Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

Istenes Bence hagyományt szeretne teremteni

Fura gyerek, ez a Bence gyerek mondhatni! Évekig a Viva képernyőjén köszöntötte a fiatalokat, majd tavaly óta az RTL Klub csatornán láthattuk showman szerepben, ahol próbálta összetartani a Való Világ rajongóit és ellendrukkereit.

Most azt találta ki egy óvatlan pillanatában, hogy közösségépítő tábort szervez.

- Miért éppen tábor?

- Kiskoromban én is imádtam táborba járni, egész évben arról beszéltem, és vártam a következőt, mert mindig akkora élmény volt. Életre szóló barátságok, szerelmek kötődtek és még évek múlva is emlegettük a táborban történteket. A másik, hogy azt gondolom, nagyon sokan negatívan gondolkoznak a világról manapság. Szeretném a táborban a fiatalokkal megosztani a gondolataimat, azt, hogy én hogy vélekedek egyes dolgokról. Szeretnék mesélni a „médiás tévhitekről“, miszerint nagyon könnyű szakma, és mindenkinek híresnek kell lennie ahhoz, hogy elismert ember legyen. Szeretném, ha a Just Camp mostantól minden évben megrendezésre kerülne, és egy országos közösség alakulna ki. Szeretném, ha a tábor egy olyan hely lenne, ahol önfeledten bulizunk, jól érezzük együtt magunkat, de a szülők is biztonságban tudhatják a gyerekeiket. Szeretném, ha a megmozdulásnak ezen felül edukáló célja is lenne; pontosan ezért a fiatalok találkozni fognak (nagyon fontos, hogy nem unalmas és száraz előadás formájában) az AIDS megelőzéssel és drogprevencióval.- Milyen programokra számíthatnak a résztvevők?

- Lesznek a táborokban megszokott játékok, versenyek, „legszebb lány és leghelyesebb fiú választás“, bátorságpróbák, sztárvendégek, este bulik, lovas szánkózás, médiaóra hazai hiteles szakemberekkel, és még sok meglepetés. Annak érdekében, hogy azok is el tudjanak jönni, akik messzebb laknak, indítunk buszjáratokat Budapestről.

- Vannak segítőid, vagy egyedül csinálsz mindent?

- Rengeteg munkám van a Just Camp-ben, szinte egyedül szervezem az egészet. Csupán két „segédem“ van, Attila és Vera, akiknek előre is nagyon köszönök mindent. Borzasztóan bízom ebben a dologban, remélem, hogy életre szóló élményt tudok nyújtani a fiataloknak, azaz Nektek. Nem utolsó sorban örülök, h végre találkozhatok azokkal akik évek óta mellettem vannak, és akik szeretik amit csinálok. Ezzel a táborral talán meg tudom hálálni nekik azt a sok jót, amit folyamatosan adnak.

A táborban fellép: Fluor
A médiaórát tartja: Ördög Nóri
A karaoke buli felelőse: VV Anikó
Helyszín: Tata
Indulás: Budapest, 2011. Dec. 2. - kb 17:00
(akinek közelebb van Tata, azzal ott találkozunk 18:00 körül)
Érkezés: Budapest, 2011. Dec. 4. - kb 16:00
Ár: (szállás, étel-ital, programok, sztárvendégek koncertjei, buli, stb stb...)
• 14 000 Ft (ha Tatára érkezel és onnan egyedül mész haza)
• 15 500 Ft (ha velünk jössz Budapestről - oda-vissza)
Korhatár: 12 év


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Firefox mobil jöhet?

A Mozilla programozói új projektjük keretében saját mobil operációs rendszert alkotnának. Tovább olvasom