Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Janicsák Veca FanClub a FB top25 listáján

A socialtime.hu ismét elkészítette a Facebook oldalakat értékelő TOP25 listáját. Dobogós helyen Janicsák Veca FanClubja és a VOLT Fesztivál profilja.


18. heti toplista

A múlt héten a korábban listavezető MagyarOnline.net (82%) lecsúszott a második helyre, amit az X-Faktoros Janicsák Veca FanClub (83%) oldala előzőtt meg.

Hamarosan közeleg a nyár, ez érezhető a Facebook oldalak aktivitásán is. A fesztiválok, utazási irodák, nyitott szórakozó helyek egyre jobban felpörögnek a közösségi médiában is. 82 %-kal ezen a héten a második legmagasabb értékelést kapta a Volt Fesztivál oldala, de felkerült a listára a siófoki Coke Club (74%) oldala, valamint az Adriaonline.hu (72%) oldala is.

A jó idő eljövetelével a sport is egyre nagyobb figyelmet kap a Facebookon. A már Budapesten lezajlott Critical Mass 78%-kal a nyolcadik helyen áll, a Nike futó oldala 77%-kal a tizedik, míg a BringaMánia oldala 74%-os értékelést kapott.

Orbán Viktor oldala még aktívabb lett, az előző héten a kilencedik helyezett volt 75%-kal, mostanra pedig már dobogóssá vált 81 %-os összesített értékeléssel.

A "sztárvilágot" Dukai Regina (80%), Király L. Norbert (80%), Vastag Tamás (77%), Takács Nikolas (73%) és Vastag Csaba (71%) oldala képviseli. Illetve a celeb kategóriába sorolható a Való Világ oldala is, amelyen nagyot dobott a hétvégi finálé (73%).

A Corvinus Egyetem oldala valószínűleg az egyetemi rendszer átalakításának hírére generált akkora aktivitást, hogy felkerült a lista tizenkilencedik helyére 73%-kal.

Új belépőként üdvözüljük a nemrég a születésnapját ünneplő Tibi csoki (75%) oldalát, a Noé Állatotthon Alapítványt (76%), a Budapesti Operettszínházat (75%), a fiataloknak szóló magazint, a BRAVO HUNGARY-t (72%), valamint a Malackaraj oldalát (71%). A listát vele holtversenyben a MÁK bistro oldala zárja (71%).

"A PR Analitikának egyik legfontosabb része az oldal Összesített értékelése, amely három változót fog össze. Egy százalékban kifejezett relatív értéket a Létszámról, a Tartalomról, illetve az Aktivitásról. A képletet úgy alkottuk meg, hogy az oldalakat ne egymáshoz, hanem önmagukhoz legyenek viszonyítva, ez többek között lehetővé teszi a különböző méretű oldalak összehasonlítását aktivitás alapján" - olvasható a socialtimes.hu-n.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Whitney Houston ismét elvonón

Ismét alkohol- és drog-elvonókúrán van Whitney Houston amerikai énekesnő. Tovább olvasom