Kisalföld logö

2017. 06. 25. vasárnap - Vilmos 21°C | 32°C Még több cikk.

Jön Mónika és Lilu, távozik Peller Mariann és Horváth Éva

Az RTL Klub Reggelijének műsorvezetői csapata májustól jelentősen megváltozik.
Visszatér Lilu, élő műsorban bizonyíthat Erdélyi Mónika, ezzel egyidőben távozik Peller Mariann és Horváth Éva.

Szülési szabadságáról hamarosan visszatér a Reggelibe Lilu, a női műsorvezetők sora kiegészül még Erdélyi Mónikával, aki már nagyon készül az új kihívásra.

- Szinte hihetetlen, hogy milyen gyorsan eltelt a szülési szabadságom és bevallom, félig még mindig azon maradok. Háromhetente vezetem majd a Reggelit, ami azt jelenti, hogy azokon a napokon Dávidra apukája vigyáz, de csak amíg haza nem érek. Szerencsére ez csak pár órát jelent, hiszen a Reggeli műsor nagy részét a kisfiam átalussza. Persze nehéz lesz ennyi időt is távol tölteni tőle, de már nagyon hiányzott a munkám, a nézők és a kollégák, izgatottan és örömmel várom újra a reggeleket. – mondta el Lilu.


- Örültem az RTL Klub felkérésének, igyekszem megfelelni az új kihívásnak, jó lesz 9 év után valami újban kipróbálni magam. Mindig is szerettem volna élő műsort vezetni, a Csak csajok nagyon jó élmény volt, megpróbálom minél több oldalamat megmutatni és remélem a nézők ebben a szerepkörben is szeretettel fogadnak. – nyilatkozta Erdélyi Mónika.

Április végével távozik Peller Mariann és Horváth Éva, akik több, mint egy éve ébresztik az RTL Klub nézőit.

- Pályakezdőként jobb munkáról álmodni sem mertem volna, nagyon jó emlékekkel távozom. Remélem, hogy az itt szerzett tapasztalatokat a jövőben is hasznosítani tudom majd. - összegezte az elmúlt évet Peller Mariann.

Horváth Éva is bizakodó: - Köszönettel tartozom műsorvezető társaimnak és a Reggeli egész csapatának, eseményteli évet tudhatok magam mögött. Békében váltunk el egymástól, remélem, hogy ezzel nem ért véget televíziós pályafutásom.

- A Reggeli új párosai garanciát jelentenek arra, hogy jókedvűen ébredjen mindenki, aki minket néz. Örülök, hogy Lilu visszatér, és hogy Mónikát nem kell a Mónika show nélkül sem nélkülöznünk. Egyúttal köszönöm az elmúlt másfél év munkáját Horváth Évának és Peller Mariannak. Biztos vagyok abban, hogy sokaknak hiányozni fognak a képernyőről, és hamarosan újra együtt dolgozhatunk majd velük. - nyilatkozta Kolosi Péter az RTL Klub programigazgatója.

Májustól tehát Hujber Ferenc, Csonka András és Szujó Zoltán mellett Lilu, Erdélyi Mónika és Ördög Nóra alkotja majd a Reggeli új csapatát.

Olvasóink írták

 • 5. Kutyi7072 2010. április 11. 19:15
  „hahaha”
 • 4. GD 2010. április 09. 21:59
  „Mindig is furcsa volt nekem ez a Mónika. Pont egy olyan embernek volt olyan műsora ahol családi problémákat próbált megoldani,előbb jobb lett volna körülnézni a saját háza táján!”
 • 3. Epoxigyanta 2010. április 09. 21:37
  „Horvát Évát blokkolnám....úgy 20 évre legalább....”
 • 2. Spitfire 2010. április 09. 21:03
  „Horváth Éva helyett "tehén" Mónika? hááát... :-(”
 • 1. Mankapunka 2010. április 09. 18:05
  „Mónikának a testvírgyei remélem majd üldözik reggel is,hogy elmeséljék neki a problémáikat.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pszichiáter az öngyilkosságról - felfelé jutni sokkal nehezebb

A volt kormányszóvivő, Daróczi Dávid öngyilkossága döbbenetes, és sajnos nem példa nélküli. Mindenki… Tovább olvasom