Kisalföld logö

2017. 08. 21. hétfő - Sámuel, Hajna 13°C | 22°C Még több cikk.

Itt van Gönczi Gábor és Csikós Balázs bazi nagy leleplező könyve! - fotók

Sok mindent láttak, amit más feledne. Rengeteg kínos és vicces szituációnak voltak szemtanúi. Most megírták. Több mint 300 sztár és civil esküvő ihlette Gönczi Gábor és Csikós Balázs Bazi nagy esküvőskönyvét.

A saját bevallásuk szerint sem normális szerzőpáros az első, aki le merte írni az igazságot… A bevállalós kötet végre lerántja a leplet az esküvők rózsaszirmokkal telehintett világáról, grátiszként pedig kézikönyvet is kapunk saját esküvőnk megszervezéséhez.

Mivel lepte meg a násznépet Marsi Anikó és Palik László? Mit indított útnak Batiz András lagzija? Mi árnyékolta be Németh Kristóf menyegzőjét? Most ez is kiderül…Itt van Gönczi Gábor és Csikós Balázs bazi nagy leleplező könyve!
A nők már 5 éves korukban elkezdik esküvőjük tervezését, ami egyben azt is jelenti, hogy mire elérkezik az idő, már minden összeállt a fejükben, a bevonulástól kezdve a ruhán és cipőn át a díszítésig, konkrétan minden! Pedig az ördög a részletekben rejlik, mégpedig azokban, amelyekre ilyenkor nem is gondolunk.

Meglehet, szép az a bizonyos álomcipő, de vajon eljut-e benne a menyasszony a táncig, vagy már az oltárnál keserű kín rajzolódik az arcán? Sok múlhat rajta. Nagyon sok. Az Bazi nagy esküvőskönyv szerzői több mint 300 esküvővel a hátuk mögött döntöttek úgy, hogy könyv formájában megírják tapasztalataikat. Teszik mindezt remek humorral fűszerezve és szókimondó stílusban, a finomkodást jó messziről elkerülve. De vajon hogyan folyt a közös munka, míg szavakba öntötték a mámoros, így gyakran kényes szituációkba fulladó esküvőkön tapasztaltakat?

"Azt hittem ennyi év után már nem érhetnek meglepetések a színpadon vagy egy esküvőn, de mindig kiderül, hogy tévedtem.…Szerencsére. Hát pont ezért nem unjuk meg soha. Az énekes, bohóc, karmester, showman, hívjuk akárhogyan is, felmegy a színpadra és energiát bombáz a közönségre.

A közönség ezt megsokszorozva adja vissza neki, amiből az feltöltődik újra és újra. Hát nagyon nehéz ezután hazamenni és csöndben lefeküdni." – árulta el Gábor, miért döntöttek úgy, kitálalnak arról, amiről eddig senki.

"Amit néha hajnalban láthatsz egy esküvőn, azt nem tudod szép szavakkal leírni, 18-as karika nélkül. Mi ezt foglaltuk most össze írásban.

Nem csoda, hogy akármilyen puccos partin is lépjünk fel, hajnalban mindig a sarki leppukkant csalamádéburgeres talponálló bódé előtt végezzük fagyoskodva. Onnan már könnyebb hazamenni." – tette hozzá Balázs, a Smile Rock Circus zenekarvezetője, aki azt is elárulta, Gábor hajlamos kivetkőzni önmagából és átadni magát a laza, rock’n’roll életérzésnek írás közben, ám még mindig higgadtabbnak tartja, ami nem is gond, hiszen így bazira kiegészítik egymást.

Az igazán unikumnak számító kézikönyv szokatlan tanácsai mentén számos példát soroltat fel, valóban megtörtént eseményeket, és ezzel egyetemben millió olyan hibát, amibe az emberek belefutnak.

Nem "minden szép és jó", rózsaszín alkalmakat vonultat fel, pont kifejezetten rossz és röhejes, vagy éppen kudarcba fulladt esküvői történeteket, például egy ifjú párról, aki közröhej tárgyává válva kétféle módon vonult be a lagzi helyszínére – csak hogy mindkét örömszülőnek kedvezzenek...

Bepillantást nyerhetünk celebesküvők kulisszái mögé is, láthatjuk, hogy miképpen csinálják azok, akikről azt hisszük, hogy pénzük eleve garancia a tökéletes lagzira. Olvashatunk olyanokat, amelyekről anno nem szólt a fáma, nem véletlenül…

Nemcsak házasulandók élvezhetik a kötet őrült és tanulságos történeteit, hanem mindenki, aki döbbenve szeret nevetni, hiszen meghökkentő, tanulságos, ráadásul igaz történetekkel szolgál, hogy ne fulladjon kudarcba a közös élet kezdete!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Liz Taylor `keresett´ a legtöbbet az elhunyt hírességek közül

A Forbes magazin listája szerint a színésznő hagyatéka 210 millió dollárral (45 milliárd forinttal) gazdagodott. Tovább olvasom