Kisalföld logö

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 9°C | 14°C Még több cikk.

Itallal oldotta a depressziót Mc Hawer

Mc Hawer, azaz Koczka Géza több hónapja nem iszik, és ahhoz, hogy vissza ne essen, ehhez egész hátralévő életében tartania kell magát.
A Muzsika TV-n futó Dallamokon át című műsorban őszintén elmesélte, hogyan ment tönkre az élete az ital miatt, és miképp jött ki abból a gödörből, melybe saját magát lökte.

- Talán már mondhatom, hogy gyógyult alkoholista vagyok, ám ezt meg kell, hogy tartsam egész hátralévő életemben. Egy pohárral sem ihatok, pedig régebben már a reggelt is azzal kezdtem, az ivás pedig folytatódott egész nap - vallja be Géza a műsorvezető Sihell Ferrynek. - Depresszív hajlamú voltam, a feszültséget alkohollal oldottam. Egy ideig jó hatással volt rám, belefért a zenészéletbe, tudtam aludni is, de aztán a húsz év megtette a hatását. Már nem elaludtam, hanem szó szerint elájultam, és folyamatosan másnapos voltam. Nem voltam agresszív, vagy kötekedő, de szépen lassan csúsztam lefelé a lejtőn, a családom is elhagyott. Többször elhatároztam, hogy abbahagyom - folytatja Géza, aki ma már újra dolgozik.

A zeneszámokkal tűzdelt, csütörtök esti műsorban a legmélyebb pontról is mesél, és azt sem titkolja el, milyen beszólásokat kapott, mikor nyilvánosságra került a problémája: volt, aki pozitívan reagált, mások sajnálták, vagy épp elítélték.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újra együtt Liptai Claudia és Gesztesi!

Pontosabban a Jóban-Rosszban sorozatban kerülnek intim közelségbe egymáshoz. Tovább olvasom