vesz benne.”
 • 21. szószatyor 2009. május 26. 00:01
  „Utánanéztem ennek a cécónak és elmondom én is a véleményem. A videó itt megtekinthető:
  http://tv2.hu/Cikkek/2009-05-25-joshi_blikk
  Sose hittem ezeknek a show-knak és nem is nézem őket, úgyhogy alapból Réz Andrásnak adtam igazat. Amíg meg nem néztem a jelenetet. Gyerekek...ezek már megint cigányok. Úgyhogy Réz Bandi most mellélőtt. Ezeknek nem kell megrendezés, ezek tényleg képesek a maguk értelmi szintjével ország világ előtt kóbor kutya módjára egymásnak esni. Ennyi. És megint csak azt mondom, íme itt a bizonyíték hogy nem a bőrszín teszi. Ha jól értesültem, Joshi Barat is Indiából jött, akárcsak a cigányok. Ugyanúgy barna a bőre és fekete a haja, mégis egy kultúrember módjára él, viselkedik, pedig csak 25 éve van itt, nem pedig 600. A liberális jogvédőknek üzenem hogy nincs rasszizmus Mo.-n mert nem bőrszín miatt utáljuk a cigányokat hanem a viselkedésük miatt.”
 • 20. buggyant 2009. május 25. 20:24
  „Minden tiszteletem Réz Andrásé. Egyébként is, de ez tetszik hogy megállt az ütő a tv2 vezetőségében. Szerintem eddig már az értelmesebbje észrevette hogy sok a megrendezett jelenet. Túl sok a szemét már amit ránk akarnak zúdítani és amíg van befogadó addig ez sajnos így is fog maradni.”
 • 19. körte 2009. május 25. 19:51
  „Ma láttam a műsort. Szerintem ez nem megrendezett volt. Levegőt sem kaptak, olyan idegesek voltak azok a fiúk. Az ilyet nem lehet megjátszani.”
 • 18. farkasbalintm 2009. május 25. 19:48
  „14. hozzászólás soproni 2009.05.25. 17:12

  ma már nem kapnak pénzt, legalábbis mónikánál nem. ezt nem így magamtól szültem, hanem volt alkalmam egyszer beszélgetni egy illetővel, aki benne volt ezekben a dolgokban.
  valamint a legtöbb ember nem is maga jelentkezik, hanem úgy "válogatják be". ez úgy zajlik, hogy telefonkönyv felcsap, kecsegtető szöveg benyög, a többit meg láthatják mindazok akik nézik :)

  amúgy ma csakazért is néztem a joshit, bár csak a vége felé értem haza. aztán említette itt valaki, hogy sms csíkon érdekes beszólások vannak, gondoltam akkor már arra is vetek egy pillantást, és ekkor:
  "...kedves Joshi Borat..." A borat-on lenne a hangsúly. bár aki nem látta a filmet, annak nem mond semmit, viszont én akkorát röhögtem ezen :D

  amúgy nem csoda, hogy sokan nézik ezeket a műsorokat. van aki azért, mert halálosan komolyan hisz benne, mások meg a sok hülyén röhögnek.

  jerry springer-hez annyit szólnék, hogy az ami 1000%, hogy forgatókönyv alapján megrendezett szitukkal megy. bár teljesen jogos, hogy az egyik elindító volt ezen a vonalon. ha jobban belegondolok, lehet, hogy oprah winfrey kifigurázására jött létre. na de ez nem is lényeg. inkább lehetne egy mindenki számára elérhető csatorna, ahol "normális" műsorok vannak.(tudom tudom, relatív, hogy kinek mi a normális, de gondolom mindenki érti, mire gondoltam)”
 • 17. Egressy 2009. május 25. 18:43
  „Idejön valaki valahonnét, a sok aluliskolázott néző meg bámulja! Menjen haza Joshi is meg Pákó is és villogtassa a tudását a saját népének!”
 • 16. LiamDevlin 2009. május 25. 18:03
  „Ki az a Joshi Bharat?? de komolyan...”
 • 15. viperetta335 2009. május 25. 17:51
  „Ne nézzétek,és akkor nem tudnakm hivatkozni a "nézettségre".Már elég sokat éltem,de engem még a kutya se kérdezett meg soha,hogy mit néztem tegnap este,sőt,egyetlen ismerősömet se!Úgyhogy nem tom,ezeket a nézettségi adatokat hogyan generálják,de egyszer már szeretném valami nyomát látni ennek.Én ugyanis évek óta azt gondolom,a Szondának jelentős bevételi forrása ez a nézettség-cirkusz.Mikor melyik adótól kap többet,az lesz a nézettebb adó.Azok az adók,amelyek ezt nem tudják finanszírozni,nem is szerepelnek a szonda felméréseiben.Mivel kis ország vagyunk,nagyon nehéz megértenem,hogy cirka ötven év alatt még soha nem találkoztam olyan emberrel,akinek legalább egyszer egy távoli ismerősét megkérdezték volna arról,hogy melyik műsort nézte...
  Mindig ezen a két konkurrens csatornán mennek a cirkuszok.Úgyhogy ne nézzük,és akkor annyi.”
 • 14. soproni 2009. május 25. 17:12
  „Réz Andrást mindig is csíptem,mert értelmes ,egyenes embernek tartom. Most sem tévedett,mert valós az állítása.Akik ezekben a show műsorokban szerepelnek,azok tényleg előre megbeszélt szituációt játszanak el,egy bizonyos összegért.Egy ismerősöm szerepelt már hasonló helyen évekkel ezelőtt és ő is az előre megbeszélt szitut adta elő,akkoriban azt hiszem 30 ezer forintot kapott a szereplésért. Talán ez a magyarázata annak,hogy mostanság a legrászorultabb réteg képviselteti magát ezekben a műsorokban,ezáltal egyre mélyebbre süllyesztve azok színvonalát. A nézettségük egyenlő lenne a nullával,ha rajtam múlna.”
 • 13. Cancer 2009. május 25. 15:40
  „nem csalo, job(h)arat”
 • 12. PrettyWoman 2009. május 25. 14:49
  „Mondjuk szerintem ez Réz András nélkül is egyértelmű volt, hogy megrendezett a jelenet. Én csak a Mokkát láttam, mert nem nézem egyik show-t sem, de a biztonsági őrök viselkedéséből meg egyéb reakciókból ki lehetett venni, hogy színház az egész, csak nagyon alacsony színvonalú a darab.
  Réz Andrást meg nagyon bírom. Ajánlom könyveit azoknak, akik még nem olvasták. Pl. Az orr, Válogatott szorongásaim.”
 • 11. Agent 2009. május 25. 12:34
  „muszály=muszáj, ezt úgy látszik nekem is muszáj rendszeresen elb... ni:)”
 • 10. Agent 2009. május 25. 12:32
  „Ugyan, nyilván szórakoztató műsornak készült, semmint problémamegoldónak, röhögni lehet rajta, a kíntól és a döbbenettől, hogy ez bizony a kőkemény valóság. Ugyan hogyan lehetne pár szóval megoldani a műsorban szereplő szellemi nincstelenek problémáit? Nekem általában a szívlapáttal való tarkóncsapás ugrik be elsőre:)
  Amilyenek az igények, olyan a kínálat, győzikesó, máúnikasaú és józsibarát, külön kín olvasni a sávban futó ömlengő szöveges üzeneteket élképesztő helyesírással, jól jellemzi a médiaállapotokat, hogy egy józsibarátot szellemi és erkölcsi krőzusnak tekinti a célcsoport többsége.

  Mondom én, Jerry Springeren még lehetett őszintén nevetni, mert műfajt teremtett azzal, hogy nyilvánosan alázta meg problémamegoldás címszó alatt agyatlan szereplőit, persze m inden részben alapos verekedésekkel, nekünk persze muszály koppintani a hülye amerikaiakat, ez van erre megy a világ.”
 • 9. kisördög77 2009. május 25. 12:07
  „ha nem vigyáz jobban a joshi ,befognak vágni neki az tuti,ami ott van? szét vágják egymást....kezdem nem kedvelni a müsort!”
 • 8. Agent 2009. május 25. 10:24
  „Jerry Springer az igazi:):):)”
 • 7. Primax 2009. május 25. 10:17
  „Inkább a Maunika sau, az a jó ! ! ! !”
26 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Voksán Virág babát vár - nem tudni ki az apa

Babát vár a nyuszilány – állítja a szépség neve elhallgatását kérő ismerőse, aki szerint a… Tovább olvasom