Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Jacko gyermekeinek valódi apja a sztár meleg orvosa?

Michael Jackson két idősebb gyermeke biológiai apjának vallja magát Arnold Klein. A nyíltan meleg Kleint, aki a közelmúltban elhunyt sztár orvosa volt, a Jackson gyerekek "Arnie bácsiként" ismerték - számolt be a Jackson-saga új fejleményeiről egy hétvégi brit bulvárlap.
A Sunday Mirror szerint a dúsgazdag, 65 esztendős bőrgyógyász azt mondta baráti körben, hogy maga akarja megkapni a 12 éves Prince Michael és a 11 éves Paris feletti felügyelet jogát, mert ő a vér szerinti apjuk.

Az énekes halála óta Jackson mindhárom gyermeke a nagymama, Katherine Jackson ideiglenes gyámsága alatt van, egy Los Angeles-i bíróság a pénteki tárgyaláson augusztus 3-ra halasztotta a végleges gyámság megítéléséről szóló eljárás kezdetét.

A brit bulvárlap jól tájékozott forrásokra hivatkozva állította, hogy Klein már ügyvédje segítségét kérte lehetőségeivel kapcsolatban.

Barátai szerint az orvos be tudja bizonyítani, hogy ő a gyermekek apja. A férfi ötvenedik születésnapján, 1995-ben merült föl az ötlet, aminek nyomán Jackson, aki állítólag nemzésképtelen volt, megkérte Kleint, akit szuperintelligensnek tartott, hogy spermadonorként legyen a gyerekei apja. (Hétéves, harmadik kisfiáról nem lehet tudni, hogy ki volt biológiai apja és anyja.)

Az orvos a donorságért nem fogadott el pénzt, de a hallgatásáért megfizették a lap szerint.

A gyermekeket Rowe hordta ki. Klein pedig szinte a család részévé vált: "nagybácsiként" gyakran látogatott el hozzájuk, és velük töltötte az ünnepeket, például a legutóbbi karácsonyt is.

"Ezek a legragyogóbb és legjobb magaviseletű gyerekek, akikkel valaha is találkoztam" - idézte Klein szavait a vasárnapi bulvárújság.

Olvasóink írták

 • 9. PrettyWoman 2009. július 22. 14:04
  „Metermester! Korrekt a definíciód. Viszont sajnos hiába írod le, vannak, akiknek a szókincsük nagyon fejletlen és csak a buzizásra telik. Ez van. Ettől érzik jól magukat. A szeretkezésre is ezeregy szép kifejezés van, de vannak, akik csak a négybetűs egy szótagú szót használják rá. Ezzel degradálják le a dolgot. Bár lehet, hogy nekik tényleg csak annyi. Néhány embernek az a kielégülés, ha trágár, de legalábbis sértő szavakat használhat. Legyen meg nekik az örömük, jöjjön el az ő országuk.”
 • 8. buxa 2009. július 21. 08:46
  „Most akkor hogyan van? Megszállták a zsidók M.J. házát. Aztán kiderült, hogy a homokos orvos felcsinálta az asszonyt. Majd szívrohamot kapott.Aztán egy másik zsidó orvos összetörte a mellkasát és adott neki egy halálos injekciót, hogy biztosan meghaljon? Most meg el sem temetik. Biztos most klónozzák.”
 • 7. igazságmondó 2009. július 21. 07:52
  „Nevetséges, hogy amit én már pár napja német újságban olvastam azt csak most írják az újságok, de kit érdekel, hogy ki az igazi apa a gyerekeknek.Engem nem érdekel. Michael igazi sztár volt.Nyugodjon békében.”
 • 6. Túrabakancs 2009. július 20. 22:42
  „Az is gond hogy meleg, de az még nagyobb probléma hogy Klein.
  Érdekes hogy senki nem veszi észre, hogy a Jackson mellet
  tevékenykedő emberek mind izraeli származásúak! Micsoda
  véletlen... Ez gyilkosság volt a javából, lassan és hatékonyan
  oldották meg ezek az emberek. Ahol pénz van, ott Klein-ek is
  előfordulnak. Így működik ez a gyalázatos világ, kérdés hogy meddig.”
 • 5. Amy 2009. július 20. 22:05
  „moderálva”
 • 4. metermester 2009. július 20. 18:41
  „A homoszexualitás a szexuális irányultság egyik fajtája, amikor egy személy érzelmi és szexuális vonzódása kizárólag vagy főként azonos nemű emberek felé irányul. Homoszexualitásnak nevezik ezenkívül időnként az azonos neműek közötti szexuális tevékenységet is, mely a homoszexuális irányultságtól függetlenül is létrejöhet Melléknévi alakja a homoszexuális, melynek gyakran használt szinonimája a meleg. A nők közötti homoszexualitást leszbikusságnak nevezik.”
 • 3. stu 2009. július 20. 18:37
  „Komolyan,elképesztö,mennyi hülyeséget össze nem írnak.Nem mindegy,ki volt a vér szerinti apa?A hivatalos gyám MJ volt,ez a lényeg.Még ha igaz is,akkor sem kapná meg a gyerekeket,csak mert adott egy kis spermát.”
 • 2. viperetta335 2009. július 20. 18:24
  „Ezt a kérdést soha nem válaszolta meg nekem sem senki.-..Pedig érdekelne,miért kell melegnek hívni a homoszxuálisokat...”
 • 1. ti-a-bi 2009. július 20. 16:50
  „Meleg! -mondja már meg valaki, /értelmesen/ mitől meleg a buzi?

  a buzi az buzi!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már nem csak átutazik rajtunk a drog

Magyarország sokáig ˝csak˝ tranzitútvonal volt a nemzetközi drogkereskedelemben, de mára nálunk is… Tovább olvasom