Kisalföld logö

2017. 10. 18. szerda - Lukács 12°C | 22°C Még több cikk.

Jön a Wii utódja

A Kotaku magazinnak a Nintendo America első embere nyilatkozott, kiemelve, hogy a Wii 2 (vagy nevezzük bármilyen más néven) sokkal többet hordoz majd magában, mint pusztán a nagy felbontás támogatását.

Véleménye szerint mindez önmagában nem lenne elegendő a jelenlegi generáció leváltásához, ám arról már nem volt hajlandó beszélni, hogy pontosan mivel is készülnek.

A hónap elején jelentek meg a különböző pletykák, ezek közül pedig igazán az a változat kapott nagy figyelmet, amely szerint a Wii utódja 720p vagy 1080p felbontással, valamint Blu-ray lejátszóval együtt jelenik majd meg az üzletekben – utóbbi a kalózkodás visszaszorítását szolgálná. Erre mintegy válaszul került sor most az interjúra, ebben pedig elhangzott, hogy a Wii HD önmagában nem sokat érne, a nagy felbontás mellett a Nintendo számos egyéb érdekes újítással is készül a generációváltásra.

A Wii elképesztő dolgokra volt képes. Akár a lábérzékelővel is irányíthatjuk játékeszközünket. Az utód még ennél is többet tud majd?
A Wii elképesztő dolgokra volt képes. Akár a lábérzékelővel is irányíthatjuk játékeszközünket. Az utód még ennél is többet tud majd?

Abban a külső szakértők egyetértenek, hogy a Wii teljesítményét is növelné a cég, hiszen az eredeti összeállítás még 2004-ben készült el, vagyis több mint öt évük volt kigondolni valami egészen újat. A lényeg persze a meglévő játékosok megtartása lenne, ehhez pedig az szükséges, hogy a laikusok, a többséget kitevő alkalmi játékosok figyelmét is felkeltsék, illetve megtartsák. Nagy kérdés, hogy vajon melyek lehetnek ezek a kiegészítő funkciók, lehetőségek, ezeken ugyanis biztosan sok múlik majd.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Férfi lett az Év Nője

A transzneműek jogaiért vívott évtizedes küzdelme elismeréseként egy nővé operált férfit tüntetett… Tovább olvasom