Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 12°C | 24°C Még több cikk.

Itt a jó idő! Mozdulj ki! 6+1 tuti program

Itt a jó idő! Ne ülj otthon a tavaszi napsütésben, inkább élvezd a természet újjászületését! Mi összeállítottunk néhány tuti programot!


Rángasd ki a pasidat a lakásból vagy hívd a barátnőidet, és ha megfogadjátok tippjeinket, garantáltan jól fogtok szórakozni!

Gokartozz Győrzámolyon!

Mindegy, hogy utoljára gyerekként ültél gokartban, vagy Forma 1-es rajongóként végre tudni akarod, milyen érzés egy sikánt tökéletesen kifékezni vagy épp tapasztalt sofőr vagy-e, itt mindenképp jó helyen vagy!

Ha a fedett pályás sportok számodra a teniszt vagy a kézilabdát jelentik, ha a versenysport alatt kizárólag a rally, Forma 1 jut eszedbe, ezt gyorsan felejtsd el! Ezen a gokart pályán, Magyarország legnagyobb pályáján, amit speciálisan a gokart sportra fejlesztettek ki egyész évben érezheted a kipufogó gőzt!

Nincs kivel gokartozni? Egyedül unalmas? Szeretnél igazi versenyen részt venni, nem csak úgy körözgetni? Nálunk mindenki számára lehetőség nyílik verseny körülmények között gokartozni. A péntek esténként induló versenysorozat futamaria mindenki benevezhet, aki szeret versenyezni, szeretné tökéletesíteni vezetési  tudását vagy csak egy jót szeretne gokartozni. További részletek>>

Irány az állatkert!

A megyeszékhely állatkertje, a Xantus János Állatkert ugyan az egyik legfiatalabb az országban, de az évről évre tapasztalható fejlődését nehéz kétségbe vonni. Ráadásul az állatkert vezetői nem csak a vendégek és a gyerekek kiszolgálását tartják szem előtt, hanem az egyre népszerűbb kedvencek lakóhelyeinek folyamatos bővítését, szépítését. További részletek>>

Fesztiválozz!

14. Győri Tavaszi Fesztivál
Idén is sok programmal várja az érdeklődőket a Győri Tavaszi Fesztivál. További részletek>>

Soproni Tavaszi Napok A Soproni Tavaszi Napok 2010-es rendezvénysorozata március 12-től április 10-ig tart, a látnivalók között lesz színházi előadás, gasztronómiai rendezvény, családi és gyermekprogramok, komolyzenei hangverseny, gitárkoncert, bélyegkiállítás és utazási börze is egyebek mellett. További részletek>>

Győri Nemzetközi Ütős Fesztivál
A XIV. Győri Tavaszi Fesztivál keretein belül 2010-ben is megrendezik a Győri Nemzetközi Ütős Fesztivált. Az előző években Győrben fellépett a teljesség igénye nélkül: Trilok Gurtu Band, Studio Percussion Graz, Andy Narell (USA) - Jorge Besera (Brasil) - Bernard Maseli (Pol), Tom Brechtlein (USA), Jojo Mayer (USA), Play and Drum Percussion Trio (Dánia), Billy Cobham, valamint a magyar szakmát képviselve: Birta - Szendőfi Duó, Balázs Elemér Group, Tam-Tam Ütőegyüttes, Győri Ütőegyüttes, Horváth Kornél - Lantos Zoltán Duó, Balogh Kálmán Gipsy Cimbalom Band, Talamba Ütőegyüttes, Balázs Elemér - Dés András, Ritmo Samba Batucada, Martonosi György és sokan mások. További részletek>>

 További programok>>

Utazz! Városlátogatás külföldön

A síszezon lassan véget ér, a tengerparti üdülések ideje pedig még várat magára pár hónapot. Viszont talán a tavasz a legalkalmasabb időszak arra, hogy barangolj és nézelődj az európai városok egyikében. Fedezd fel Toscana csodáit egy hét alatt, vegyél részt Benelux-körutazáson tulipánvirágzáskor, vagy sétálgass a Vencel téren Prágában!
(Ezeket a körutazásokat és városlátogatásokat, illetve más tavaszi ajánlatokat is megtalálsz a www.startutazas.hu oldalon.)Húsvétolj belföldön!

Ha úgy döntesz, hogy húsvétkor is kimozdulnál, válaszd a belföldi szállók ünnepi ajánlatait! Ne feledd: időben foglald le a szállást, mert a húsvéti szezonban hamar elkapkodják a helyeket! (Belföldi húsvéti ajánlatok: www.utisugo.hu) 


 

Olvasóink írták

 • 17. IV.Béla 2010. március 21. 20:00
  „Rendo, akkor megyünk a rézbükki úton. Köszi a segítséget!”
 • 16. Agent 2010. március 21. 18:02
  „Hát, azon az úton csak DH géppel lehet szerintem lemenni, én a trekkingemmel meg sem próbáltam.”
 • 15. IV.Béla 2010. március 21. 11:53
  „Ja, Zirc-Vinye túrát már bringával is megjártuk, az elején még valóban itinerből kellett menni, mert annyira észrevehetetlen volt a csapás, de aztán nem volt probléma.”
 • 14. IV.Béla 2010. március 21. 11:44
  „Tehát az bizonytalan eléggé. És ha Észak-Kelet fele indulnánk, először a P, majd a P+, végül a régi vasút nyomvonalán, a Hódos-ér mellett gurulnánk Vinyéig? A vége biztos járható, azt már te is írtad, de az eleje milyen?”
 • 13. Agent 2010. március 21. 07:32
  „12. hozzászólás IV.Béla 2010.03.20. 23:00

  A Fenyőfő-Bakonykoppány közötti úttal annyi csak a probléma, hogy a bakonyaljai homokdűnéken megy keresztbe ezért pár helyen ha tartósan száraz az idő, akkor igencsak lisztszerű süppedős homok az egész, amiben néhol csak tolni lehet a bringát.

  Vinyéről a Cuha völgyben Zircig menni is oké, arra kell figyelni, hogy Porva Csesznek állomástól Zircig néhol eléggé "csapásra" szűkül az út és a növényzet is szereti benőni (ez nem annyora népszerű szakasz mint a Vinye-Porva Csesznek), illetve ezen a szakaszon van olyan Cuha keresztezés is, ahol nem lehet áttekerni, mert olyan mély a víz, viszont mindenhol át lehet vinni a bringát a köveken-farönkökön lépdelve.”
 • 12. IV.Béla 2010. március 20. 23:00
  „Agnet!

  Köszi a választ! Előkaptam egy turista-térképet, hogy tisztában legyen, hogy mi, merre van. :) Szóval: a Kőris-hegyről mi Vinyére mennénk, de mindenképpen Bakonykoppány felé kerülve, mert Vinyéről a Cuha-völgyben tekernénk még egészen Zircig.
  Ahhoz, hogy lejussunk Bakonykoppány fele a Kőrisről, két lehetőséget látok: az egyik, amit te is mondtál, a rézbükki út, amin végigmenve, a régi vasút nyomvonalán épített műúton koppig tudunk jutni Koppányig.
  A másik verzió nem jár akkora kerülővel: a Kőrisről északra mennénk az S+ jelzésen, amiből nyílik a bécsi árok. Ezt követve kb. a Bakonykopányt/Bakonyszücsöt és Fenyőfőt összekötő "út" közepére lyukadnánk ki.
  Utóbbi lenne nekünk a .... stuff, csak nem tudom, hogy bringával mennyire járható. Ha erről tudsz valamit, akkor mondd, plz.

  Egyébként ha nem bánod, erről majd később kérdeznélek, ha összeállítottuk már a cimborákkal a tervek nagyobb vonalait.”
 • 11. anuvuk 2010. március 20. 17:23
  „A 10.-es topichoz ajánlom a fórum témáknál a Madárvédelem - Természetvédelem oldalait is !!”
 • 10. anuvuk 2010. március 20. 16:50
  „A műanyag teleszkóppal megkezdem az " A " tipúsú papírhenger odúk kihelyezését.
  Várom a győri természetkedvelő kerékpáros, az újra, a jóra fogékony egyének jelentkezését.
  A felrakásról videó felvételt is készíthetünk, - melyet a népszerűsítéshez is felhasználhatunk !
  + 36 30 573 7793”
 • 9. Agent 2010. március 20. 14:25
  „Béla, a Kőris-hegyről visszagurulsz a kisszépalmáig, aztán irány a hódos-ér völgy felé vissza vinyére, legnagyobb részt gurulás ez az út, biciklivel minden további nélkül járható. Tehát a lényeh, hogy magáról a hegyről csak a beton úton, vagy a réz bükki árok felé lehet lejutni bringával.”
 • 8. laura01 2010. március 20. 12:24
  „Hédervári kastélyt akarnánk megnézni, de oda hogyan van? Külön belépő kell, és ha igen milyen áron lenne a 2 db felnőtt jegy? És a parkban ami van, ott ingyen lehet sétálni nem?”
 • 7. IV.Béla 2010. március 19. 23:19
  „Agent!

  A kőris-hegyi kilátótól északra milyen utak vannak? Bringával le lehet jutni simán? Az úticél Vinye lenne, de ahogy látom előbb el kell menni Bakonykoppányig.”
 • 6. kaucsukcsuka 2010. március 19. 21:50
  „én egy gyalogtúrát ajánlanék:
  http://www.teljesitmenyturazoktarsasaga.hu/tura?id=2524”
 • 5. Agent 2010. március 19. 18:11
  „Bár volt ilyen bringás kirándulásom is: Spittal am Semmering (700m) - Stuhleck (1770m) - Spittal am Semmering (700m), mondjuk májusban is fél méteres hóban kellett pár helyen tolni a gépet:)”
 • 4. Agent 2010. március 19. 18:09
  „Nálam a nagy kör bicajjal: vonattal Vinyéig, majd Fenyőfő-Bakonykoppány-Gerence-völgy-Rézbükki árok - Kőris-hegy - Kisszépalma-puszta - Vinye - Bakonyszentlászló - Gic - Sokorópátka - Tényő - Győr.
  Viszont a Bakonyban már az összes létező erdészeti utat keresztbe hosszába megjártam számtalanszor, szóval idén ismét a közeli Alpokban tekerek (Rax és Schneeberg környéke)”
 • 3. Mankapunka 2010. március 19. 18:01
  „Páoateszér jó,mert oda visszük az autókat vizsgáztatni.
  az innen MArcalból 40 km oda.”
 • 2. IV.Béla 2010. március 19. 17:06
  „Béla ajánlásával:
  1. Szigetköz: Győr - Móvár - Győr ~90 km,
  2. Téti nagykör: Győr - Ikrény - Rábapatona - Koroncó - Tét - Felpéc - Tényő - Csanak - Győr ~90 km,
  3. Pannonhalma1: Győr - Bőny - Rétalap - Mezőörs - Nyalka - Pannonhalma - Écs - Nyúl - Győrújbarát - Csanak - Győr ~70, ha minden igaz,
  4. Pannonhalma2: Győr - Halomalja - Győrság - Pannonhalma - Écs - Nyúl - Győrújbarát - Csanak - Győr; ez rövidebb azért,
  5. Paris-Nice: Győr - Csanak - Tényő - Sokorópátka - Gic - Bakonytamási - Pápateszér - Csót - Nagygyimót - Pápa és vissza. Na ez hardcore; kb. 130 km.

  Az idő még nem jó hozzá, de a bakonyi túrák is óriásiak lesz majd úgy április végétől.”
 • 1. Mankapunka 2010. március 19. 16:11
  „tekerni kell egyet az erdőben a töltés mellett. tuti buli!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Saját tévéjén dolgozik a Google

A Google a Sonyval és az Intellel együttműködve internetkapcsolattal rendelkező tévékészülékek és… Tovább olvasom