Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Ismét egy karámban a nyilvánosan szexelő szamárpár

Napoleont és Antosiát egy konzervatív városi tisztségviselő javaslatára különítették el egy lengyel állatkertben, mert nyilvánosan párzottak.
Egy petíció hétezer aláírója és csaknem tízezer internetező fogta pártját egy szamárpárnak, amelyet egy konzervatív városi tisztségviselő javaslatára különítettek el egy lengyel állatkertben, mert nyilvánosan párzottak. Napoleon és Antosia már ismét egy karámban van.

A tíz éve együtt élő szamárpárt néhány állatkertbe látogató anya panaszolta be, akiket felbosszantott, hogy a gyerekeik láthatják, amint az állatok párosodnak. Egy konzervatív városi hivatalnok, Lydia Dudziak erre meggyőzte a poznani állatkert igazgatóját, hogy különítse el a szamarakat.


Az állatkert vezetője csütörtökön elismerte, hogy hibát követett el, amikor ezt megtette, és közölte, hogy a szamarak már újra közös karámban vannak.

Az évtizedes románc megszakítása pár nap alatt az egész lengyel sajtót bejárta, csaknem hétezren írták alá a petíciót, és tízezren lájkolták azt a két rajongói oldalt, amely a szamarak pártját fogta.
Az ügyben megkérdezett szakértők úgy vélték, hogy az elkülönítés traumát okozhat az állatoknak, a megszólaló politikusok pedig - még Dudziak pártjából is - abszurdnak bélyegezték az állatok nemek szerinti elkülönítését.

Napoleon és Antosia az együtt töltött tíz év alatt hat utódot nemzett.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Che Guevara-ról és Chávez-ről neveznek el parfümöket Kubában

A natúrkozmetikumokat gyártó kubai Labiofarm két új illatot hoz forgalomba: Che Guevara gerillavezér… Tovább olvasom