Kisalföld logö

2017. 08. 19. szombat - Huba 19°C | 31°C Még több cikk.

Játsszon és nyerjen mozijegyet a ˝Zimmer Feri 2˝ című filmre!

Játsszon és nyerjen mozijegyet a "Zimmer Feri 2." című film győri közönségtalálkozójára!
Nem kell mást tennie mint négy kérdésre helyesen válaszolnia és azt beküldenie a kertics.dia@kisalfold.hu címre november 26-ig délig. Kérjük, hogy az emailban a tárgy mezőben tüntesse fel a következőt: "FERI".

A helyes megfejtők között filmenként 25*2 darab mozijegyet sorsolunk ki.

A vetítés ideje:
2010. november 28. 19.00 óra

Helyszín: Győr, Cinema City

Résztvevők: Kovács Vanda, Pogány Judit, Tímár Péter


A film...

Folytatódik Tímár Péter nagysikerű vígjátéka, a Zimmer Feri. A Fikász család ezúttal a kastélyszálló-bizniszben igyekszik maradandót alkotni. Hasonlóan a tizenkét évvel ezelőtti történethez, ezúttal is a szellemes fordulatoké lesz a főszerep.

A Fikász család tagjai Ferenc, a felesége Vilma, a lányuk Rózsi, a vejük Pista és a strand-büfés Charlie visszatérnek, hogy ezúttal a korábban a Balaton-parti vendéglátásban megszerzett tapasztalataikat a modern kor követelményeihez igazodva a kastélyszálló-bizniszben kamatoztassák.Charlie és Pista közösen találnak egy teljesen romos, elhagyatott kastélyt egy távoli kisfaluban, amit pár ezer forintért meg is szereznek a helyi önkormányzattól. A sikeres üzletre épp áldomást isznak a kocsmában, ahol egy öregembertől megtudják, hogy a kastély el van átkozva, ezért akart tőle megszabadulni a polgármester, de Charlie és Pista csak nevetnek az öregen. Kölcsönökből finanszírozva felújítják a kastélyt, amely tárt karokkal várja a vendégeket, akik a kezdetben nem igazán tolonganak. A család eszének Ferinek ekkor – ezúttal is – zseniális ötlete támad. El kell terjeszteni, hogy a Savolyai-kastélyszállóban szellem kísért, amely hírre majd csak úgy özönlenek a kíváncsi vendégek. Éjszakánként lepedőt húz a fejére és elkezdi riogatni a vendégeket. A trükk sikeresnek bizonyul, híre megy a kísértetnek és megindul a vendégek hada. Minden a legnagyobb rendben megy addig, amíg egy éjjel Feri meg nem pillant egy másik szellemet…! Egy igazit!

És ekkor kezdődnek el a bonyodalmak…

1. Ki rendezte a Zimmer Feri 2 című filmet?
a) Tímár Péter
b) Csukás Sándor
c) Kálomista Gábor

2. Milyen üzletben próbál maradandót alkotni a Fikász család?
a) panzió-biznisz
b) kastélyszálló-biznisz
c) semmiben

3. "A diákok többsége a heti 2-3 testnevelés óra mellett legfeljebb egy alkalommal mozog, a tanárok főképp a pénz és az idő hiányában látják az iskolai egészségnevelés hiányosságait" - melyik felmérésből derül ez ki?
a) Milka felméréséből
b) Coca-Cola felméréséből
c) Nestlé felméréséből
(A következő cikkünk segít a megfejtésben>>)

4. Melyik amerikai énekesnő vár gyermeket?
a) Rihanna
b) Pink
c) Lady Gaga
(A következő cikkünk segít a megfejtésben>>)

A nyertesek névsorát november 26-án (pénteken) délután közzétesszük oldalunkon.

A szerencsések a jegyeket a helyszínen, a Cinema City pénztárainál a kisalfold.hu nyereményjátékra és regisztrált nevükre hivatkozva vehetik át legkésőbb a vetítés előtt fél órával.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A magyar Himnuszt játssza a New York-i utcazenész - videó

Egy New York-i utcazenész hangszerén a magyar Himnusz dallamait próbálja előcsalogatni.… Tovább olvasom