Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Iszak Eszter és Brasch Bence közös cápás kalandja

Iszak Eszter és Brasch Bence is részt vett a programon és egymással, valamint a közönséggel versenyezve terelgették a héliummal felfújt cápákat a pályán.
Cápáktól hemzsegett az Aréna Pláza, hiszen sor került a nagy őszi Kubu Waterrr Cápaúsztatásra, mely rengeteg látogatót vonzott. Iszak Eszter és Brasch Bence is részt vett a programon és egymással, valamint a közönséggel versenyezve terelgették a héliummal felfújt cápákat a pályán. A verseny végeredménye döntetlen. Cápaúsztatásban Eszter és Bence egyformán jó.

Cápákkal és kíváncsi gyermekekkel telt meg a cápaúsztató verseny pályája, a Kubu Waterrr csomagolásán lévő cápák ugyanis életre keltek, hogy Valkó Eszter vezényletével a küzdelemre elszánt fiatalok megmérethessék magukat cápaúsztatásban. Természetesen nem hús-vér cápákról volt szó, hanem héliummal felfújt játékokról, melyeket távirányító segítségével kellett az akadálypályán navigálni.

Voltak, akik nagyon profi módon és gyakorlottan érkeztek a rendezvényre, hiszen a játék digitális formája már elérhető volt a Kubu weboldalán is, így aki egy kicsit előre szeretett volna gyakorolni, ott megtehette. A rakoncátlan Kubu Waterrr légcápákat nem csak a kicsik, de a nagyok is hatalmas lelkesedéssel irányították a pályán, a nyertes egy saját Kubu Waterrr légcápát kapott ajándékba, melyet otthon is bármikor röptethet kedvére.A rendezvényhez Iszak Eszter és Brasch Bence is csatlakozott, akik nagy lelkesedéssel közvetítették az éppen folyó küzdelmeket és rendíthetetlenül bátorították a résztvevőket. Ők maguk sem voltak restek kiállni egymás és a bátor jelentkezők ellen, és egészen Brasch Bence koncertjéig csatáztak a levegőben. A koncert igazi megkoronázása volt a napnak, melyet még a légcápák is örömmel és nyugodtan lebegve hallgattak.

Hogy a cápaúsztatás máskor, más formában folytatódik-e, még nem tudni, egy biztos, Bence és Eszter várják a folytatást, és az újabb cápás kihívásokat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

X-Faktor: kialakult a Mentorok Házának mezőnye

A Tábor két epizódja alatt százharmincról huszonötre csökkent azoknak a produkcióknak a száma,… Tovább olvasom