Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 7°C Még több cikk.

Irány Amerika! A Central Parkban forgattak klippet Fekete Dávidék

Az egykori Megasztár-versenyző és felesége legújabb klipjét Amerikában forgatta. Honnan jött a távoli helyszín ötlete? Egyebek között ezt is megkérdeztük tőle!
- Mennyi időt töltöttetek az Egyesült Államokban, s pontosan hol laktatok?

- Tíz napot tartózkodtunk kint. A szállásunk pedig Queens-ben volt.

- Honnan jött az ötlet, hogy Amerikában forgassátok a következő duett-klipeteket?

- Felhívtuk Indiánt –, akivel már többször készítettünk videót – és megkérdeztük, hogy ő mit javasolna helyszínnek a következő duett-dalunkhoz, mely Rakonczai Viktor szerzeménye. Azt mondta gondolkodik rajta, s jelentkezik, mikor visszahívott, azt kérdezte tőlünk, mit szólnánk New York-hoz. Nagyon meglepődtünk és megörültünk, hogy ilyen lehetőség nyílt előttünk. Több fiatal énekes társunk ment Amerikába ebben az időpontban, 11 fős stábbal, végül mi is velük tartottunk, s leforgattuk a legújabb klipünket.

- Mit csináltatok a ˝Nagy Almában˝ a forgatáson kívül?

- Nagyjából két napig tartott a forgatás, a Central Parkban vettük fel a jeleneteket. A fennmaradó időben megnéztünk jó pár nevezetességet. Laurával még nászútra se mentünk el az esküvőnk után, tulajdonképpen ezt az utazást akként fogtuk fel. New Yorkban 10 nap alatt megéltük mind a négy évszakot, hiszen volt olyan nap, mikor esett a hó, máskor az eső, de bizony sokszor a nap is előbukkant és a szél sem kímélt minket. Jártunk Staten Islanden, Manhattanben, Brooklynban. Voltunk a Természettudományi Múzeumban, megnéztük a ˝Hihetetlen, de igaz˝ kiállítást, Madame Tussauds Panoptikumát. Kipróbáltuk a jellegzetes amerikai ételeket, de megállapítottuk, hogy a magyar ételekkel semelyik sem veheti fel a versenyt. Nagyon tetszett az egyik távközlési társaság kezdeményezése, mely szerint: havi 10 000 forintért korlátlanul lehet telefonálni, sms-ezni és internetezni!

A Central Park kiváló díszletnek bizonyult Fekete Dávidék legújabb videójához
A Central Park kiváló díszletnek bizonyult Fekete Dávidék legújabb videójához

- Mi volt az, ami leginkább tetszett Amerikában?

- Az Egyesült Államok egy teljesen más világ, az emberek pozitívabban léteznek a mindennapokban, persze olyan körülmények között élnek, hogy ezt meg is tehetik. Egy apróság, ami sok mindent elárul: a rendőrök egyenruháját Dolce & Gabbana tervezi. Láttunk különleges autókat, amik nagyon tetszettek. Ettől függetlenül az utazásunk végére már honvágyunk lett, nagyon szeretjük Laurával Magyarországot, s jó volt hazajönni.

- Melyik dalból készült a klip és mikor lesz látható?

- A ˝Számíthatsz ránk˝ című duettünkből és legkésőbb jövő hét közepén kezdik el játszani a televíziókban.

Olvasóink írták

 • 19. elihu 2011. december 01. 12:42
  „Szissz, delfinkeke! Hadd kérdezzem meg, Ti egyébként ilyen érdeklődési körrel normálisnak tartjátok magatokat? Csak azért kérdezem, mert ez alapvetően tükrözi is az általános felfogásotokat a világról. A kérdésem NEM provokatív szándékú, szimplán kíváncsiság.”
 • 18. elemér 2011. november 30. 23:38
  „A Magyar kaja az O.K. viszont N.Y. tultesz minden kaján. Oda ujitani jönnek a legjob szakácsok a világ minden tájárol és egymástol tanulnak. Ezt mi megvitatjuk, tudnillik az amcsik jobban ismerik a világot mint bárki más. Magyarul csak sötétség van a világban. Ezért mondom hogy nyomjátok csak az angolt, mert az a lingua franca.”
 • 17. Hyppolit 2011. november 30. 20:11
  „Tudod "irrelevant", vegyük le a csizmát az asztalról. Vannak magyar sztárjaink,pl. Charlie, Demjén, Fenyő, Katona Klári, Auth Csilla, Piramis, Omega, R-Go, Quimby, Tankcsapda, Hooligans, Koncz Zsuzsa, Republik, Cseh Tamás, stb. akiket lehet szeretni, vagy nem, de tettek le "valamit" az asztalra. Fűződik a nevükhöz megannyi sláger, dalokat írtak, sokszor örökzöldeket. Nem mentek Amerikába, sokszor külvárosi stúdiókban rakták össze hajnalokig a "harmóniákat", a klippet sokszor blue-box-ban készítették...Valljuk bátran, az említett Fekete Dávid a magyar popéletben nem oszt, nem szoroz. Nem is fog,, ahhoz ugyanis véna, aura, illetve valami ősi erő kell/ene. S bár esetében megvan a marketing, megvan a financiális háttér, adottak a lehetőségek, mégis szánalmasan fut saját árnyéka után, amolyan slágertelen harmad kategória. Énekelget úgy, mint több ezren, nincs benne semmi egyéni, egyszerűen szürke kategória. Érdektelen. Pont az a lényeg hiányzik belőle, amit megvenni, újság-oldalakon bájologva megszerezni lehetetlen. Tudja ezt ő is. A fenti cikk azért szánalmas, mert érződik benne a ,,mitistaláljakmégki" izzadságszag, ami jellemzi ezt a szegény átlagfiatalt, aki nem tudom, egyáltalán Ópusztaszeren, vagy Petőfi házában járt-e már?. Nem hiszem, hogy bárki is bántani akarná, ugyanis nincs miért...Addig lesz alkalmasint címlapon, ameddig a ,,pénze" tart, rádiós-szerkesztők önmaguktól soha nem fognak a dalaihoz nyúlni. Ezekért nem lesz sztár soha...”
 • 16. elemér 2011. november 30. 19:47
  „Jól érezte Évi magát multikulti társadamunkban. NYC-ben van élet. Ez volt kedvenc bulihelye.
  http://www.youtube.com/watch?v=ActPFotsy8E”
 • 15. elemér 2011. november 30. 18:57
  „Fogalmam sincs, de jó. NYC-ben viszont jó a levegö és az ivóviz. Ott igazán nincs szmog, ezt ö összekeveri Loszival.”
 • 14. federik 2011. november 30. 18:16
  „Mellik Évi Elemér?
  A big-braderos,vagy a VV-s ? :-)”
 • 13. elemér 2011. november 30. 16:46
  „Aszongya Évi, ez a tuti: Bármit is látok itthon, bármivel is találkozom, azt azonnal Amerikához hasonlítom, ami miatt a környezetem lassan "hülye beképzelt amerikainak" kezd titulálni. Egyik nap nem jutott egyembe egy szó(couch) magyarul(kanapé), jaj láttátok volna egyik "barátnőm" arckifejezését.
  Így alapszabályt kreáltam magamnak: Tilos Amerikáról beszélni!!!
  Nehéz ezt megállni, mivel állandóan ez jár a fejemben.”
 • 12. elemér 2011. november 30. 16:16
  „Central Park itt van mind a 4 évszakban. Abszolut nemkell idejönni, mert egy videót virtuálisan is lehet késziteni a pizsamában. Google besegit.
  http://www.youtube.com/watch?v=W-rmqU_lDK0
  A menö park most a városban az uj, és itt van, High Line Park.
  http://www.youtube.com/watch?v=_W2Yq1zzxAc
  Magyar kaja az nem versenyképes, ezért nem eszik azt a zemberek Ámerikában. Egyszerüen tul drága a palacsinta. Itt beszámol tapasztalatairol Évi, au-pair. Igy kerülnek ide. ;))
  http://nyc-by-evi.blogspot.com/”
 • 11. irrelevant 2011. november 30. 16:16
  „Nem nagyon hallottam a sráctól eddig semmit, beírtam hát youtube-on a nevét, és meghallgattam az első találatot. Nem mondanám, hogy bejött, de el se tudom képzelni, mi iránta ez az iszonyatos gyűlölködés.
  "A hangja nullával egyenlő és még ronda is..." -> A felületesség csúcsa.
  "Maradjon is ott..." -> Ez igaz, én is ezt tenném, ha így fogadnának a hazámban.
  "... Izland..." -> ?
  "Legalább rakjon össze egy valamirevaló dalt..." -> én úgy látom, épp ezen dolgozik.
  "A jó zenész előadó egy szál gatyába is tud..." -> Így van, hogy merészelnek ezek a piszok előadók marketinget bevetni. Szégyellje magát az összes...
  "Miből tud csak úgy kiruccanni Amerikába..." -> Nem is tudom... bevétel? De igaz is, hogy merészel ő többet keresni a hangjával, mint MI, magyar dógozó emberek.

  Ismerik a kedves hozzászólók azt a viccet, hogy miért is nem őrzi senki a magyarok üstjét a pokolban? Valahogy most eszembe jutott. Dávidnak ezúton is sok szerencsét és kitartást kívánok.”
 • 10. kleopatra 2011. november 30. 13:55
  „na meg miből tud, csak ugy kiruccanni Amerikába, feleségestől,stábostól 10 napra. Biztos megkereste az árát, olyan nagy müvész már! (igaz elég drága a Cserpes termék)”
 • 9. bojtár 2011. november 30. 13:45
  „Csak egy megjegyzés a jó zenész előadó egy szál gatyába egy kunyhó tetején is képes maradandót alkotni,hát ők nem ez a műfaj múló semmiség ez az igazság.”
 • 8. Hyppolit 2011. november 30. 13:37
  „Ki az a Fekete Dádid?..még ha Pákó lenne, de még annyit sem tett le, mint Nigéria "csodálatos" itt felejtett ajándéka.A magát sztárnak képzelő öcsigyerek legalább rakjon össze egy valamire való dalt (sláger szót már le sem írom), ha meg nem megy, van még sok szép szakma...egyébként játszik vmilyen hangszeren? Sajnos a 3-al értek egyet!”
 • 7. oaxacaca 2011. november 30. 13:33
  „Nem lett volna szebb, ha nyáron forgatnak.? Olyan kopár ilyenkor a Central Park :(((”
 • 6. Szissz. 2011. november 30. 13:08
  „Kedves kommentelők!!

  Azt hiszem, hogy nem vagyunk egyformák, mindenki mást szeret, más az érdeklődési köre.
  Engem például nem érdekelnek az izlandi események, de mivel van akit igen, ezért természetesen annak is kell lennie az oldalon, én nem olvasom el, főleg nem kommentelek.
  Ennek a cikknek viszont nagyon örülök, hisz a Megasztár óta figyelemmel kísérem Dávid pályafutását. Mindig örülök, ha hallok, olvasok róla valamit.
  Én speciel nagyon szeretem a hangját, megnyugtató és kellemes. Örülök, hogy Laussal eljuthattak New Yorkba és ennek egy kis részletébe majd mi is bepillanthatunk a klipben.
  Az, hogy Dávid, hogy néz ki, meg egyáltalán nem tartozik a cikk témájához!!

  Dávid és Laus, várjuk a klippet!!! :D Csak így tovább ;)”
 • 5. delfinkeke5 2011. november 30. 12:50
  „Engem például érdekel a cikk.... Én azt nem tudom megérteni,ha nem érdekel a cikk,akkor miért olvassátok el????
  Én elolvasom a címet,ha nem érdekel,akkor nem pazarlom az időmet arra,hogy végigolvassam és még kommentet is fűzzek hozzá....
  Örülök,hogy Dávid és felesége eljutott New Yorkba :) Szerintem belőletek az irigység beszél....
  A klipet nagyon várom,hisz az eddig megjelent dalokban,klipekben megtaláltam önmagam illetve az érzéseim...Remélem ez a dal is hasonló lesz az előzőekhez!
  Dávid és Laura Sok Sikert a további munkáitokhoz!”
 • 4. elihu 2011. november 30. 12:18
  „Hangje nincs, csúnya is szegény, de legalább utazgat egyet. Mi ebben a rossz?”
 • 3. zopika02 2011. november 30. 12:13
  „Tartalmas cikk...
  Hurrá.

  Tisztelt Szerkesztők !

  Szívesen olvasnék arról vajon hogyan vészelték át Izlandon a hétköznapi emberek az államcsődöt. Mit tegyünk mikor értéktelenné válnak megtakarításaink ha van egyáltalán. Vagy pl. a gazdaság, a kereskedelem hogyan fog tovább működni ? Nyitva lesznek-e a boltok, ha igen hogyan ? Mire kell felkészülni esetlegesen egy átlag polgárnak. És a vállalkozóknak, mit tehetnek egy forint bedőlés esetén ? Ha a bankok esetleg lehúzzák a rolót, ki és hogyan milyen módon köteles teljesíteni kötelességeit az adóhivatal felé pl ? Mi lesz a kint lévőségekkel ? Mi lesz a hiteltartozásokkal ? Erről miért nem ír a sajtó ? Van élő példa Izland. Talán jobb lenne erről olvasni mint azt hogy ki hol forgatott, és éppen hó esett- e a nagy áááámerikába vagy éppen a szél fújt.”
 • 2. sese666 2011. november 30. 12:11
  „maradjon is ott amerikában!”
 • 1. mitzekatze 2011. november 30. 11:02
  „Mindegy, hogy hol forgat, a hangja nullával egyenlő és még ronda is.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tönkrement a házassága, de máris új párt talált Keresztes Ildikó

Nemcsak Kicska László, de úgy tűnik, felesége, Keresztes Ildikó is a civil szférában igyekszik… Tovább olvasom