Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Ízszavazás 2011: vajon melyik lesz Győr legfinomabb fagylaltja?

Játékra, vagy mondjuk így, nemes küzdelemre hívja a győri fagylaltozókat, cukrászdákat a Győri Közélet heti lap, valamint a Kisalföld Online és a Győri Nap internetes újságok. Keressük Győr legfinomabb fagyiját!

A Rába parti megyeszékhely nyáron nemcsak remek programjait kínálja a győriek, és a városba látogatók számára, hanem sokszínű és ízű fagyi-kavalkáddal is elkápráztatja a sétáló embereket. Meleg nyári estéken szinte mindenki kezében van egy tölcsér fagylalt, a több száz fajta fagyi közül mindenki a maga számára legfinomabbat próbálja megkóstolni. A nagy választék miatt azonban szinte lehetetlen megízlelni az összeset, most mégis erre invitáljuk a játékos kedvű győrieket: kóstoljanak meg minél több fagyit, és válasszák ki a legjobbat! A fagylalt verseny ötlete Bátay Attila fejéből pattant ki, aki ötletgazdaként kidolgozta a verseny szabályait, és annak lebonyolítását mindvégig felügyeli. Tavaly a Körút Fagyizó Erdei vegyes gyümölcs fagyija kapta a legtöbb szavazatot.

Vajon idén hova kerül a vándordíj?

A Győri Nyár Legfinomabb Fagylaltja 2011 vándordíjra minden győri fagyizó pályázhat valamelyik hideg édességével. Nevezni 2011. május 29-ig lehet a www.gyorinap.hu és a www.kisalfold.hu internetes oldalakról letölthető nevezési lapon. A nevezési lapokat e-mailben az info@gyorinap.hu e-mail címre kell eljuttatni.

Ezt követően június 1. és június 15. között a már említett két internetes újságon, valamint a hamarosan megjelenő Győr+ hetilapból kivágható szavazólapon szavazhat a lakosság, és választhatja ki a város legfinomabb fagyiját.

A díjat Győr polgármestere adja majd át június 17-én a Négy Évszak Fesztivál Nyár rendezvénysorozat nyitókoncertjén, amely így valóságos fagyifesztivál is lesz egyben.

A nyertes fagylaltozó egy éven át birtokolhatja a vándordíjat, és használhatja – a későbbiekben is - a Győri Nyár Legfinomabb Fagylaltja 2011 címet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bakos Piroska: Egy óriási hegycsúcs tetejére tartok

Milyen háttérmunkát végez a magyar EU-elnökség szóvivője? Hogyan hozzák közelebb az elnökség… Tovább olvasom