Kisalföld logö

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -11°C | -2°C Még több cikk.

Jacko kereste a legtöbbet a néhai sztárok közül

Michael Jackson kereste a legtöbbet az elmúlt egy évben a néhai sztárok közül: a Forbes listája szerint 170 millió dolláros bevétellel áll az élen.
Michael Jackson kereste a legtöbbet az elmúlt egy évben a néhai sztárok közül: a Forbes listája szerint 170 millió dolláros (36 milliárd forintos) bevétellel áll az élen.

A pop királya, aki ötvenesztendős korában, 2009-ben hunyt el, már a tavalyi összesítésben is a lista élén végzett. A Forbes.com üzleti honlap statisztikája alapján Jackson a tavalyi bevétellel egyúttal a második legjobban kereső sztár volt abban a mezőnyben, amely az élőket és holtakat egyaránt szerepeltette.

Az énekes halála óta hatalmas a kereslet albumai iránt. A Cirque Du Soleil társulatának Immortal című előadása, amely a sztár életét és dalait dolgozta fel, nagy siker lett, és több tízezer rajongó vett részt az októberben Cardiffban megrendezett Jackson-emlékkoncerten is.

Billie Jean: az egyik legnagyobb siker

Az elhunyt sztárok bevételi rangsorában Elvis Presley foglalta el a második helyet 55 millió dollárral (12 milliárd forinttal), a harmadik pedig Marilyn Monroe lett 27 millió dollárral (5,7 milliárd forinttal). A márciusban távozott Elizabeth Taylor 12 millió dollárral (2,5 milliárd forinttal) az ötödik helyet foglalta el.

A Forbes.com listája azokat a néhai sztárokat sorolja fel, akik 2010 októbere és 2011 októbere között hatmillió dollár fölötti bevételhez jutottak. A teljes lista a www.forbes.com/deadcelebs címen olvasható.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hová tűnik az apró a díszkutakból?

A Google Street View megmutatja, és még több bizonytalanságot eloszlat. Tovább olvasom