Kisalföld logö

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 12°C | 22°C Még több cikk.

Játszani ment a kisfiú, 30 év múlva tért haza

Elment játszani otthonról, majdnem harminc évébe telt, mire hazatérhetett anyjához.
Volt egy kisfiú, aki 1986-ban elment a vasútállomásra játszani - írja a borsonline.hu. Az akkor nyolcéves fiú a kocsik között szaladgált, majd felkapaszkodott egyre, hogy ott folytassa a szórakozást.

A vonat elindult, pár óra elteltével pedig már egy teljesen ismeretlen helyen kötött ki. A gyerek Kína egy az otthonától egy teljesen távoleső részén csatangolt napokig, magányosan és teljesen összezavarodva. Az elveszett kisfiúra rátalált egy család, de addigra teljesen összetört. Később hivatalosan is magukhoz vették, új nevet kapott és új életet kezdett. A fiú anyja nevét, a tartomány nevét és nagybácsikáját tudta csak kapaszkodóként elmesélni, de ez akkor kevés volt ahhoz, hogy visszatérjen.

Majdnem harminc évet kellett várni arra, hogy az édesanya kétségbeesett kutatásának híre eljusson a fiúhoz, aki közben férfivá érett, és hogy a rendőrség segítségével visszatérhessen oda, ahonnan évtizedekkel ezelőtt indult. A hatvanhárom éves anya, a viszontlátás örömét alig tudta feldolgozni, hiszen azt hitte, soha többé nem látja gyermekét.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem tódult a közönség George Clooney Holnapolisz című sci-fijére

A Brad Bird rendezésében, George Clooneyval a főszerepben forgatott Holnapolisz című sci-fi… Tovább olvasom